Sohbet- Muhabbet Faslı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Bu fiyatla ne bileyim yani, çok fazla değil mi
Cok o fiyata iki tane Black Hole alinabilir :) veya baska bir marka kurulama bezi alinabilir 2-3 tane bugun @Murat hocamdan spark in kurulama bezini aldim Tek bezle arabayi kuruladim hayret ettim 25 Tl fiyati var tam fiyat Performans urunu

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Hayırlı geceler herkese. 2021 in ilk gününde okuduğum çok güzel bir haber. Tabiri caiz ise gözlerim doldu..
Bu haber öylesine incelik ve hayat arkadaşlığının temel anlamını öylesine vurguluyor ki her evli çiftin aslında birbirine karşı olması gereken sevgi ve saygının tam olarak açıklaması.
Sevginin, saygının, eşitliğin dini,dili,ırkı, memleket ayrımı yoktur. Aslında bu olması gerekenin ta kendisi.
Kadına şiddet uygulayan Allahı kitabı olmayan insanların, bu ağabeyimizden feyz almaları dileği ile.

Kadına her türlü şiddete hayır !!

Gaziantep'te yoğun bakımdan çıkan koronavirüs hastası eşinin önüne gül döktü

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dolandırıldık:)
CİMERE bugün yaptığım başvuru:
Sahibinden.com uzerinden bir elektrikli Scooter icin siteden bir satıcı ile mesajlaştım. Bana telefon numarasını ---- gönderdi. Sonrasında bana ait --- telefon numaramdan whatapp uzerinden konuştuk anlaştık. Ertesi sabah arayarak ürün hakkında bilgi aldım ve gonderdigi hesaba EFT yaptım. Ancak akşama kadar ürünü kargomadi ve aksam bunu üzerine satıcıyı aradım ancak beni engellemişti. Eşimin numarasından aradım ben olduğumu anlayınca telefonu kapattı. İsrarla aramaya devam ettim ve sonunda telefonu açtı. Beni dolandırdığını açık açık söyledi. Ardından hakaret etmeye başladı. Savcılığa sikayet edeceğimi söyledim ama ben çok savcı s....m korgenaral s.....m dedi. Ağır hakaret ve kufurler etti. Telefona Kiz Arkadasi Olduğunu söylediği bir kadını da verdi o da hakaret etmeye devam etti. Aylık 50 bin lire geliri olduğunu söyledi. Benim cinayetlerim var seni de öldürürüm dedi. Bana kimse ulaşamaz boşuna uğraşma dedi. Bu şahıstan şikayetçiyim.
Örnek olsun diye atıyorum size de :) böyle adamlara dur diyebilecekmiyiz bakalım. Yarın da savcılığa gideceğim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sahibinden.com uzerinden bir elektrikli Scooter icin siteden bir satıcı ile mesajlaştım. Bana telefon numarasını --- gönderdi. Sonrasında bana ait ---- telefon numaramdan whatapp uzerinden konuştuk anlaştık. Ertesi sabah arayarak ürün hakkında bilgi aldım ve gonderdigi hesaba EFT yaptım. Ancak akşama kadar ürünü kargomadi ve aksam bunu üzerine satıcıyı aradım ancak beni engellemişti. Eşimin numarasından aradım ben olduğumu anlayınca telefonu kapattı. İsrarla aramaya devam ettim ve sonunda telefonu açtı. Beni dolandırdığını açık açık söyledi. Ardından hakaret etmeye başladı. Savcılığa sikayet edeceğimi söyledim ama ben çok savcı s....m korgenaral s.....m dedi. Ağır hakaret ve kufurler etti. Telefona Kiz Arkadasi Olduğunu söylediği bir kadını da verdi o da hakaret etmeye devam etti. Aylık 50 bin lire geliri olduğunu söyledi. Benim cinayetlerim var seni de öldürürüm dedi. Bana kimse ulaşamaz boşuna uğraşma dedi. Bu şahıstan şikayetçiyim.
Örnek olsun diye atıyorum size de :) böyle adamlara dur diyebilecekmiyiz bakalım. Yarın da savcılığa gideceğim

Hocam gecmis olsun soyle bir durum var ne olursa olsun karsi taraftan birini tanimiyorsaniz kesinlikle Havale Eft yapmayin yuzyuze gorusmediginiz surece Hesapla alakali veya Kisiyle supheli bir durum vardir Malum Olaylarin malesef ardi arkasi kesilmiyor bu yuzden caniniz yana bilir bununla gecmis olsun hakkinizi mutlaka arayin

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Sahibinden.com uzerinden bir elektrikli Scooter icin siteden bir satıcı ile mesajlaştım. Bana telefon numarasını ---- gönderdi. Sonrasında bana ait ---- telefon numaramdan whatapp uzerinden konuştuk anlaştık. Ertesi sabah arayarak ürün hakkında bilgi aldım ve gonderdigi hesaba EFT yaptım. Ancak akşama kadar ürünü kargomadi ve aksam bunu üzerine satıcıyı aradım ancak beni engellemişti. Eşimin numarasından aradım ben olduğumu anlayınca telefonu kapattı. İsrarla aramaya devam ettim ve sonunda telefonu açtı. Beni dolandırdığını açık açık söyledi. Ardından hakaret etmeye başladı. Savcılığa sikayet edeceğimi söyledim ama ben çok savcı s....m korgenaral s.....m dedi. Ağır hakaret ve kufurler etti. Telefona Kiz Arkadasi Olduğunu söylediği bir kadını da verdi o da hakaret etmeye devam etti. Aylık 50 bin lire geliri olduğunu söyledi. Benim cinayetlerim var seni de öldürürüm dedi. Bana kimse ulaşamaz boşuna uğraşma dedi. Bu şahıstan şikayetçiyim.

Geçmiş olsun abi, peşini bırakmayın böyle itlere derslerini vermek gerekir...

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Sahibinden.com uzerinden bir elektrikli Scooter icin siteden bir satıcı ile mesajlaştım. Bana telefon numarasını --- gönderdi. Sonrasında bana ait --- telefon numaramdan whatapp uzerinden konuştuk anlaştık. Ertesi sabah arayarak ürün hakkında bilgi aldım ve gonderdigi hesaba EFT yaptım. Ancak akşama kadar ürünü kargomadi ve aksam bunu üzerine satıcıyı aradım ancak beni engellemişti. Eşimin numarasından aradım ben olduğumu anlayınca telefonu kapattı. İsrarla aramaya devam ettim ve sonunda telefonu açtı. Beni dolandırdığını açık açık söyledi. Ardından hakaret etmeye başladı. Savcılığa sikayet edeceğimi söyledim ama ben çok savcı s....m korgenaral s.....m dedi. Ağır hakaret ve kufurler etti. Telefona Kiz Arkadasi Olduğunu söylediği bir kadını da verdi o da hakaret etmeye devam etti. Aylık 50 bin lire geliri olduğunu söyledi. Benim cinayetlerim var seni de öldürürüm dedi. Bana kimse ulaşamaz boşuna uğraşma dedi. Bu şahıstan şikayetçiyim.

Hakkını sonuna kadar ara abim. Benim aracım boyalı (0araç) çıktı bende uğraşıyorum..

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Sahibinden.com uzerinden bir elektrikli Scooter icin siteden bir satıcı ile mesajlaştım. Bana telefon numarasını --- gönderdi. Sonrasında bana ait ---telefon numaramdan whatapp uzerinden konuştuk anlaştık. Ertesi sabah arayarak ürün hakkında bilgi aldım ve gonderdigi hesaba EFT yaptım. Ancak akşama kadar ürünü kargomadi ve aksam bunu üzerine satıcıyı aradım ancak beni engellemişti. Eşimin numarasından aradım ben olduğumu anlayınca telefonu kapattı. İsrarla aramaya devam ettim ve sonunda telefonu açtı. Beni dolandırdığını açık açık söyledi. Ardından hakaret etmeye başladı. Savcılığa sikayet edeceğimi söyledim ama ben çok savcı s....m korgenaral s.....m dedi. Ağır hakaret ve kufurler etti. Telefona Kiz Arkadasi Olduğunu söylediği bir kadını da verdi o da hakaret etmeye devam etti. Aylık 50 bin lire geliri olduğunu söyledi. Benim cinayetlerim var seni de öldürürüm dedi. Bana kimse ulaşamaz boşuna uğraşma dedi. Bu şahıstan şikayetçiyim.

Geçmiş olsun, eftye açıklama yazdınız mı?

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Sahibinden.com uzerinden bir elektrikli Scooter icin siteden bir satıcı ile mesajlaştım. Bana telefon numarasını ---- gönderdi. Sonrasında bana ait --- telefon numaramdan whatapp uzerinden konuştuk anlaştık. Ertesi sabah arayarak ürün hakkında bilgi aldım ve gonderdigi hesaba EFT yaptım. Ancak akşama kadar ürünü kargomadi ve aksam bunu üzerine satıcıyı aradım ancak beni engellemişti. Eşimin numarasından aradım ben olduğumu anlayınca telefonu kapattı. İsrarla aramaya devam ettim ve sonunda telefonu açtı. Beni dolandırdığını açık açık söyledi. Ardından hakaret etmeye başladı. Savcılığa sikayet edeceğimi söyledim ama ben çok savcı s....m korgenaral s.....m dedi. Ağır hakaret ve kufurler etti. Telefona Kiz Arkadasi Olduğunu söylediği bir kadını da verdi o da hakaret etmeye devam etti. Aylık 50 bin lire geliri olduğunu söyledi. Benim cinayetlerim var seni de öldürürüm dedi. Bana kimse ulaşamaz boşuna uğraşma dedi. Bu şahıstan şikayetçiyim.

Çok geçmiş olsun hocam, umarım kısa sürede sorun hallolur.

Not: Telefon numaralarını kvkk gereği kaldırdım. :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Çok geçmiş olsun sahtekar şerefsiz adiler.

DENİZLİ

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Sahibinden sitesinden birisinden birşey alacağım zaman mutlaka kendi şehrimden bakıyorum. Şimdi bisiklet bakıyorum. İzmir de yok başka şehirlerde var istediğim bisiklet hemde alabileceğim fiyata. Ama alamıyorum ;(

dikkatli olmak lazım . Varsa tanıdık o şehirden ona söylemek lazım rica edip ilgilensin. Ama oda bu aralar zor. Korona dolayısı ile .

Geçmiş olsun. Umarım cezasını çeker ama hiç sanmıyorum ((

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye

çok geçmiş olsun,hakkınızı sonuna kadar arayacağınızı düşünüyorum umarım cezasını da bulur ama 3 ay sonra dışarı çıkmayacağının da garantisi yok.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye

Arkadaşlar biraz tuhaf olacak ama elimde ne olduğunu bilmediğim şöyle bir ürün var. Aldığım yer başka bir şirket üzerinden göndermiş. Şubat ayında almışım. Flowey olduğunu tahmin ediyorum ama varmı fikri olan renginden vs.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye

Arkadaşlar biraz tuhaf olacak ama elimde ne olduğunu bilmediğim şöyle bir ürün var. Aldığım yer başka bir şirket üzerinden göndermiş. Şubat ayında almışım. Flowey olduğunu tahmin ediyorum ama varmı fikri olan renginden vs.
floweyse r1 jant temizleyicisi olabilir

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi