Stokları Serelim

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Tabi ki hocam bildiğim kadarı ile anlatayım. Öncelikle en çok bilgiyi bulabileceğiniz link
Kwazar Ürünleri İnceleme Videosu

Sprey siseler icin ; Lacivert olan heavy duty serisi yanı asidik olmayan ancak pH dengesi nötr olmayan urunler diyebiliriz ben demirtozu temizleyici kullaniyorum

Sarı olan 360 atabiliyor nötr asidik olmayan urunler icin iyi bende quick detailer ve apc gibi urunler var

Yeşil, sari ve kırmızı sprey siseler sadece renkli asidik kesinlikle degil. Mesela kafada kodlamak icin kırmızıda apc yeşilde qd sarida su var gibisinden.

Mavi kopuk yapan sadece apc foam gibi hafif urunler icin

Kırmızı kopuk yapan demirtozu temizleyici vb urunler icin

Mavi sıvı atan pompa nötr urunler icin mesela cam filmi yapanların sabunlu suyu gibi

Siyah sıvı atan pompa demirtozu alu5000 gibi urunler icin
Teşekkür ederim hocam. 360 olanlar sarı kırmızı yeşil bunlar aynı özellikte renkleri farklı ohalde asidik değil derken ph düşük ürün kullanılamaz lakin ph yüksek apc gibi faklı bir üründe kullanılabilirmi dersiniz.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Koynuma soktum hepsini gizli gizli getirdim eve görmediler hanım napıyon dedi dolabımı düzeltiyom dedim geçtim :komik:
Ben yediremiyorum artık o yüzden dolap yaptırdım onu da bodrum a koydum kafam rahat :komik: malzemeler evdeyken bunu ne zaman aldın bu yoktu şu kaç para şunun şişesi güzelmiş bezini aldım kestim falan diyordu :araa:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben yediremiyorum artık o yüzden dolap yaptırdım onu da bodrum a koydum kafam rahat :komik: malzemeler evdeyken bunu ne zaman aldın bu yoktu şu kaç para şunun şişesi güzelmiş bezini aldım kestim falan diyordu :araa:
Öyle bi yerim yok eğer ilerde o şekil bi imkanım olursa kamyonla yıkmazsam malzemeleri ahamda görün :taraa:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Atocan maşallah abi hayırlı olsun, ben izin kağıdı yazayım sana hanım kızmaz o zaman. Adminden izinim var bak dersin :kurall:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Atocan maşallah abi hayırlı olsun, ben izin kağıdı yazayım sana hanım kızmaz o zaman. Adminden izinim var bak dersin :kurall:
Çok teşekkür ederim :tesekkur2:
Allah razıolsun adminim de arada kaynama benim yüzümden :kop:
Kadın milletiyle uğraşılmıyor saklı gizli oyun yalan dolan bi şekilde işi çözüyoruz da dolap doldu yer kalmadı o işi nasıl çözecem asıl mesele o :noo:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Teşekkür ederim hocam. 360 olanlar sarı kırmızı yeşil bunlar aynı özellikte renkleri farklı ohalde asidik değil derken ph düşük ürün kullanılamaz lakin ph yüksek apc gibi faklı bir üründe kullanılabilirmi dersiniz.
PH nötr civarı urunler kullanılabilir demek istemiştim hocam 0-14 koyarsanız iki şekilde de dayanmaz bence +3-3 ürünlerde hic bir sorun olmaz gibime geliyor 7 bandı güvenli