Üstad yeni ürünleriniz hayırlı olsun. Güzel ürünler. Fil derisi besleyici ürün her deri de kullanılıyor mu? Nasıl bir ürün, deneyimlerini merakla bekliyorum
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad yeni ürünleriniz hayırlı olsun. Güzel ürünler. Fil derisi besleyici ürün her deri de kullanılıyor mu? Nasıl bir ürün, deneyimlerini merakla bekliyorum
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam, kullanılıyor detailboxtan Görkem abı ile konuştuk temizledikten sonra sıkıntısız bir şekilde her tip deriye uygun dedi kullanım cok basit uygulama fotoğraflarını kendi konuma ekleyeceğim en kısa sürede
Colourlock'a sormuştum kafama takılmıştı banada sert geldi bana şunu dediler ''Fırçayla inatlaşmaya gerek yok baskı yapmadan kullanın bir zararı olmaz'' demişlerdi ama ben yinede almadım daha yumuşaklardan devam haha
Colourlock'a sormuştum kafama takılmıştı banada sert geldi bana şunu dediler ''Fırçayla inatlaşmaya gerek yok baskı yapmadan kullanın bir zararı olmaz'' demişlerdi ama ben yinede almadım daha yumuşaklardan devam haha
Detay fırçası ile pek temizlik sağlayamadım ben colourlock ürettiyse vardır bir bildiği kullanın gitsin bende şuanlık bir fırça var colourlocktan yumuşak detay fırçasından sert onu kullanıyorum.
Fussoyu Kutas ustaya yolculadıktan sonra daha az yorucu olacağını tahmin ettiğim (bkz.fıtık) turtle wax sean n shine edindim (yolda akmış biraz etiket vs yalan olmuş)
bir de davlumbazlara 3d magic aldım(bu kedisavarmış aynı zamanda onu da deneyeceğim )
Fussoyu Kutas ustaya yolculadıktan sonra daha az yorucu olacağını tahmin ettiğim (bkz.fıtık) turtle wax sean n shine edindim (yolda akmış biraz etiket vs yalan olmuş)
bir de davlumbazlara 3d magic aldım(bu kedisavarmış aynı zamanda onu da deneyeceğim )
Ürünler hayırlı olsun., yalnız güçlü deri temizleyici biraz agresif bir ürün ve solvent içermekte., bi kaç yerde dikkat edilmezse deride sıkıntı çıkarabildiğini okumuştum.. çok ağır kirli bir yüzey olmadıkça hafif olanı daha başarılı..
Ürünler hayırlı olsun., yalnız güçlü deri temizleyici biraz agresif bir ürün ve solvent içermekte., bi kaç yerde dikkat edilmezse deride sıkıntı çıkarabildiğini okumuştum.. çok ağır kirli bir yüzey olmadıkça hafif olanı daha başarılı..
Colorlock seminerine katılmıştım kesinlikle solventten bahsedilmedi diye hatırlıyorum apclerin aksine ürün sabun bazlı deride sağlıklı ise hiç bir şekilde zarar vermek mümkün değil dendi. Siz yazınca doğru mu hatırlıyorum diye colorlock'ın sitesine bakayım dedim. Ürünün içindekiler aşağıda belirtildiği gibi. Doğru hatırlamışım
Arkadaşlar aklıma bişey geldi, bu boya makinaları ile araç köpükleme olmaz mı, hiç deneyen var mı, ya da ceviz vs uygulama?
Ekli dosyayı görüntüle 14889