Foruma dahil olalı yaklaşık 3 sene oldu sayılır. İlk zamanlar elimde ürün çeşidi hemen hemen yok denecek kadar az idi. Forumu okudukça ürün alma isteği artmaya başladı

doğal olarak. Sonra burada adı geçen sitelerin sayfalarını günlük takip etmeye başladım.
Yamaçlardetailing, cila kutusu, detay deposu, her şey garajda, parlatan adamlar, detayon, taşdemirdetailing, hatırladıklarım bunlar. Forumda önerilen benimde işime yarayacak ürünleri sepete ekleyip yada favoriler arasına alıp, her baktığımda da fiyatını bir kenara not etmeye başladım. Sonuçta maliyetli bir hobi

. Özellikle her şey garajda ve parlatan adamlar ın fiyat politikasını hiç beğenmedim. Cila kutusunu sitesinin kullanımı zayıf, sitenin yapılandırılması lazım. Sonuçta alışverişimi yamaçlardan, detay deposundan, detayon dan yaptım. Detay deposunun kargolaması sıkıntılı, bir ürün başlıktan azda olsa kaçırmış geldi. Diğer ikisinin hizmetleri fena sayılmaz. Sonra forumda ikinci el ürün satanlara yöneldim. Ürünü az miktarda almaya devam ettim , hem beğenip beğenmeme durumuna karşı. Tabiki burada ikinci el ürün satanların da geçmiş paylaşımlarına bakıp ürün almaya dikkat ettim İlk zamanlar. Sonra Sefa bey ile tanışıklık olunca , samimiyetinde güvendiğim için, artık ürünleri ondan almaya devam ediyorum, en önemlisi ürün hakkında forumda paylaşımları çok, soru sorduğumuzda net ve güzel cevap vermesi, kargolama çok güzel, yanında hediye olması insanın önemseniyor olduğunu hissetmesini sağlayan bir davranış. ( illaki hediye olacak diye bir şey yok tabiki

) Dolayısıyla bu konuda da Sefa bey bir numaradır. Yazı biraz fazla uzun oldu , herkese iyi detaylar diliyorum. Buradaki amacım firmaların gelişimi için yapıcı eleştiri babında fikrimi beyan etmiş olmak idi.