Stokları Serelim

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle yılın stoğu olarak güncelleyelim :)
Bu arada siz beni yanlış anladınız. Yılın stoğu seçilen stok sahibine bir şey vermeyeceğiz.
Bu kadar çok ürüne sahip olduğu için o kişi ürün bağışında bulunacak :D
Mantıklı.
Vermezse gidip zorla alırız.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
maşallah dükkan sandım. itinayla Zekat alınır her türlü detaylı yıkama malzemesi değerlendirilir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
aslında ince bir iltifat amaçlı söylemiştim şimdi düşündümde yazılanlardan sonra yapabiliriz.

maddi bir degerden çok ( kişilerin kazançları farklılık gösterecegi için ) yıl bazında yapmış oldugu alımların tekrara düşmesine bakıyorum ben . örn: 10 tane wax yada hızlı cila. ne kadar uygun fiyatlı ve nekadar dogru alış yaptıgına bakarım yine. @Ozgur_gs_91 stoguda bu baglamda iyi sayılabilecek bir örnek. bir kaç şamp .fazlalıgı var tekrar olmuş ( af meyvalar gibi ) onları görmezsek sıralamada üstleri zorlar. ( demir tozu konusuna hiç girmiyorum görmemezlikten geldim. ;):p:p) onlar test için sayılır.

ne ödül verilecegi forum kararı olur ama bence birşey vermekten çok begeni almak fikrin eyleme dogru bir şekilde dönüştügünü görmek ve göstermek en degerlisi benim nezlimde. ;);)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
aslında ince bir iltifat amaçlı söylemiştim şimdi düşündümde yazılanlardan sonra yapabiliriz.

maddi bir degerden çok ( kişilerin kazançları farklılık gösterecegi için ) yıl bazında yapmış oldugu alımların tekrara düşmesine bakıyorum ben . örn: 10 tane wax yada hızlı cila. ne kadar uygun fiyatlı ve nekadar dogru alış yaptıgına bakarım yine. @Ozgur_gs_91 stoguda bu baglamda iyi sayılabilecek bir örnek. bir kaç şamp .fazlalıgı var tekrar olmuş ( af meyvalar gibi ) onları görmezsek sıralamada üstleri zorlar. ( demir tozu konusuna hiç girmiyorum görmemezlikten geldim. ;):p:p) onlar test için sayılır.

ne ödül verilecegi forum kararı olur ama bence birşey vermekten çok begeni almak fikrin eyleme dogru bir şekilde dönüştügünü görmek ve göstermek en degerlisi benim nezlimde. ;);)
Aslında dediğiniz doğru. Çok üründen ziyade ne kadar verimli bir stok olmuş önemli olan o.

10 tane wax vardır ancak 9'u daha açılmamıştır gibi :)

Bakınız @Detail Guy :D

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Aslında dediğiniz doğru. Çok üründen ziyade ne kadar verimli bir stok olmuş önemli olan o.

10 tane wax vardır ancak 9'u daha açılmamıştır gibi :)

Bakınız @Detail Guy :D
Abi açılmıştır ama 1-2 kez kullanılmıştır em fazla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Bende size katiliyorum bu sekilde ceyizlere bakalim fazlaliklari bana gondersinler :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
derli toplu pek tekrara düşülmemiş ( bir kaç soft99 şamp. harici ) iyi seçilmiş ürünlerden oluşan güzel bir stok daha.

garden şişeler biraz göze batsada f/p için seçilmiş olmaları bu durumu yok saymaya yeterli geliyor.

tebrikler sayın @Pro . iddealı bir stok.;);):cool::cool:
Teşekkürler abi, stokcu değilimdir pek. Lazım oldukça alıyorum hem yer sıkıntısı hemde aynı işi yapan ikinci bir ürüne pek şans vermiyorum. Nokta atışı ürünler alınca buna gerek kalmıyor.. Garden şişeler fp oranı çok iyi ben seviyorum 1 Yıldır dragons,ipa fln gibi ürünler bozamadı ve Dragons gibi koyu kıvamlı bir ürünü spreyleyebiliyorlar.. Tavsiye ederim..