Stokları Serelim

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #2,321
bence o korkunun sebebi yaptıgın yanlışı bilmenden kaynaklı kişsel kendinden korkman ve elinde olan en kaliteli olan ürünü kullanmamanın verdigi pişmanlık.. ben sadece ayna tuttum sana.
kısaca kendinle yüzleşmene vesile oldum. hepsi bu.
bende takılıyorum zaten sana . yoksa ne dedigini ince espirini anlamadım sanma. teşekkür ederim bu arada. saygın için. bu okadar sevgide benden sana.
abi o dandik fırçayı alırken bile ya bunla jant mı temizlenirmiş dedim ama o zamanlar fırçaya para vermek biraz gereksiz geliyordu bana. hoş yakın zamana kadar düzgün fırça almaya niyetlenmedim o da ayrı bir konu :)

fırçayı aldım bu seferde kullanamıyorum manyaklığımdan :saskinn:

neyse birkaç güne yeni fırçam gelecek kısmetse, o zaman keyifle kullanırım abi :)
kullanırken aklıma hep sen geleceksin eminim buna :utan:

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Pro Sayın adminim güle güle kullan bana da bunlardan lazım link var mı :rolleyes:
Teşekkürler buyrun link
TRY 7.38 44%OFF | VORCOOL 12 Adet 10 CM Sarı Ağda pasta cila Köpük Sünger Aplikatör Pedleri Arabalar Araç Cam Temiz
US $1.4 43% OFF|VORCOOL 12Pcs Waxing Polish Wax Foam Sponge Applicator Pads Cars Vehicle Glass 10CM Yellow Clean Sponge Cleaning Tool Car Care-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Adminim iyi günlerde kullan. Yurt dışından mı geldi?
Teşekkürler Can, evet Çin saolsun. :mutlu:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkürler buyrun link
TRY 7.38 44%OFF | VORCOOL 12 Adet 10 CM Sarı Ağda pasta cila Köpük Sünger Aplikatör Pedleri Arabalar Araç Cam Temiz
US $1.4 43% OFF|VORCOOL 12Pcs Waxing Polish Wax Foam Sponge Applicator Pads Cars Vehicle Glass 10CM Yellow Clean Sponge Cleaning Tool Car Care-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Aldım bende admin, bi de indirim varmış, onuda aldım :komik:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Teşekkürler buyrun link

12li paketten sipariş ettim şimdi güzele benziyor teşekkürler. Tekli meg ped fiyatına 12li alınıyor çok iyiymiş.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Sayın dragstarın önerileriyle aşağıdaki ürünlerin siparişini verdim;
Wax bezi:
F027E21B-1DA2-4994-B230-EAD787943F26.jpeg
Jant fırçası: 66593D58-B531-4EA0-A7ED-0A2142BCE403.jpeg
Bir de kendim meguiars wash miti zayi etmemek adına arabanın daha kirli alt bölgelerini şampuanlayıp temizlemek için ikinci bir eldiven sipariş ettim;
2F0D01D1-4D45-40C3-B6DF-9D2F3DE3E6DB.jpeg

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bak bu setin fiyatı düştü. Zamanında ben daha yüksek bedeler ödeyerek almıştım. Matkap veya şarjlı vidalama ile çalışıyor. Ancak boyutları birazcık büyük.

Polisaj Sert Halı Temizleme Fırçası + Yumuşak Koltuk Temizleme Fırçası + Matkap Aparatı 3'lü Set

Ben kullanıyorum bu arada. Memnunum.
Hocam direk kendi el gücümle uygularsam sıkıntı olur mu matkabın avantajı sadece zamandan tasarruf mu. Şuan aracımın içi tertemiz mesela yeni iç temizlik yaptırmıştım bundan sonra oluşacak ufak lekelere müdahale etmem yeterli olacaktır şimdilik.