Öne çıkan konu
#2,901
Yıkama şampuanı meguiars ceramic Wash şampuan/Carpro Reset/Sams Shampoo
Yıkama Eldiveni Gyeon veya G Technıq
Kurulama Havlusu Klin veya Purestar
sonradan merdiven altı kendi markasına basan bezden havludan uzak durunuz.
Yıkama Eldiveni Gyeon veya G Technıq
Kurulama Havlusu Klin veya Purestar
sonradan merdiven altı kendi markasına basan bezden havludan uzak durunuz.
Benden herhangi bir ürün almış değilsin. Bir memnuniyetsizlik şikayet bildirmiş de değilsin. Bu senin çok hoşuna gitmeyecek ama daha şikayet almadım ve neredeyse %90 sipariş verenler 2. 3. 4. siparişlerini veriyorlar. Yani daha anlamını bile bilmediğin merdiven altı olarak nitelendirmeye çalıştığın Adam’s Garage da işler yolunda.
Arkadaşlar Hz. Mevlana ne güzel söylemiş bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleye bakarım adam mı diye.
Lafa bakıyorum
“Sonradan kendi markasını basan MERDİVEN ALTI bezden havludan uzak durun”
Sanki bezelyeden fıstıklı baklava üretiyoruz
Bir ürünün, onaylanmış üretim koşulları dışında daha ucuza daha kalitesiz ve sağlıksız olarak üretilmesine MERDİVEN ALTI üretim denir.
Dünyada bir çok büyük detay firmasına üretim yapan fabrikadan İTHALAT yoluyla temin edilmiş ürün nasıl ve neyin merdiven altı olur. Üretim mi yapıyoruz
O zaman Carpro ve Carbon Colletive vs vs bir çok firmada merdiven altı. Sonuçta onlarda aynı fabrikadan ürün alarak kendi markasını basıyor ve aynı ürünleri satıyor
Bence Laf Laf değil
Şimdi adam mı ona bakıyorum
Daha önce “Ürünleri Sen Üretiyor Olsaydın? “ diye bir konu açılmıştı. Bu arkadaşın o konu altındaki yorumu ekliyorum aşağıya
“Bende Eğer Üretim Yaptirsaydim @Adam’s Garage gibi Korelilere yaptırırdım Havlu,Bez,Eldiven vs”
Yani amacı MERDİVEN ALTI üretim yapmakmış ama yapamadığı için içinde kalmış o yüzden sanırım bu kuyruk acısı.
Bu arkadaşın forumda bir tane konu, bir tane araç fotoğrafı, bir tane stok serimi ilaç niyetine aradım yok bulamadım. Bari nasıl birisi diye üşenmedim mesajlarını okudum
Mesajlarından da örnekler veriyim adam mı değil mi onada siz karar verin
Bir arkadaşımız iç temizlik için ürün sormuş konunun bezle havlu ile hiçbir alakası yok
19 Ocak Cevap : “K2 ürünlerine bak bence suan en uygun fiyat onlar bez havlu alacaksanda Purestar veya Klin baska bisey almani tavsiye etmem en azindan adi belli Marka olsun”
Gene 19 Ocak’ da bu arkadaşa tavsiyede bulunduktan sonra bu sefer kendisi sormuş
“Dostlar selamlar Klin Kurulama havlusundan alip ta kullanan varmi memnuniytiniz nasilBlackhole ve wizard eskidi artik birde tavsiyelerinize açigim lutfen smartbe adams spark bunlar haricnde oneri alabilirmiyim yoksada amazondan blackhole alacagim”
Bir insan neden konusu bile geçmediği halde kullanmadığı nasıl olduğunu bile bilmediği bir ürünü tavsiye eder. Ve hangi akıl tutulmasıyla az önce başkasına tavsiye ettiği ürünün 3 mesaj sonrasında tavsiyesini ister
Daha 29 Mayısta Bosh marka makina kullandığını 31 mayısta K7 ve Foamdan memnun olup Foam tavsiyesi verdiğini söylemiyorum bile
Takla atmaya devam edin ama benimle uğraşmayı bırakın. Ben kaç yıldır bu forumdayım hiçbir üyeye bir tane özel mesaj atmışlığım yoktur. Genel mesaj altından kendi ürünümü pazarlamaya çalıştığım yoktur. Ne senin zoruna gidiyor? İnsanların dürüst olması mı? Takla atmadan ürün satması mı? Sattığı ürünlerin beğeniliyor ve talep görüyor olması mı ? Sende getir diyeceğim ama sen bu zihniyetinle benim sattığım ürün sayısına ulaşamazsın. Çünkü senin karnın bir şeylerle dolu önce onları boşalt sonra işin gücün rast gelsin.