Stokları Serelim

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #341
Özgür gerçekten zevkli ürünler güzel ürünler dizilimi bile gözleri şenlendiriyor. Özellikle benim gibi wax hastası biri için gerçekten çok güzel. Autoglymler ne wax rafındaki. ? :) o koleksiyona bi swisswax yakışır.
Yer yok artık koyucak bazı şeylerin arkasına sıkıştırıyorum artık :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
@Ozgur_gs_91 Maşallah yeni bir çeyizmi detail marketmi anlayamadık vakası :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Swisswax a her zaman yer bulunur yakışır baş köşeye. ;) kullandıysan cg clean slate soracaktım nasıl diye?
Swiswax daha sonraki adım :)Gördüğün her ürünü denedim. Cg clean slate waxı tek seferde söküyor dersem yalan olur. Ama hemen boncuklanöa filan yok oluyor onu söyleyebilirim. Tek yıkama ile zayıflamış waxı söker. Ama yeni waxı zannetmiyorum hemen sökebilsin.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Swiswax daha sonraki adım :)Gördüğün her ürünü denedim. Cg clean slate waxı tek seferde söküyor dersem yalan olur. Ama hemen boncuklanöa filan yok oluyor onu söyleyebilirim. Tek yıkama ile zayıflamış waxı söker. Ama yeni waxı zannetmiyorum hemen sökebilsin.
Görünen her ürünü denediysen ayej bir konu açıp ürünleri yorumlasanyeter forum için Özgür. ;) seviyorum değişik şeyleri o yüzden de clean slate ilgimi çekiyor ne zamandır. Zayıflamış waxı sökeyim dediğimde yüzeyi derin temizleyen güçlü temizlryici şampuan güzel fikir bence ardında ipa geçersin yeni wax sürersin. Değişik mantıklar bana çekici gelmiştir hep. ;)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Görünen her ürünü denediysen ayej bir konu açıp ürünleri yorumlasanyeter forum için Özgür. ;) seviyorum değişik şeyleri o yüzden de clean slate ilgimi çekiyor ne zamandır. Zayıflamış waxı sökeyim dediğimde yüzeyi derin temizleyen güçlü temizlryici şampuan güzel fikir bence ardında ipa geçersin yeni wax sürersin. Değişik mantıklar bana çekici gelmiştir hep. ;)
Aslında, Cg maxi suds ürünüde waxı hemen zedeliyor nedense. Clean slate gibi o da. Bu arada clean slate baya sıvı bir ürün kıvamsız. Köpürmesi filanda az bir ürün. Waxı tam sökmek için ipa yetersiz kalabiliyor bu arada. En iyisi m600m-700 türü tinerler. Ayrıca çok övülen Gyeon prep bir işe yaramıyor hatta kendi kalıntısını bırakıp yüzeyi yapış yapış bırakıyor. Her birini yorumlamak zor iş ama soruldukça cevap veriyorum.
@Ozgur_gs_91 stokların maşallahı var :)

Bir adres verir misin sana bir şey göndereceğim :D
Abi sen iste konum atam ben :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
@Ozgur_gs_91 Maşallah yeni bir çeyizmi detail marketmi anlayamadık vakası :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni değil çeyiz. Ama sürekli ekleme yapıyorum stokçuluk pardon Recep abinin deyişiyle kütüphanecilik sağolsun.
@Ozgur_gs_91 sana nispet fotoğraf yükleyeceğim :)
Bekliyorum senin çeyizi. Pardon depo olucaktı o.
Maaşallah diyorum Özgür, illaki brn demi stok atayım:):)
Ne var ne yok görelim abi :)
@Ozgur_gs_41 fakirliğin gözü çıksın bu çeyizin zekatı bile adamı ihya eder

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fakirlik işte, buna gücümüz yetti. Senin çeyizi bilmesem abi hiç birşey yok diyicemde.
@Ozgur_gs_91 bende hiç ürün yok banada gönder ordan bişeyler :D
Kesin yoktur sende zaten :)
yılın çegizi yarışması yapılmalı ve bu birinci seçilmeli . efsoooo !!!!:eek::eek::eek:
o kadar değil ne cevherler var bu forumda da açık etmiyorlar :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öncelikle yılın stoğu olarak güncelleyelim :)
Bu arada siz beni yanlış anladınız. Yılın stoğu seçilen stok sahibine bir şey vermeyeceğiz.
Bu kadar çok ürüne sahip olduğu için o kişi ürün bağışında bulunacak :D