Sohbet- Muhabbet Faslı

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Geç karşısına izle manzaranın güzelliğine bak :kalplix: yerlerde yuvanan bez görsellerine ve yıllardır malzeme satıp bezleri bir poşete bile koymadan kutuya sallayıp gönderen satıcılara inat :smilex:
Hayırlı olsun çok güzel olmuş
Teşekkür ederim Ertuğrul hocam :sırıtan1: Ankara’ya gelirsen çay kahve eşliğinde izleriz beraberce :gulumsemex: Bizim gibi detayın içinden gelenlere ters gelen şeyleri yapmadan içime sinecek şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyorum beğenmeniz benim için değerli :gulumsemex:

Son düzenleme:

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Stok dediğin :begenixx::alkıssx:
Asıl övgüyü siz hakediyorsunuz Adem hocam, Allah size bol kazancın yanı sıra; müşterinin de hayırlısını versin.
Teşekkür ederim Emre hocam :gulumsemex: Allah hepimize inşallah hayırlı müşteriler ve hayırlı kazançlar versin :gulumsemex:
Çay manzarası resmen. Abi müthisşin. Ben işin biraz fantezisine kaçarak renkli mikrofiber bez çılgına dönelim diyorum :D
Teşekkür ederim :gulumsemex: Ankara’ya gelirsen çay var her zaman beklerim :gulumsemex:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bakımda usta arka balata bitmek üzere demişti. Güzel ülkemin servisi arka balata için 3 küsür istedi ön balata içinde yine 3 küsür 7 bine yakın tutuyordu. Bende gidip avusturya dan aldım. :D ne olur olmaz önüde stokladım. arka balata 420 tl ön balata 1130 tl toplamda 1550 tl ye aldım ön arka. Eyy avrupa kıskanma bizi. sizde 1550 bizde 7000. Fakirler sizi :D

Hocam Hayirli Olsun Valla Arada ki Fark a bak 5500₺ cok fazla ya Bu Nedir Arkadaş

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam Hayirli Olsun Valla Arada ki Fark a bak 5500₺ cok fazla ya Bu Nedir Arkadaş
teşekkürler. o kadar cok saçmalık varki normalde ön balata arkanın 2-3 katı fiyata sahip yurt dısında. ama burada ön arkayı aynı fiyata satıyorlar. Fiyatlar acayip uçuk, herşeyi getiremeyiz sonuçta yurt dısından. Ne kadar dayanabileceğiz bu fiyatlara bakalım...

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@MagicofOz hocam diğer başlığı meşgul etmemek adına buradan cevap vereyim dedim sorunuza. :)

Evet Alta Foam tüketimi çok azdır. Ancak fazla şampuan koyulursa hem çabuk tükenir hem de istenilen performans alınmaz. O yüzden karışım oranlarına dikkat etmek gerekir.

Alta Foam’ı hava pompasıyla modifiye etmekten kastınız hava kompresörü ise evet kesinlikle öneririm. Aşağıdaki İnstagram linkinde kompresör ile kullanımı mevcut.
Detail35 arkadaşımız bizzat kendisi yaptı ve çekti videoyu. Orada sanırım Carpro’nun ön yıkama köpüğünü kullandı.

https://www.instagram.com/reel/CWd9rN_gIQf/?utm_medium=copy_link

Hava kompresörü, Xiaomi veya Enusic pompa ile modifiye ederseniz çok daha keyifli ve çok daha verimli olur sizin için de.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
@MagicofOz hocam diğer başlığı meşgul etmemek adına buradan cevap vereyim dedim sorunuza. :)

Evet Alta Foam tüketimi çok azdır. Ancak fazla şampuan koyulursa hem çabuk tükenir hem de istenilen performans alınmaz. O yüzden karışım oranlarına dikkat etmek gerekir.

Alta Foam’ı hava pompasıyla modifiye etmekten kastınız hava kompresörü ise evet kesinlikle öneririm. Aşağıdaki İnstagram linkinde kompresör ile kullanımı mevcut.
Detail35 arkadaşımız bizzat kendisi yaptı ve çekti videoyu. Orada sanırım Carpro’nun ön yıkama köpüğünü kullandı.

https://www.instagram.com/reel/CWd9rN_gIQf/?utm_medium=copy_link

Hava kompresörü, Xiaomi veya Enusic pompa ile modifiye ederseniz çok daha keyifli ve çok daha verimli olur sizin için de.
Abi çok teşekkür ederim cevaplar için

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

@Adam’s Garage hızlı kargo için teşekkür ederim.ürünler harika görünüyor.kullandıkça ,yorumlarımızıda aktarırırz inş.
@Adam’s Garage adem abi teşekkürler ürünler dillerden düşmeyen markalar ile aynı kalitede senin için birde fırçayı mevcut stjarnagloss Gravlıng ile yan yana koyup çektim birebir aynılar
Teşekkür ederim güzel düşünce ve memnuniyetiniz için:gulumsemex: Güzel günlerde ve keyifli detaylarda kullanmanızı dilerim :)
@Celal @GirayGirgin

Son düzenleme:

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Biraz Stok a Birseyler kattim. :)

Ürün Testlerini ve İncelemelerini incelemeden veya Hizli Soru Cevap Kismindan Sormadan Ürün Almanizi Tavsiye etmem arkadaşlar Her Ürün Ambalaji kadar güzel degil :)
Ürünler emin ellerde. Vonixx Sio2-Pro, Blend, Spell ürünlerinin incelemelerini dört gözle bekliyorum :D

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Herkese selamlar! Belki aramızda pc oyunlarıyla haşır neşir olanlar vardır. Steam'de Car detailing diye bir oyun var ücretsiz. Prologue olan versiyonu. tavsiye ederim fena değil :)
Geçenlerde baktım ona grafikler zayıf gibi geldi ama.. Şimdi aklıma girdi bak indirsem mi :)

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar Trendyol’da marka bilinirliğimiz artsın diye Büyük Şubat kampanyasına dahil oldum :gulumsemex: Fiyatlar forum kampanyasının bir tık üstünde olsada hem kargo dahil fiyatlar hemde kredi kartı ve kupon kullanmak isteyenlerin belki ilgisini çekebilir.
Linki şöyle bırakayım :)
Adam's Garage Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara