Sohbet- Muhabbet Faslı

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Öne çıkan konu #3,481
Çok teşekkür ederim hocam, bende senin uygulamalarındaki yazıları okurken c4'ü kendim yıkamışım gibi hissediyorum.
Resimlerdeki kırmızı golf te yeni pasta cila görmüş, sahibi gidip gelip ne kullanıyorsun diye sordu, onun nazarı değebilir

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nefesi kuvvetli hoca bulman lazım:) :)
Adam ne yapsın arabasının gerçek rengini senin arabada gördü, :)

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Aynen öyle bana göre benzinlikte en cok vakit harcatan şey ön yıkama yapmak yani o marolex pompa ile komple arabayı dönmek. Hele bide büyük arabaysa iş daha cok uzuyor
Bu detay işini seviyorsan suv tarzı aracın olmayacak ben bunu anladım :) benim cross senin arabadan alçak ama yine uğraştırıyor sedandan ötesi zorluyor benzinlik şartlarında :) benzinlikte magifoam köpük olsun diye uğraşmaktan yoruldum şarjlı pompa işine girmemek için en iyisi bu pompalarla spray olarak 2 dakikada dön arabayı :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bu detay işini seviyorsan suv tarzı aracın olmayacak ben bunu anladım :) benim cross senin arabadan alçak ama yine uğraştırıyor sedandan ötesi zorluyor benzinlik şartlarında :) benzinlikte magifoam köpük olsun diye uğraşmaktan yoruldum şarjlı pompa işine girmemek için en iyisi bu pompalarla spray olarak 2 dakikada dön arabayı :)
Bence b segment hatchback en iyisi abi :)