Stokları Serelim

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Öne çıkan konu #2,621
Arkadaşlar trim sesi kesmek için bu ürün aldım ancak forumda zararlı yazanlar var, nedir asılı? Zararı var ise başka nerede kullanabilirim zarar vermeyecek?
Bunu değil de başka bir slikon sprey kullandım ben, çok bi yararını görmedim çok bulaşan nalet bişey

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hayırlı olsun güle güle kullanın. İnşallah yanılırım ama bu makina sizi üzer gibi.
Teşekkür ederim. Basınçlı makine fiyatına aldığım doğrudur, pahalı ve düşük debili olduğu da doğrudur fakat gelelim meseleye;

Sitede oturuyorum ve 6. kattayım. Su ve elektrik imkanım maalesef yok. Detay işini seviyorum, çeşit çeşit waxından tutun iron outlara kadar ceyiz yaptım. Gel gör ki benzinliğe gidince ikinci defa su kullanmak istediğinde bile millet yiyecek gibi bakıyor münakaşaya gidiyor mevzu.

Almadan bayide debisine baktım ve benim için yeterli. Damacana ile su taşıyıp araba yıkayan birisi iseniz bu tür çözümlere doğru yöneliyorsunuz. Ön yıkama için kwazar + VP ANSF, akabinde çift kova ve durulama ardından da durulama sonrası jant lastik temizliği için kendi tankı fazlası ile yetiyor. 2 litre su ile araç duruladık bu aletle. Detaycı iseniz 4 litre harcarsınız. 15 Litre depo ile bu saydıklarımın tümünü yapbilirsiniz. Ne benzinci derdi var ne su taşıma derdi. Doldur çek getir.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Teşekkür ederim. Basınçlı makine fiyatına aldığım doğrudur, pahalı ve düşük debili olduğu da doğrudur fakat gelelim meseleye;

Sitede oturuyorum ve 6. kattayım. Su ve elektrik imkanım maalesef yok. Detay işini seviyorum, çeşit çeşit waxından tutun iron outlara kadar ceyiz yaptım. Gel gör ki benzinliğe gidince ikinci defa su kullanmak istediğinde bile millet yiyecek gibi bakıyor münakaşaya gidiyor mevzu.

Almadan bayide debisine baktım ve benim için yeterli. Damacana ile su taşıyıp araba yıkayan birisi iseniz bu tür çözümlere doğru yöneliyorsunuz. Ön yıkama için kwazar + VP ANSF, akabinde çift kova ve durulama ardından da durulama sonrası jant lastik temizliği için kendi tankı fazlası ile yetiyor. 2 litre su ile araç duruladık bu aletle. Detaycı iseniz 4 litre harcarsınız. 15 Litre depo ile bu saydıklarımın tümünü yapbilirsiniz. Ne benzinci derdi var ne su taşıma derdi. Doldur çek getir.
Çok iyi yapmışsınız. İyi günlerde kullanın. Detay hobimizin bir eziyete dönüşmesindense böyle bir tercih daha iyi .

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Polonur
Sonax Gummi başarılı bir ürün tavsiye ederim., Aynı ürünün Nextzett olanını eski adıyla (einszett) 2 yıldır kullanıyorum., ürün conditioner grubunda bir ürün., su bazlı (silikon içermiyor) bu tip ürünler fitillerin doğal nem dengesini koruyor ve besliyor.,

Silikon ve silikon içerikli ürünler detay işinin katilidir., Mümkün mertebe silikon içerikli ürünlerden (silikon sprey) dahil (plastik cerrahi) hariç uzak durunuz... :)
Hocam merhaba silikon spreyi kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Würth ün fitil bakım spreyini tavsiye ederim. @forzaGilles hocam da Sonax ı tavsiye etmiş. Bunlardan birisini edinin bence..

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun., bu işe bulaşalı 3 sene oldu.., ben mi gözümde çok büyütüyorum., yada çok mu fazla mühemmeletçiyim bilmiyorum ama şu polisaj işine bi türlü cesaret edip öğrenemedim ona yanarım... :utandim:
Hocam sende benim gibi boyadaki mikronlara kıyamıyorsun bence :D

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hocam sende benim gibi boyadaki mikronlara kıyamıyorsun bence :D
Hocam makinayı elime hiç almadım bu sebebten biraz çekiniyorum., birisinin yanında biraz çıraklık yapmak lazım.. o şanlı kişi kim olacak seçmekte zorlanıyorum :komik: şaka bi yana kimsenin buna ne vakit ne de zaman ayıracağını pek zannetmiyorum..

Son düzenleme:

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Final touches

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şişeler nekadar havalı. Boşuna talip olabilirim bitince . :mutlu: içindekinide merak ettim bi paylaşım yaparsanız kullanınca :saskin:.
Auto finesse ürünlerini sırf şişeleri yüzünden alasım gelmiyor Bayan parfümü gibi geliyor görüntüsü, Süslü püslü.

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Şişeler nekadar havalı. Boşuna talip olabilirim bitince . :mutlu: içindekinide merak ettim bi paylaşım yaparsanız kullanınca :saskin:.
Auto finesse ürünlerini sırf şişeleri yüzünden alasım gelmiyor Bayan parfümü gibi geliyor görüntüsü, Süslü püslü.
Aynen şişeler güzel. Uygulama yapınca paylaşırım :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bu ürünü ben kullandım bitmeden de çöpe attım. Benim aracımda poloda iyi bir etki alamadım ben, halbuki internette çok övülüyordu. Bu ürünü belirttiğiniz yerlere uygulayınca gıcırta gacurtu şeklinde ses oluştu ancak oluşan bu ses 2-3 hafta sonra kendiliğinden geçti yine de korkumdan bir daha kullanmadım.
Silikonun zararlı olduğunu yazıyorlar, ses kesmeden ziyade ürün zararlı mı?
Kapı lastikleri için iç trimlerde kullandığınız ürünü kullanabilirsiniz.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun