Sohbet- Muhabbet Faslı

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #4,001
Hocam hayırlı olsun, çok iyi olmuş derli toplu durması. Rafların geniş ve yüksek olmasında yerinde karar olmuş. Hem tek görüşte görülmesi, hem öndeki şişeleri devirmeden arkalardan başka ürünü alabilmesi konforlu. Önceleri boş odada bi kenarda yere diziyordum. Sonra dolap aldım, doldu. Sığmadı başka dolap aldım birine kimyasal birine ıvır zıvır koydum derken yine doluyor. Dolabı büyük yaptırmamakta fayda var :D insanın dolu raf göresi geliyor :D
Teşekkür ederim. Önce hazır alayım diye düşündüm. Ama baktım bazı ürünlerin yerleşmesi problem olacak. Mesela kovayı koyamayacağım, şprey başlıklı şişeler ucu ucuna sığacak, öyle olunca kendim ölçüp kafama göre yaptırdım. Hem malzeme kalitesi hem de kullanışlılığı çok daha yüksek oldu.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Teşekkür ederim. Önce hazır alayım diye düşündüm. Ama baktım bazı ürünlerin yerleşmesi problem olacak. Mesela kovayı koyamayacağım, şprey başlıklı şişeler ucu ucuna sığacak, öyle olunca kendim ölçüp kafama göre yaptırdım. Hem malzeme kalitesi hem de kullanışlılığı çok daha yüksek oldu.
Hocam hayırlı olsun dolap ölçüleri nedir bende düşünüyorum yaptırmayı da

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
Hocam hayırlı olsun dolap ölçüleri nedir bende düşünüyorum yaptırmayı da
Teşekkürler. Ben 210cm yükseklik yaptırdım. En alt raf kova vs rahatça sığması için 60cm, diğer raflar 40cm olacak şekilde yaptırdım. En üst raf ise 30cm. Ekstra yatay malzeme koymak için. Alt tarafta 6cm yükseklik, yukarı da ise 4cm taç yaptırdım. Derinlik ise 60cm.

kabaca çizimi bu şekilde.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Teşekkürler. Ben 210cm yükseklik yaptırdım. En alt raf kova vs rahatça sığması için 60cm, diğer raflar 40cm olacak şekilde yaptırdım. En üst raf ise 30cm. Ekstra yatay malzeme koymak için. Alt tarafta 6cm yükseklik, yukarı da ise 4cm taç yaptırdım. Derinlik ise 60cm.

kabaca çizimi bu şekilde.

Tamam hocam çok sağolasın teşekkür ederim

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracı satma niyeti oluşunca ister istemez detaydan biraz uzaklaştık. Ancak çeşitli sebeplerle vazgeçince araç bizde kaldı, e biz de detaysız rahat edemiyoruz. Bayram vesilesiyle geldiğim baba evimde yağmurla mücadele ede ede hem babamın aracını hem kendi aracımı güzel bir temizledik. Araya bir iki kez giren yağmura rağmen araçtaki uzun yol çamurundan ve trafik filminden kurtulduk. Çok yorulduğum için bir iki final fotosu hariç fotoğraf alamadım, Artık belli bir süreden sonra aynı şeyleri fotoğraflamak pek heyecan da vermiyor açıkçası. Evet hava bayramda da yağmurlu olacak görünüyor ama en azından yol kiri kadar kirlenmez diye ümit ediyorum. Herkese hayırlı huzurlu bayramlar.

*Yağmura tutulunca jant-davlumbaz temizliği yalan oldu. Zaten köye gideceğim diye çok kafaya takmadım. İşler bittikten sonra yağmur dindi ama bende takat kalmadı…

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Çeyize yeni eklenen ürünlerim.

CarPro DHydrate Dry Towel Twisted Pile - Kurulama Havlusu
CARPRO DabDab Yıkama Pedi
Vonixx Blend Ceramic Spray Wax
Fireball Tire Janus Lastik Koruyucu ve Parlatıcı
Vonixx Microlav – Konsantre Mikrofiber ve Pasta Ped Temizlik Şampuanı
CarPro CQuartz Fabric - Nano Kumaş Koruma
Hocam hayırlı olsun. Blendin şişesi değişmiş sanırım, bendeki şişe rengi sizdeki blend sıvısının rengi ile aynı. Fakat bendeki blendin sıvısının rengi turuncumsu :D bendeki ürün mü bozuldu, blend rengini mi değiştirdi acaba

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam hayırlı olsun. Blendin şişesi değişmiş sanırım, bendeki şişe rengi sizdeki blend sıvısının rengi ile aynı. Fakat bendeki blendin sıvısının rengi turuncumsu :D bendeki ürün mü bozuldu, blend rengini mi değiştirdi acaba
Eski versiyonunun pempe- turuncu arası bir rengi var bence rengini degistirmisler yeni versiyonda .

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
ilk kez aldım bu ürünü. Renk değişmiş olabilir belki.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
#reklamdegil #bilgilendirme
KEsin herkese sosyal medyada denk gelmiştir. 12 adet 550 TL diyor. Kendi sitesinde arıza var, alamadım. Döndüm pazar yerine baktım kargo dahil aynı fiyat oradan aldım. Metanolsüz yazması ve lukoil markasına aldandım desem yeridir. Fiyat çok cezbedici o da ayrı mevzu.
Neyse, ürünler geldi, ben çocuk gibi sevinip açtım koliyi, şişenin arkasını bir çevirdim baktım Plenty yazıyor. Lukoil için üretimi Plenty yapıyormuş onu öğrenmiş oldum ve olduk. pH değerine bakmadım, kullanıma hazır ürün, artık her sinyal verip şerit değiştirdiğimde bir de cama su sıkarım bu böyle anca biter :D:D
Bu arada, şişelerin ağzı jelatin benzeri bir şey ile kapatılmış. Yani, dökülme riski yok. Bu arada 12 tane almanın iyi bir yanı var, kutu eşek ölüsüne dönüyor. Cam suyu olarak alıp evde kardiyo da yapılabilir, kol, bacak ve kalça kasları kuvvetlendirmek için de ideal :D:D

AB01

Amatör Detaycı
Üye
İl
Adana
KEsin herkese sosyal medyada denk gelmiştir. 12 adet 550 TL diyor. Kendi sitesinde arıza var, alamadım. Döndüm pazar yerine baktım kargo dahil aynı fiyat oradan aldım. Metanolsüz yazması ve lukoil markasına aldandım desem yeridir. Fiyat çok cezbedici o da ayrı mevzu.
Neyse, ürünler geldi, ben çocuk gibi sevinip açtım koliyi, şişenin arkasını bir çevirdim baktım Plenty yazıyor. Lukoil için üretimi Plenty yapıyormuş onu öğrenmiş oldum ve olduk. pH değerine bakmadım, kullanıma hazır ürün, artık her sinyal verip şerit değiştirdiğimde bir de cama su sıkarım bu böyle anca biter :D:D
Bu arada, şişelerin ağzı jelatin benzeri bir şey ile kapatılmış. Yani, dökülme riski yok. Bu arada 12 tane almanın iyi bir yanı var, kutu eşek ölüsüne dönüyor. Cam suyu olarak alıp evde kardiyo da yapılabilir, kol, bacak ve kalça kasları kuvvetlendirmek için de ideal :D:D

Lukoil ya da plenty tarafından üretilmesinin bir dezavantajı var mı?

İçerikten memnun mu kalmadınız?

Nonsense35

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir

Detaylı temizlik ve cila yada seramik yapılmış araç için kullanımı uygunmu yoksa wurt konsantre almak mı daha mantıklı? Hangisini tavsiye edersiniz.

facebook profile resolution

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eski versiyonunun pempe- turuncu arası bir rengi var bence rengini degistirmisler yeni versiyonda .
Bendeki ürünün bozulmasından şüpheleniyorum da. Bambaşka bir renge bürünmüş yeni blend. Etkisi vs değişti mi acaba?

Üstad hayırlı olsun. Kargocular ağır malzeme olunca mırın kırın ediyor genelde, bunu getirebilmişler bari.
Bu cam suyunun bir esprisi var mıdır? Yıllardır konsantre alıp sulandırır kullanırım. Böyle kullanıma hazır haldeki fiyatlandırma pahalı gibi geldi ama çekici bir yanı varsa ben de alayım :D
Plenty'i bim, şok falan getirirdi yıllar önce

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bendeki ürünün bozulmasından şüpheleniyorum da. Bambaşka bir renge bürünmüş yeni blend. Etkisi vs değişti mi acaba?

Üstad hayırlı olsun. Kargocular ağır malzeme olunca mırın kırın ediyor genelde, bunu getirebilmişler bari.
Bu cam suyunun bir esprisi var mıdır? Yıllardır konsantre alıp sulandırır kullanırım. Böyle kullanıma hazır haldeki fiyatlandırma pahalı gibi geldi ama çekici bir yanı varsa ben de alayım :D
Plenty'i bim, şok falan getirirdi yıllar önce
2023 yılından beri renk kıvam etki aynı benim aldığım mavi şişeli olan eski versiyonundan halen ilk günkü gibiler.Yeni şişe şeffaf ürün rengi mavi rengini değiştirmişlerdir diye sanıyorum.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
würth minik konsantre şişeler yazlık ürün die geciyor. asidik bir ürün değil kendi sitelerinde açıklamasını eklıyım.
  • İçerik: 32 ml

• Karıştırma oranı: 2,5 - 3 l yıkama sıvısı için 32 ml yeterlidir

• Kap: Teşhir kutusunda plastik şişe

• Kimyasal baz: Anyonik yüzey aktif madde

• Koku/oda kokusu: Şeftali

• Renk: Turuncu

• pH değeri: 6-7

• Min. parlama noktası: 40 °C

• Yoğunluk: 1,03 g/cm³

• Üretimden itibaren raf ömrü: 24 Ay

• AOX içermez: Evet

• Silikon içermez: Evet

• Biyolojik olarak ayrışabilir: Evet

20-25 tl gıbı bır rakamı oluyor kampanya donemlerınde. koli bazı alımında. isteyen adına alabilirim.