Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Üstad yeni ürünleriniz hayırlı olsun. Güzel ürünler. Fil derisi besleyici ürün her deri de kullanılıyor mu? Nasıl bir ürün, deneyimlerini merakla bekliyorum :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam, kullanılıyor detailboxtan Görkem abı ile konuştuk temizledikten sonra sıkıntısız bir şekilde her tip deriye uygun dedi kullanım cok basit uygulama fotoğraflarını kendi konuma ekleyeceğim en kısa sürede

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Direksiyon ve kol dayama için fırça aldım ama kıllar çok sert sanki sadece deri koltuk için yapışmış gibi,

Colourlock'a sormuştum kafama takılmıştı banada sert geldi bana şunu dediler ''Fırçayla inatlaşmaya gerek yok baskı yapmadan kullanın bir zararı olmaz'' demişlerdi ama ben yinede almadım daha yumuşaklardan devam haha :D :D

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Colourlock'a sormuştum kafama takılmıştı banada sert geldi bana şunu dediler ''Fırçayla inatlaşmaya gerek yok baskı yapmadan kullanın bir zararı olmaz'' demişlerdi ama ben yinede almadım daha yumuşaklardan devam haha :D :D
Adını "yoğun kirli deri fırçası" olarak değiştirmeliler :D

Valetin detay fırçası ile yola devam :)

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Adını "yoğun kirli deri fırçası" olarak değiştirmeliler :D

Valetin detay fırçası ile yola devam :)
Detay fırçası ile pek temizlik sağlayamadım ben colourlock ürettiyse vardır bir bildiği kullanın gitsin :) bende şuanlık bir fırça var colourlocktan yumuşak detay fırçasından sert onu kullanıyorum.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Fussoyu Kutas ustaya yolculadıktan sonra daha az yorucu olacağını tahmin ettiğim (bkz.fıtık) turtle wax sean n shine edindim (yolda akmış biraz etiket vs yalan olmuş)
bir de davlumbazlara 3d magic aldım(bu kedisavarmış aynı zamanda onu da deneyeceğim :D )

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Fussoyu Kutas ustaya yolculadıktan sonra daha az yorucu olacağını tahmin ettiğim (bkz.fıtık) turtle wax sean n shine edindim (yolda akmış biraz etiket vs yalan olmuş)
bir de davlumbazlara 3d magic aldım(bu kedisavarmış aynı zamanda onu da deneyeceğim :D )

turtle wax seal n shine benim ocakta gelecek bende merakla bekliyorum

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ürünler hayırlı olsun., yalnız güçlü deri temizleyici biraz agresif bir ürün ve solvent içermekte., bi kaç yerde dikkat edilmezse deride sıkıntı çıkarabildiğini okumuştum.. çok ağır kirli bir yüzey olmadıkça hafif olanı daha başarılı..
Colorlock seminerine katılmıştım kesinlikle solventten bahsedilmedi diye hatırlıyorum apclerin aksine ürün sabun bazlı deride sağlıklı ise hiç bir şekilde zarar vermek mümkün değil dendi. Siz yazınca doğru mu hatırlıyorum diye colorlock'ın sitesine bakayım dedim. Ürünün içindekiler aşağıda belirtildiği gibi. Doğru hatırlamışım :)

"Strong Leather Cleaner

Ingredients according to "INCI" (International Nomenclature Cosmetic Ingredients):

AQUA, POTASSIUM TALLOWATE, POTASSIUM COCOATE, ALCOHOL, SUCROSE, GLYCERIN

Ingredients of the odorants and preserving agents according to "INCI"

CITRIC ACID

(The INCI information assists persons who are allergic to certain compounds, which are harmless to most other persons, in identifying these.)

Ingredients explained in a more understandable way:

The Strong Leather Cleaner is a soap-based cleaner for strongly soiled nappa leather according to a traditional recipe."

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar aklıma bişey geldi, bu boya makinaları ile araç köpükleme olmaz mı, hiç deneyen var mı, ya da ceviz vs uygulama? 270E658A-5E1C-482B-B90E-97959F7393CC.jpeg