Sohbet- Muhabbet Faslı

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Öne çıkan konu #4,261
beyler herkese merhaba,
uzun süredir tesla alma isteğim siyah araç siparişiyle tamamlandı. ball brush arıyorum temizlik için cartainer stokları yok. önereceğiniz alternatif var mı? özellikle jant kapağı üzerinde temizlik için kullanacağım

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
beyler herkese merhaba,
uzun süredir tesla alma isteğim siyah araç siparişiyle tamamlandı. ball brush arıyorum temizlik için cartainer stokları yok. önereceğiniz alternatif var mı? özellikle jant kapağı üzerinde temizlik için kullanacağım
Simdiden hayirli olsun üstad.

Jo Moyner Profesyonel Büyük Boy Çizmeyen Detay Fırçası XL Premium PROball Detail Brush JM516 - Fiyatı, Yorumları
Secenek bu var ama Temu da daha uyguna gelebilir bu fircalar birde ordan bak istersen.

Emirhancap

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Edirne

senturk35

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aracım koyu renk gri mercedes bu bezi önerirmisiniz su bırakırmı iz kalırmı yoksa bu fiyata daha iyilerimi var önceki kullandığım bez spark 2315 di memnundum ama çiziyor

Jo Moyner Oto Kurulama Havlusu Araç Kurulama Bezi Araba Temizlik Havlusu 1600 Gsm 50X80 cm - Fiyatı, Yorumları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jo Moyner bez kullanmadım. Forumda bir çok arkadaş ben dahil Purestar duplex kullanıyor ve memnun

Pazarama

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya

Ony

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracım koyu renk gri mercedes bu bezi önerirmisiniz su bırakırmı iz kalırmı yoksa bu fiyata daha iyilerimi var önceki kullandığım bez spark 2315 di memnundum ama çiziyor

Jo Moyner Oto Kurulama Havlusu Araç Kurulama Bezi Araba Temizlik Havlusu 1600 Gsm 50X80 cm - Fiyatı, Yorumları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam Purestar dublex havlusu genel olarak tercih ediliyor ama şu an stok anlamında azalmış markanın çalıştığı satıcıları öğrenip onlardan alabilirsiniz

Eqrha

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Purestar dublex sanırım stoklarda yok .
Gyeon silk dryer alsam mutlu eder mi sizce . Sıfır araç aldım detailing merakı geldi . Soft99 gibi bir wax alıp onu da uygulayacağım arabaya .

senturk35

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Purestar dublex sanırım stoklarda yok .
Gyeon silk dryer alsam mutlu eder mi sizce . Sıfır araç aldım detailing merakı geldi . Soft99 gibi bir wax alıp onu da uygulayacağım arabaya .
Gyeon silk dryer ufak boyu var elimde ben zaman zaman kullanıyorum iz leke bırakmadan cam dahil silme yapar ancak sağa sola en ufak takılmada iplik atıyor. E-ticaret sitelerinde purestar duplex mevcut aratıp bulabilirsiniz.

Eqrha

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Gyeon silk dryer ufak boyu var elimde ben zaman zaman kullanıyorum iz leke bırakmadan cam dahil silme yapar ancak sağa sola en ufak takılmada iplik atıyor. E-ticaret sitelerinde purestar duplex mevcut aratıp bulabilirsiniz.
Ben bu detailing ürünlerinde çok yeniyim yerli yabancı forumlara bakıyorum ama Purestar duplex ürünü yabancı forumlarda hiç konuşulan bir ürün değil gibi . D segment sedan araç için büyük boy almalıyım değil mi ?

Eqrha

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben forumda ve detailing işlerinde yukarıda yazdığım gibi yeniyim .

Wax
Jant fırçası
Oto yıkama şampuanı
Oto kurulama havlusu
Yıkama eldiveni

almak istiyorum . Bi elimden tutun günlerdir yerli yabancı forumlarda kayboldum

senturk35

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben bu detailing ürünlerinde çok yeniyim yerli yabancı forumlara bakıyorum ama Purestar duplex ürünü yabancı forumlarda hiç konuşulan bir ürün değil gibi . D segment sedan araç için büyük boy almalıyım değil mi ?
Her iki boyuda işinizi görür çok fiyat farkı yoksa büyük boy tercih etmeniz iyi olur.

senturk35

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben forumda ve detailing işlerinde yukarıda yazdığım gibi yeniyim .

Wax
Jant fırçası
Oto yıkama şampuanı
Oto kurulama havlusu
Yıkama eldiveni

almak istiyorum . Bi elimden tutun günlerdir yerli yabancı forumlarda kayboldum
Forumda eski mesajlarda arama yapın çok güzel deneyimler ve paylaşımlar mevcut.

Kurulama Havlusu : Purestar duplex
Yıkama Pedi : CarPro DabDab

bu ikisi benim için şu an number one ürünler diğer kullandığım ürünler değişkenlik gösteriyor.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankara’ da ki yaz yağmuru sonrası Eryaman Gimsapark yanındaki 11 peronlu petrol ofisinde,aracın üstündeki yoğun tozu attım.
Araç yüzeyi yoğun çizikli olmasına rağmen Soft 99 Authentic ve Polytop Gloss ikilisinin iyi iş çıkardığını söyleyebilirim.

Elinize sağlık. Ücret ne kadar oldu burada. Kalabalık olması, atılan tehdit dolu bakışların rahatsız ediciliği yüzünden uzun süredir gitmiyorum buraya. Bir amca sayesinde yarım duş almışlığım bile var burada:)Aslında fena yer değil

Enes Gökmen

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık. Ücret ne kadar oldu burada. Kalabalık olması, atılan tehdit dolu bakışların rahatsız ediciliği yüzünden uzun süredir gitmiyorum buraya. Bir amca sayesinde yarım duş almışlığım bile var burada:)Aslında fena yer değil
Jeton 40 TL köpüğümü kendim götürüyorum, buranın bana en büyük artısı bekletme tuşunun olması.
Hızlı cila atacağım zaman çok pratik oluyor.
Genelde akşama doğru 5-6 gibi güneşin etkisini kaybettiği saatlerde yıkamamı yapıyorum, ben aracı kurulamaya geçtiğimde yoğunluk başlıyor.
Atılan o tehdit dolu bakışlar bizim gibi detaycılara çoğu petrolde oluyor maalesef
Tadını alma noktasından çok işini yapıp perondan çıkmaya çalışıyorsun maalesef. Gönül ister ki kendimize ait garajımız olsun saatlerce davlumbaz aralarını temizleyelim

senturk35

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Jeton 40 TL köpüğümü kendim götürüyorum, buranın bana en büyük artısı bekletme tuşunun olması.
Hızlı cila atacağım zaman çok pratik oluyor.
Genelde akşama doğru 5-6 gibi güneşin etkisini kaybettiği saatlerde yıkamamı yapıyorum, ben aracı kurulamaya geçtiğimde yoğunluk başlıyor.
Atılan o tehdit dolu bakışlar bizim gibi detaycılara çoğu petrolde oluyor maalesef
Tadını alma noktasından çok işini yapıp perondan çıkmaya çalışıyorsun maalesef. Gönül ister ki kendimize ait garajımız olsun saatlerce davlumbaz aralarını temizleyelim
Sırf bu saydığınız sıkıntılardan dolayı akülü makineye yıkama performansına göre ederinin 4 katı para bayıldım. Şu anda kafam rahat zevk alarak yapıyorum.

Enes Gökmen

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sırf bu saydığınız sıkıntılardan dolayı akülü makineye yıkama performansına göre ederinin 4 katı para bayıldım. Şu anda kafam rahat zevk alarak yapıyorum.
Sizin gibi site içinde müsait ve izin verilen yıkama yapabileceğim bir alanım olsa inanın akülü makineye vereceğim para gözümde bile değil.
Maalesef şartlardan dolayı araç yıkamadan ziyade kurulamadan ve iç detaydan zevklenmeye çalışıyoruz :)