Sohbet- Muhabbet Faslı

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Öne çıkan konu #4,461
mahalledeki 5 şok magazasını gezdim bulamadım. Hepsi bize gelmiyor böyle şeyler dedi. Siz İyi bulmuşssunuz :) güle güle kullanın, kullandıktan sonra yorumlaırnızı bekleriz
ben cepteşok uygulaması üzerinden eve sipariş ettim 1 saat sonra kapıma geldi sizde ordan bir bakın belki bulunduğunuz konumda vardır

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@berkesennturk hocam tşk ederim, dediğiniz gibi baktım, 2-3 farklı adres denedim fakat bulamadm malesef. Sağlık olsun, netteki fiyatlarına göre şok baya uyguna satmış. Ufak çaplı işler için iş görür, güle güle kullanın tekrardan :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@berkesennturk hocam tşk ederim, dediğiniz gibi baktım, 2-3 farklı adres denedim fakat bulamadm malesef. Sağlık olsun, netteki fiyatlarına göre şok baya uyguna satmış. Ufak çaplı işler için iş görür, güle güle kullanın tekrardan :)
Hocam trendyolda falan üçlüsü 320 330 tl. Bu şekilde de değerlendirilebilir.

sametozt

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İZMİR
Hocam ben de ez replikası almıştım çinden,2 sene falan oluyor sanırım. Ama orj ez ıslanınca tamamen yumuşuyor ve fotodaki şekilde kalmıyor. Ama bu replika ez ıslansa da aynı şekildeki formunda kalıyor, yumuşayamıyor. O sebeple bi ez kadar iyi diyemem ama davlumbaz arasında benim araçta yeterli işi yaptı. Fakat asla janta falan kullanılmaz bence,sert yapılı bir fırça çünkü
Fırçaları bugün inceleme fırsatım oldu yine kullanamadım fakat kesinlikle dediğiniz gibi davlumbaz için düşündüğüm fırça çok sert yapıda. Davlumbazı bile çizer diye düşünüyorum. Kullanıp kullanmamak arasında kaldım açıkçası. Jant fırçası kılları gibi daha yumuşak yapıda olsa çok daha iyi olurmuş.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Berke üflemesi cok iyi ama şarjları cok cabuk bitiyor
doğrudur daha denemedim benim alma amacım sadece aynalar, bagaj kapağı ve depo kapağına hava tutup suları akıtmak. ne kadar kurularsam kurulayım ertesi gün illa su izi oluyor ve şuanda bulunduğum bölgede inşaat yol çalışmaları olduğundan ertesi güne araç epey tozlanıyor haliyle quick detailer ilede silemek istemiyorum bakalım bu yeterli olur diye düşünüyorum.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
doğrudur daha denemedim benim alma amacım sadece aynalar, bagaj kapağı ve depo kapağına hava tutup suları akıtmak. ne kadar kurularsam kurulayım ertesi gün illa su izi oluyor ve şuanda bulunduğum bölgede inşaat yol çalışmaları olduğundan ertesi güne araç epey tozlanıyor haliyle quick detailer ilede silemek istemiyorum bakalım bu yeterli olur diye düşünüyorum.
Berke selam,
Bir benzeri bende var.
Araç dışında Aynalar, kapı kolları, tavan rayları,depo kapağı, ön panjur, sis çerçeveleri, jant bijon içleri;
Araç içinde Koltukların üstleri, trimler, koltuklar, bagaj içi yapıyorum. 6 kademeden 1 diş şarjı kalıyor.
Hayırlı olsun işini fazlasıyla görecektir.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Berke selam,
Bir benzeri bende var.
Araç dışında Aynalar, kapı kolları, tavan rayları,depo kapağı, ön panjur, sis çerçeveleri, jant bijon içleri;
Araç içinde Koltukların üstleri, trimler, koltuklar, bagaj içi yapıyorum. 6 kademeden 1 diş şarjı kalıyor.
Hayırlı olsun işini fazlasıyla görecektir.
selamlar abi dediğin gibiyse süper, benim için fazlasıyla yetecektir.