Sohbet- Muhabbet Faslı

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
hd jpg images

Skoda “GreenProduct” ve “GreenFuture” adı altında ürettiği araçlarda %17-20 arasında daha az vernik kullanma yoluna gidiyor. Bu da orta sınıf bir araç için ortalama 600ml daha az vernik anlamına geliyor. Diğer taraftan araç başı da 2kg dolaylarında daha az boya.

Türkiye şartlarında bu uygulama aşırı şikayet sebebi olacaktır çünkü boya konusunda hassas bir milletiz

ilerleyen süreçle diğer VW grubuna da bu uygulamanın geçmesi bekleniyor. Skoda üzerinde bir deneme gibi bir şey yapıyor sanırım Hanslar.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun Adem hocam.. Ben de aldım küçük adama :)

Kendime de Star Wars Darth Vader, Stormtrooper kasklarını aldım. Diğer 3 kaskı da alıp seriyi tamamlayacağım :)
Teşekkür ederim Erçin hocam.
Bizim küçük hanım biraz oyalansın dedim ama beni oturttu başına.
Küçük adama ve sizede hayırlı olsun. Yeni oyuncaklarınız :sırıtan1: Bu kadar stresli bir dönemde biraz kafa dağıtmak iyidir:)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
28 Aralık 2021'de, Rusya'nın Vladivostok limanına yaklaşan "Sun Rio" isimli 1990 yapımı bir Japon gemisi, üzerinde taşıdığı tüm araçları beklenmedik bir şekilde donmuş halde teslim etti. Araçların sadece dışı değil, içleri de donmuş halde olması bir yana; gemi üzerinde yarım metreyi aşan buz kütleleri de vardı. Bu gibi soğuk havalarda gemilerde taşınan yüklerin, -19 dereceye kadar varan soğuk havalarda buz tutması nadir geçekleşen bir olay değildir. Böyle durumlada gemi çalışanları ürünleri gemiden boşaltmadan önce buzları kırarlar. Ancak bu sefer bunu yapmaya vakitleri kalmamış gibi görünüyor. Sonradan yapılan incelemelerde donmuş araçların çoğunun yeniden kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

: @smitsmitty

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Foruma Olan İlgi ve Alakasindan Dolayi @mirafiori ye Emektar Detayci Rütbesi uygun görülmüştür.

Kendisine Tesekkurlerimi Sunar Bol Test li Detayli Günler Dilerim.

Ooo teşekkür ederim bende nickim neden böyle turkuaz olmuş diyordum :D Tüm yönetim ekibine teşekkür ederim :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı uğurlu olsun hocam gerçekten emektar denecek işler çıkarıyorsunuz kendi adıma teşekkür ederim emeklerinizden ötürü. :)
Estafurullah napıyoruz, sevdiğimiz şeyleri kayıt altına alıyoruz, çifte hobi, tabi böyle güzel yorumlarda daha motive ediyor. Ben teşekkür ederim değerli yorumunuz için...

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sonax genel itibari ile hep hatali kargo yollamis paketleme iyi yapilmamis malesef not kismina iyice paketleyin demistim kutu icerisine kopuk koysalar veya sıkıstirsalar sorun olmayacak.
Ben daha paketi açmadım hemen açayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.