Öne çıkan konu
#4,581
Australi dün teslim aldım. İlk izlenimlerim; Dsg'yi arayacağım galiba . Araç beklediğimden sert(20 inch olanı test etmiştim ama 19 inch olan da sert geldi). Çevre yolundan Eryamana doğru gittim. Yol sesi anlamında ortalama. Arka yaşam alanı ve konfor anlamında Leon'dan sonra çok rahat ettik. Leon'da olan geri viteste sağ aynanın yeri göstermesi Austral'de yok veya ben ayarlayamadım. İç aydınlatma anlamında da Austral yetersiz geldi.(ambians aydınlatma hariç). Multimedya sistemi çok iyi çalışıyor. Sesli komut vs. özellikleri oldukça kullanışlı. Araç malzeme anlamında kaliteli hissi yarattı bende. Tabi aylar sonra ne olacak, görücez. Zamanla güncelleme yaparım yine.
Şimdi gelelim asıl konuya. Aracı Ankara Mais'ten aldım. Öncelikle boyayı ölçtüm. Boyada sorun yok ama arabayı bir gördüm şok oldum. Üstünkörü yıkamışlar. Camlarda, cam tavanda lekeler vardı. Kapı fitilleri kireçti. Ön konsolda, ön kapı camlarının plastiklerinde yağlı parmak izleri vardı. Motor bölümünde yıkamadan kalan kireç izleri, hafif şekilde toz toprak vardı. Doğal olarak tansiyon yükseldi tabi. Leon'u cam gibi teslim almıştım. Aracı götürdüler güya sildiler felan ama benim içime sinmedi. Daha fazla ellemesinler diye aldım aracı çıktım. Bir daha da Renault Mais'in önünden geçmem.
Hepimize kazasız, belasız sürüşler dilerim.
Son düzenleme: