Stokları Serelim

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #3,141
Orange değil o şişe canavarı magic dressing olması lazım solvent bazlı bir ürün galiba hiç almadım almayıda düşünmüyorum valla :)
Aynen sonradan aklıma geldi o canavar kwazarı da bozar sanırım. Davlumbazlara ne kullanıyorsunuz peki temizlikten sonra parlatıcı olarak?

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynen sonradan aklıma geldi o canavar kwazarı da bozar sanırım. Davlumbazlara ne kullanıyorsunuz peki temizlikten sonra parlatıcı olarak?
Ucuz dandik elimde olan lastik parlatıcısı kullanıyorum kış döneminde yazın barebones kullanıyorum ürün kötü bile olsa sonraki yıkamada kolaylık sağlıyor ve geç kirleniyor davlumbaz aşkımız @onurçiko master abimizden gelir

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ben 3 d orenge gecen sene erdem boyadan almistim hatta alirkende 3 d nin fisfis spreyinide almdim hala atim yapiyo ama bozmadi ama

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Cg Barebones, 3d magic dressing, adam's undercarrige herhangi biri olabilir :)

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aliden aldığım padler geldi. Ürünler için ptt'ye ödeme yapmadım. Ürünün çapı 12.5 cm. Padler yumuşacık ve dikiş yerleri de kaliteli. Meg padleri kullanıyorum şu an. Bu padler Meg'den daha yumuşak. Süngeri bir tık daha ince, fakat aman aman bir fark yok. Beğenenler için link:

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

pad.jpg