Skoda “GreenProduct” ve “GreenFuture” adı altında ürettiği araçlarda %17-20 arasında daha az vernik kullanma yoluna gidiyor. Bu da orta sınıf bir araç için ortalama 600ml daha az vernik anlamına geliyor. Diğer taraftan araç başı da 2kg dolaylarında daha az boya.
Türkiye şartlarında bu uygulama aşırı şikayet sebebi olacaktır çünkü boya konusunda hassas bir milletiz
ilerleyen süreçle diğer VW grubuna da bu uygulamanın geçmesi bekleniyor. Skoda üzerinde bir deneme gibi bir şey yapıyor sanırım Hanslar.
Teşekkür ederim Erçin hocam.
Bizim küçük hanım biraz oyalansın dedim ama beni oturttu başına.
Küçük adama ve sizede hayırlı olsun. Yeni oyuncaklarınız Bu kadar stresli bir dönemde biraz kafa dağıtmak iyidir
28 Aralık 2021'de, Rusya'nın Vladivostok limanına yaklaşan "Sun Rio" isimli 1990 yapımı bir Japon gemisi, üzerinde taşıdığı tüm araçları beklenmedik bir şekilde donmuş halde teslim etti. Araçların sadece dışı değil, içleri de donmuş halde olması bir yana; gemi üzerinde yarım metreyi aşan buz kütleleri de vardı. Bu gibi soğuk havalarda gemilerde taşınan yüklerin, -19 dereceye kadar varan soğuk havalarda buz tutması nadir geçekleşen bir olay değildir. Böyle durumlada gemi çalışanları ürünleri gemiden boşaltmadan önce buzları kırarlar. Ancak bu sefer bunu yapmaya vakitleri kalmamış gibi görünüyor. Sonradan yapılan incelemelerde donmuş araçların çoğunun yeniden kullanılamaz hale geldiği bildirildi.
Estafurullah napıyoruz, sevdiğimiz şeyleri kayıt altına alıyoruz, çifte hobi, tabi böyle güzel yorumlarda daha motive ediyor. Ben teşekkür ederim değerli yorumunuz için...
Sıcak fırsatlarda paylaştığımda almıştım pazar günü en son benimki geldiBi geldi kutu akmış ürün ziyan olmuş dün yenisini yolladılar bugün sağlam şekilde teslim aldım.
Sonax genel itibari ile hep hatali kargo yollamis paketleme iyi yapilmamis malesef not kismina iyice paketleyin demistim kutu icerisine kopuk koysalar veya sıkıstirsalar sorun olmayacak.
Geç karşısına izle manzaranın güzelliğine bak yerlerde yuvanan bez görsellerine ve yıllardır malzeme satıp bezleri bir poşete bile koymadan kutuya sallayıp gönderen satıcılara inat
Hayırlı olsun çok güzel olmuş