Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Kimyasal adamlardan ikinci siparişim geldi. Ürünleri ayrı ayri zamanlarda stoga soktuğu icin 3 ayrı sipariş geçmek zorunda kaldım. 104A37D2-ECDC-41FA-9662-E54A38601DB8.jpeg
hediye icin teşekkür ederim iki kez aynı hediye geldi. Aynı adres aynı hesapla alışveriş yapılması fark etmiyor farklı bisey yollamak icin sanırım.

edit yazım yanlışı

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Geçen hafta 3 cent e aldığım sibop kapağına 9 TL çıktı bana da :/. Bu hafta da 18 liraya aldığım lede 34 TL vergi çıktı. Kimler inceliyor bu ürünlerin fiyatlarını şudur diyip vergisini koyuyor yazık :(

Merhaba, 18 liraya nasıl 34 lira vergi çıkmış, nereden ve ne almıştınız sorabilir miyim? Bir sınır yok muydu bu vergilerde, çok fenaymış.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, 18 liraya nasıl 34 lira vergi çıkmış, nereden ve ne almıştınız sorabilir miyim? Bir sınır yok muydu bu vergilerde, çok fenaymış.
H7 led aldım satıcı indirimi ile. Daha önce aynı ledi 40 liraya falan almıştım. 40 liraya aldığımda 10 lira vergi ödemiştim. Ama aynı ledi indirimle 18 liraya aldığımda 34 lira vergi çıktı. Vergilendirme önceden pakette yazan tutara göre yapılıyordu ama artık sadece o paketi açan gümrük görevlisinin fiyatlandırmasına göre vergi çıkıyor. Görevli bu şu kadar TL dir diyip ona göre vergiyi koyuyor açık ve net malesef :/ ordaki görevli a kişisi bu ürün 50 lira eder diyip ona göre vergi koyuyor, b görevlisi aynı ürüne 30 lira eder diyip ona göre vergi koyuyor. Ne standart kaldı ne adalet ne de liyakat :/