Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bende çok merak ediyorum bu ürünü lakin parfümmü , dezenfekte içinmi, yada ismi gibi koku yiyicimi kullanıp göreceğiz ;) tabi akabinde buraya duygu ve düşüncelerimizi aktarıcağınız haliyle ;)
Bu ürün kötü koku giderici bir üründür, 5 e 1 oranında setreltin. Limonlu bir kokusu vardır. Kesinlikle gideremediğiniz pis kötü kokuları bu ürünle bertaraf edebilirsiniz. Örnek süt kokusu. Kesinlikle ne yaparsanız gitmez fakat bu ürünle giderebilirsiniz. Bakterikeri öldürerek dezektaftasyon yapar. Kokunun geldiği yere sıkın ve silin.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bende çok merak ediyorum bu ürünü lakin parfümmü , dezenfekte içinmi, yada ismi gibi koku yiyicimi kullanıp göreceğiz ;) tabi akabinde buraya duygu ve düşüncelerimizi aktarıcağınız haliyle ;)
Bu ürün bakterilerin neden olduğu kokularda direk etkili. Ben kan kokusunu geçirdiğimi bilirim. O derece etkili. Onur abinin de dediği gibi 1/5 oranında seyreltilerek kullanılabilir.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Çinli oyuncaklarım 2 haftada geldi. 12V 80W su pompası ve araç yıkama aparatları. Sanırım forumda testi yok inşallah ilkini ben yapacağım. Tabi ki basınç anlamında bir beklenti yok ancak benzinlikte laf işiteceğime evimin önünde kafam rahat detayımı yaparım diye düşündüm en azından yağmur çamur olmayan yaz aylarında. Sizce kaç litre su yeterli olur?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, ürünün linkini atabilir misiniz?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bu ürün kötü koku giderici bir üründür, 5 e 1 oranında setreltin. Limonlu bir kokusu vardır. Kesinlikle gideremediğiniz pis kötü kokuları bu ürünle bertaraf edebilirsiniz. Örnek süt kokusu. Kesinlikle ne yaparsanız gitmez fakat bu ürünle giderebilirsiniz. Bakterikeri öldürerek dezektaftasyon yapar. Kokunun geldiği yere sıkın ve silin.
Aman ha seyreltmeyi unutmayalım :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik