Sohbet- Muhabbet Faslı

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kurulama havlum hem twist değildi hemde emekliye ayrılmak üzereydi. Tercihimi @Adam’s Garage dan yana kullandım, havlu hissiyatı oldukça dolgun ve güzel. Kurulama performansı da olumlu olacaktır düşüncesindeyim bugün deneyeceğim.

Cila silme bezlerim vardı ancak alternatif ve yeni bir ürün tanımak için Gyeon baldwipe tercih ettim,

Güzel günlerde keyifle kullanın :gulumsemex: Twisted havluya geçmek güzel bir tercih olmuş sonuçtan kesinlikle memnun kalacağınızı düşünüyorum :gulumsemex:

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Selamlar dostlar, almanyada detay urunleri satan bildiginiz internet sitesi var mi? Bizim tasdemir,yamaclar vs gbi.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun ürünleriniz, vonixx delet i denediniz mi acaba? Cidden farlardaki sarılıkları alıyor mu? Ben sanki 3d orange degreaser e benzettin
Teşekkürler. Hayır, aracımın farları sararmadığı için denemedim ve lastiklerde denemedim. Evet öyle brezilyalılarda denemişler sararmışları temizliyormuş gerçekten.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Teşekkürler. Hayır, aracımın farları sararmadığı için denemedim ve lastiklerde denemedim. Evet öyle brezilyalılarda denemişler sararmışları temizliyormuş gerçekten.
Fatih bey ürünler çok güzel ve skala baya geniş. Hayırlı olsun ürünler. Güle güle kullan, bize de bol bol videolar izlemek diliyorum:). Hatta ürünlerin kullanımı ile ilgili arada bilgiler paylaşabilir isen çok mutlu oluruz. Aldığın her ürünü paylaşman bizim faydamiza olur. Forumdan bir detaycı bu ürünü almıştı deyip en azından fikir alabileceğimiz bir adres olur. :).

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Devamlı yeni ürünleri alıp paylaştığım için bazı eleştirileri aldığımdan dolayı paylaşmamayı karar vermiştim. Yaklaşık 1,5 sene içinde aldığım ürünlerimi paylaşmaya kararı kıldım ve paylaşmaya devam edeceğim. Aşağıdaki linktedir. Elinde olmayanı ve almak istedikleri nasip etsin inşAllah :)

2023 Yılına Ait Ürünlerim - Google Drive
2024 Yılına Ait Ürünlerim - Google Drive
Abi maşallah ürünlerin çok güzel güle güle kullan inşallah. Birkaç sorum olucak bu vonix deleteyi nerelerde kullanıyorsun abi? İnstagramda lastik ve far temizlerken görmüştüm çok başarılıydı bende lastikler için düşünmüştüm.
Birde bu kadar ürünü tek araçtamı kullanıyorsun :gulumsemex:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fatih bey ürünler çok güzel ve skala baya geniş. Hayırlı olsun ürünler. Güle güle kullan, bize de bol bol videolar izlemek diliyorum:). Hatta ürünlerin kullanımı ile ilgili arada bilgiler paylaşabilir isen çok mutlu oluruz. Aldığın her ürünü paylaşman bizim faydamiza olur. Forumdan bir detaycı bu ürünü almıştı deyip en azından fikir alabileceğimiz bir adres olur. :).
Teşekkür ederim Erkan Bey. Yapabilirsem detaylı bilgi paylaşımı ve video hazırlarım inşAllah :)

Abi maşallah ürünlerin çok güzel güle güle kullan inşallah. Birkaç sorum olucak bu vonix deleteyi nerelerde kullanıyorsun abi? İnstagramda lastik ve far temizlerken görmüştüm çok başarılıydı bende lastikler için düşünmüştüm.
Birde bu kadar ürünü tek araçtamı kullanıyorsun :gulumsemex:
Teşekkür ederim hocam, deleteyi henüz kullanmadım aracım yeni olduğu için farlarım sararmadı zaten biliyorsun. Tabi farlara uygulanabiliyor ben sadece lastiklere ve dodiklere uygulayabilirim, yanımdaki kuzen abimin aracında sararmış farları var müsait zamanda ona uygulayabilirim fikir açısı ile videoyu çekip paylaşırım..
Başka eşe dosta araçlarda yaparım, iş arkadaşlarım videolarımı izledi çok beğendiler kendi aracını benim yapmamı istiyorlar henüz fiyat ve tarihi netleştirmedim. Size saçma gelebilir, gönlüm ücretsiz yapmayı istiyorum ama malumunuz mazleme, su ve elektrik gibi şeylerde fiyatlardan dolayı makul fiyatla yapmayı düşündüm elbette diğer detay dükkanlarda gibi çok yüksek fiyatlarda yapmam. Tahminen 500+500+500+1000 gibi değişkenlik fiyatlarda olur :)

Son düzenleme:

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Teşekkür ederim Erkan Bey. Yapabilirsem detaylı bilgi paylaşımı ve video hazırlarım inşAllah :)

Teşekkür ederim hocam, deleteyi henüz kullanmadım aracım yeni olduğu için farlarım sararmadı zaten biliyorsun. Tabi farlara uygulanabiliyor ben sadece lastiklere ve dodiklere uygulayabilirim, yanımdaki kuzen abimin aracında sararmış farları var müsait zamanda ona uygulayabilirim fikir açısı ile videoyu çekip paylaşırım..
Başka eşe dosta araçlarda yaparım, iş arkadaşlarım videolarımı izledi çok beğendiler kendi aracını benim yapmamı istiyorlar henüz fiyat ve tarihi netleştirmedim. Size saçma gelebilir, gönlüm ücretsiz yapmayı istiyorum ama malumunuz mazleme, su ve elektrik gibi şeylerde fiyatlardan dolayı makul fiyatla yapmayı düşündüm elbette diğer detay dükkanlarda gibi çok yüksek fiyatlarda yapmam. Tahminen 500+500+500+1000 gibi değişkenlik fiyatlarda olur :)
Fatih hocam, sende bizim arkadaşlar gibi yaparsın. Ücretsiz özel ders veriyorlar. Sadece minik bir detay var. Ders alanlar zorla para veriyorlar bizim arkadaşlara:).