Sohbet- Muhabbet Faslı

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Mjjc videolarımı izleyip beğenmiş, benimle iletişim kurdular, saolsunlar 1210 abonesi olan izlenmeleri orda olan kanalımı ciddiye almışlar, İncelemem için aşağıdaki ürünü gönderdiler. Neyseki ürünü daha önce tecrübe etmiştim, kötü üründe değil, sanırım rahat bir video çekimi olacak :)
ücretsiz fotoğraf sitesi
Hayırlı olsun, saygıdeğer MJJC konuya eklemek için çektiğim 10 ar saniyelik mjjc test videolarımı dikkate al ve bi foam lance de bana gönder. :smilex:

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Adamlara helal olsun :) Güle güle kullan :)
Arka plandaki otomobillerin de fotoğraflarını ayrıca paylaşır mısın ? :)
Teşekkür ederim Hakan abi, ihtiyacımda vardı Kärcher kesmiyordu artık :D Yarın ofise gidince çekerim. Şimdilik evdekileri paylaşayım :D

Orijinal neonlarıda var 2000 lerin modasına uygun :) Nerdeyse 20 yıllıklar :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim Hakan abi, ihtiyacımda vardı Kärcher kesmiyordu artık :D Yarın ofise gidince çekerim. Şimdilik evdekileri paylaşayım :D

Orijinal neonlarıda var 2000 lerin modasına uygun :) Nerdeyse 20 yıllıklar :)
Bir gün dışarıda buluşalım, yerde oynarız bunlarla, ııın ıııııın :D :D :D Aha gitti akli denge :D

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Yolları sen mi yaptın yoksa hazır halde satın mı aldın ?
Bunların ölçekleri 1:43 mü? Modeller ixo mu ?
Hepsine bayıldım :)
Bir dakika, Subaru niye yok :( ?
Sırayla söylüyorum :)
Yolları (diaromaları) çok yakın bir arkadaşım yapıyor ondan satın almıştım. Şuan yapıyor gene 1/43 evet ixo da var farklı markalar da var. Toyota yaris var 1/38 onu zorunluluktan almıştım. 43 yoktu.
Subaru olmama sebebi ise mcrae’in gc8 ini bulamamıştım o dönem. Şuanda var ama fahiş fiyat isteniyor en yakın zamanda vitrine eklenecek inşallah :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
sormayın hocam kuyu suyu berbat. makinenin girişindeki filtrede bile tanecik şeklinde kireçler tortular birikiyor. her seferinde temizlemek zorunda kalıyorum. foam lance de buraya kadar dayanabildi demekki.
foam lance, filtreyi de geçtim inşallah yıkama makinelerimiz bozulmaz:confused:
Benim makine sanayi tipi ve 2004 model, galiba sanayi tipi olduğundan hala yaşıyor. Arada bazı arızalar çıkarsa da yaşıyor işte. Bir ara yağ akıtıyordu baya 20w30 yağ kullanıyormuş yok tabi 5w30 koydum yine akıttı en son 10w40 denk geldi onu koydum şuan onunla gidiyor. 20w30 teneke olarak var sadece o yüzden 10w40la 1 senedir bir sorun yok, yine akarsa bir şekilde 20w50 koyarım herhalde. Bizim kuyu bina altından geliyor o yüzden arada çakıl falan da serdik oradan depoya depodan çeşmeye geliyor arada bir kaç hidrofordan geçip depoda beklediğinden nispeten daha temiz geliyor galiba. Makineye en son bakım yaptırdığımda filtre baya temiz çıkmıştı bende şaşırmıştım hatta.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Benim makine sanayi tipi ve 2004 model, galiba sanayi tipi olduğundan hala yaşıyor. Arada bazı arızalar çıkarsa da yaşıyor işte. Bir ara yağ akıtıyordu baya 20w30 yağ kullanıyormuş yok tabi 5w30 koydum yine akıttı en son 10w40 denk geldi onu koydum şuan onunla gidiyor. 20w30 teneke olarak var sadece o yüzden 10w40la 1 senedir bir sorun yok, yine akarsa bir şekilde 20w50 koyarım herhalde. Bizim kuyu bina altından geliyor o yüzden arada çakıl falan da serdik oradan depoya depodan çeşmeye geliyor arada bir kaç hidrofordan geçip depoda beklediğinden nispeten daha temiz geliyor galiba. Makineye en son bakım yaptırdığımda filtre baya temiz çıkmıştı bende şaşırmıştım hatta.
Sendeki Sanayi Tipi Makinaya kolay kolay birsey olmaz Pompa İthal se de Ömürlük.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çeyize yeni eklenenler. @Sefa46 ve @Adam’s Garage a teşekkür ederim. Yüzyüze alışveriş yaptık ama zaman kısıtlı olunca fazla sohbet edemedik. Tanışmaktan memnuniyet duydum.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok hızlı bir uğrama oldu :gulumsemex: Tanıştığımıza memnun oldum. Bir dahaki sefere çay ve uzun sohbet için de beklerim:) Güzel günlerde keyifli detaylarda kullan @ihsanayna hocam.

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Çok hızlı bir uğrama oldu :gulumsemex: Tanıştığımıza memnun oldum. Bir dahaki sefere çay ve uzun sohbet için de beklerim:) Güzel günlerde keyifli detaylarda kullan @ihsanayna hocam.
İnşallah adem abi. O ürünler arasında ve senin garajda saatlerce çay icebilirim

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi