Ne zamandır ürünleri bir toparlayayım fotoğraflayayım dedim. Kısmet bugüneymiş. İlk foto wax ve selantlar. 2.foto killer. 3.foto araç içi temizlik ürünleri ( deri; alkantara; plastik; bez ve fırçalar; kokular); 4.foto wax ve sealant uygulama pedleri; 5.foto araç dışı temizlik ürünleri (araç dış plastik; apc; demirtozu temizleyici; jant; krom; quick detailer; ipa; cam; tekerlek vs); 6.foto şampuanlar; 7.foto yıkama eldivenleri; 8.foto kurulama cam wax silme bezleri; 9.foto polisaj ekipmanları ( rotary; tabla ped ve keçeler) ve pasta polish ve jant fırçaları. Ürünleri toparlamamda paylaşmakta yardımcı olan herkese teşekkürler. Birkaç gelecek ürün daha var ondan sonra sanırım çok çok ufak eklemeler hariç çeyizi toplamaya değil de uygulama yapmaya odaklanacam. Malum Dubai artık çok sıcak 45 derecelere geldi. Rutin yıkamalar dışındaki detaylı uygulamalar Eylül ortasından sonra anca. Birkaç uygulama yaptım geçen ay sezon bitmeden. Yarın paylaşırım detaylarını. Hertürlü ürünle ilgili eleştiri ve yorumlara açığım. Ben elimden geldiğince kaliteli ve iş görecek ürünleri toparlamaya gayret ettim. Çeyizcilik stokçuluk kanımızda var özellikle wax konusunda. Onu da waxları bölüp paylaşarak diğer ürünleri de ortak alımlardan yeterli miktarlarda alarak çeşitlilik sağlamaya çalıştım.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk