Stokları Serelim

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Öne çıkan konu #2,361
Bu günlerde seni bu başlıkda sık sık görecez anlasılan.
Bakiyorum motoru soğutamamışsın , çeyiz düzme peşindesin......iyi iyi , almışın virüsu.

Benden bugünlük bunlar olsun......

-Liquid Elements XL light Silverback 50x80
-Liquid Elements light Silverback 40x40
-Liquid Elements uygulama padleri
-Liquid Elements (medium) polisaj pad
-Liquid Elements Pearl Rain shampoo

Gesendet von meinem HUAWEI RIO-L01 mit Tapatalk

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bakiyorum motoru soğutamamışsın , çeyiz düzme peşindesin......iyi iyi , almışın virüsu.

Şimdiden iyi para gitti hala alınacak şeyler var ama bir kere veririm temiz olsun bir daha şunu da alayım bunu alayım yapmayı sevmem stokçu bir yapım vardır:) sonrasında uygulamalarımı paylaşırım inş.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Güle güle kullan güzel ürünler. Oralarda twisted pile yok mu? Bir de silverado fiyatı nedir? Ürünlerini internetten nerden inceleyebilirz

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Güle güle kullan güzel ürünler. Oralarda twisted pile yok mu? Bir de silverado fiyatı nedir? Ürünlerini internetten nerden inceleyebilirz
sag ol..... .Liquid Elements Twisted Pile teknolojisini hem Silverback (1200GSM) hemde Orange Babyde (800GSM) kullaniyor.
benim siparis gectigim Silverback light Editon (1000GSM). Bu biraz daha ince , kapi fitilleri ve bagaj kapak ici icin aldim.Yoksa asiri kalin.Ama komple arabayi sorunsuz kuruluyor.Orange Baby zaten kullaiyorum ve gayet memnunum.
Fiyati su an büyügü 5.94€ ve kücügü 2,94€ kampanya fiyatlari. Normal versiyonu 13€.

LE Kendi sayfasi: AREA52 Autopflege Onlineshop
LE kendi YouTube kanali:

Son düzenleme:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
sag ol..... .Liquid Elements Twisted Pile teknolojisini hem Silverback (1200GSM) hemde Orange Babyde (800GSM) kullaniyor.
benim siparis gectigim Silverback light Editon (1000GSM). Bu biraz daha ince , kapi fitilleri ve bagaj kapak ici icin aldim.Yoksa asiri kalin.Ama komple arabayi sorunsuz kuruluyor.Orange Baby zaten kullaiyorum ve gayet memnunum.
Fiyati su an büyügü 5.94€ ve kücügü 2,94€ kampanya fiyatlari. Normal versiyonu 13€.

LE kendi YouTube kanali:

Silverback de mi twisted ben normal sanıyordum. Sen türkiyeye gelmiyor musun abicim hiç? Bana 2 büyük 1 küçük alıp koysan kenara. O fiyatlara bavul doldur getir sevaptır. :)

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara

LE kendi YouTube kanali:

twisted olan blackhole modeli var

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Silverback de mi twisted ben normal sanıyordum. Sen türkiyeye gelmiyor musun abicim hiç? Bana 2 büyük 1 küçük alıp koysan kenara. O fiyatlara bavul doldur getir sevaptır. :)
Temmuz ortasi 2 hafta Antalyada olucam insallah…….bir yolunu buluruz insallah.

EDIT: Agzima aci biber süreyim.....yanlis bilgi vermisim. Orange Baby ve Silverback Twisted Pile deyil.Sadece Black Hole Twisted Pile

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
IMG_20190215_040757.jpg
IMG_20190215_140919.jpg
IMG_20190215_140925.jpg
Tosbayı kullandım bugün, rütin temizlikte iş yapar yoğun kirli bölgelerin temizliğine uygun değil. Camlarda denemedim, yerın denerim.
Fırça hoşuma gitti, kılları yumuşak, uç koruması ve metal koruması oldukça kaliteli. Ergonomik bir yapısı var. İnşallah uzun ömürlü çıkar.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 5808
Ekli dosyayı görüntüle 5809
Ekli dosyayı görüntüle 5810
Tosbayı kullandım bugün, rütin temizlikte iş yapar yoğun kirli bölgelerin temizliğine uygun değil. Camlarda denemedim, yerın denerim.
Fırça hoşuma gitti, kılları yumuşak, uç koruması ve metal koruması oldukça kaliteli. Ergonomik bir yapısı var. İnşallah uzun ömürlü çıkar.
Fırça Aliexpress hangi marka? Mjjc mavi olanı ben tam sevememiştim. Sanırım Speedmaster alana kadar içimizdeki eksik geçmeyecek ama ww çok çok daha iyi bence hala favori. Speedmaster avantajı çok kollu ve büyük kaliperli araçlarda tek fırça ile işi bitirmen

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Fırça Aliexpress hangi marka? Mjjc mavi olanı ben tam sevememiştim. Sanırım Speedmaster alana kadar içimizdeki eksik geçmeyecek ama ww çok çok daha iyi bence hala favori. Speedmaster avantajı çok kollu ve büyük kaliperli araçlarda tek fırça ile işi bitirmen
Lucullan marka.
Yarın Tshibo yada bakacam, magazada varsa alırım.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Lucullan marka.
Yarın Tshibo yada bakacam, magazada varsa alırım.
2sini kıyaslarsan referans olur çok kişi fırça arıyor hep jant için uygun fiyata. Hatta mavi mjjc de sen kullandın diye hatırlıyorum Onur 3ünü de kıyaslamış olursun fikirlerin önemli forum için. Selametle davlumbaza janta fısıldayan detaycı. ;)