Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #461
deri temizleyici yok şu an elimde. kimyasaladamlar da var mı gözünüze çarpan bişey sepete ekleyeyim :) ya da f/p olarak başka bir ürün de olur...
şimdi bu işin bir aciliyeti yok gibi . deri temizleme için ben farklı bir ürün kullanıyorum. 2in1 gibi tr de yok. ama hiç ona girmeye gerekte yok kafa bulanmasın . uygun fiyatlı bir üründe şu an aklıma gelmiyor. kimyasal adamlarda gliptone markasının ürünleri var ama seride tutulan 12 filan kalmamış .
fiyatları bütcenize göre nasıl bilemem. zaten kullanmadıgım bir ürünü size öneremem.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
şimdi bu işin bir aciliyeti yok gibi . deri temizleme için ben farklı bir ürün kullanıyorum. 2in1 gibi tr de yok. ama hiç ona girmeye gerekte yok kafa bulanmasın . uygun fiyatlı bir üründe şu an aklıma gelmiyor. kimyasal adamlarda gliptone markasının ürünleri var ama seride tutulan 12 filan kalmamış .
fiyatları bütcenize göre nasıl bilemem. zaten kullanmadıgım bir ürünü size öneremem.
hocam siz memnun olduğunuz ürünleri önerin. gerisi bende :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Koch Chemie Nanomagic Shampoo hasebiyle bir kaç üründe stok tazeleme yaptım. Bu akşam aracı elden geçirip tatile çıkıcam. Bayram hediyesi aldım kendime :)

Güle güle kullan abicim güzel ürünler... nerden temin ettiniz sorsak ayıp mı olur.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ne zamandır ürünleri bir toparlayayım fotoğraflayayım dedim. Kısmet bugüneymiş. İlk foto wax ve selantlar. 2.foto killer. 3.foto araç içi temizlik ürünleri ( deri; alkantara; plastik; bez ve fırçalar; kokular); 4.foto wax ve sealant uygulama pedleri; 5.foto araç dışı temizlik ürünleri (araç dış plastik; apc; demirtozu temizleyici; jant; krom; quick detailer; ipa; cam; tekerlek vs); 6.foto şampuanlar; 7.foto yıkama eldivenleri; 8.foto kurulama cam wax silme bezleri; 9.foto polisaj ekipmanları ( rotary; tabla ped ve keçeler) ve pasta polish ve jant fırçaları. Ürünleri toparlamamda paylaşmakta yardımcı olan herkese teşekkürler. Birkaç gelecek ürün daha var ondan sonra sanırım çok çok ufak eklemeler hariç çeyizi toplamaya değil de uygulama yapmaya odaklanacam. Malum Dubai artık çok sıcak 45 derecelere geldi. Rutin yıkamalar dışındaki detaylı uygulamalar Eylül ortasından sonra anca. Birkaç uygulama yaptım geçen ay sezon bitmeden. Yarın paylaşırım detaylarını. Hertürlü ürünle ilgili eleştiri ve yorumlara açığım. Ben elimden geldiğince kaliteli ve iş görecek ürünleri toparlamaya gayret ettim. Çeyizcilik stokçuluk kanımızda var özellikle wax konusunda. Onu da waxları bölüp paylaşarak diğer ürünleri de ortak alımlardan yeterli miktarlarda alarak çeşitlilik sağlamaya çalıştım.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Ne zamandır ürünleri bir toparlayayım fotoğraflayayım dedim. Kısmet bugüneymiş. İlk foto wax ve selantlar. 2.foto killer. 3.foto araç içi temizlik ürünleri ( deri; alkantara; plastik; bez ve fırçalar; kokular); 4.foto wax ve sealant uygulama pedleri; 5.foto araç dışı temizlik ürünleri (araç dış plastik; apc; demirtozu temizleyici; jant; krom; quick detailer; ipa; cam; tekerlek vs); 6.foto şampuanlar; 7.foto yıkama eldivenleri; 8.foto kurulama cam wax silme bezleri; 9.foto polisaj ekipmanları ( rotary; tabla ped ve keçeler) ve pasta polish ve jant fırçaları. Ürünleri toparlamamda paylaşmakta yardımcı olan herkese teşekkürler. Birkaç gelecek ürün daha var ondan sonra sanırım çok çok ufak eklemeler hariç çeyizi toplamaya değil de uygulama yapmaya odaklanacam. Malum Dubai artık çok sıcak 45 derecelere geldi. Rutin yıkamalar dışındaki detaylı uygulamalar Eylül ortasından sonra anca. Birkaç uygulama yaptım geçen ay sezon bitmeden. Yarın paylaşırım detaylarını. Hertürlü ürünle ilgili eleştiri ve yorumlara açığım. Ben elimden geldiğince kaliteli ve iş görecek ürünleri toparlamaya gayret ettim. Çeyizcilik stokçuluk kanımızda var özellikle wax konusunda. Onu da waxları bölüp paylaşarak diğer ürünleri de ortak alımlardan yeterli miktarlarda alarak çeşitlilik sağlamaya çalıştım.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Elinize sağlık. Güzel ürünler.Bu 9. resimdeki fırçalar AliExpress de satılan fırçalardan mı? Link var mıdır.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Elinize sağlık. Güzel ürünler.Bu 9. resimdeki fırçalar AliExpress de satılan fırçalardan mı? Link var mıdır.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Check out this recommended store on AliExpress. Find great products at low prices!
MJJC Shop Official Store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com | Alibaba Group to clipboard

Linki bu abicim. Daytona ya da ez detail getirtemedim, elim de gitmedi wheel wooliese 250TL vermeye çareyi aliexpresste buldum mecburen. Dokusu kalitesi kıllarım sertliği gayet iyi duruyor daha yeni getirdim Dubaiye kullanınca yorumlarımı eklerim. Herzaman olmasa da aeada detaylı girişmek için bence iyi fırçalar. Yün olanları da var aliexpresste satılan wheel woolies modeli ondan da kullananlar memnundu.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
yeni yeni ...... çok yumuşak yazıyor ama genelde bu ürünler elde döner durur iç süngerin adiliginden. bunda iç sünger oldukça iyi sertlikte.baskı yaparken dönme yapmayacak gibi .:mutlu::deli: deneyelim bakalım. 20 tl kargo dahil. 2 tane.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırli olsun.Bunları makinaya atınca süngerleri dağılıyor, eli yüzü birbirine giriyor.Kullanmasını seviyorum bunları ama bu durumundan müzdaribim.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hayırli olsun.Bunları makinaya atınca süngerleri dağılıyor, eli yüzü birbirine giriyor.Kullanmasını seviyorum bunları ama bu durumundan müzdaribim.

iç sünger görünmedigi için en basit ürün kullanılır genelde. eskiyince aç bak şok olursun. hatta çinliler sünger bile koymuyor. :komik:

bi ara kendim yapmıştım. üst mic. bezi olsun süngeri olsun en iyilerini kullandım. uzun sürede çizme riski olmayacak yerlerde kullandım. ama benim dikiş makinası bunların yanındaki o lastik gibi çok örgülü ince naylon ipleri dikemiyor. o makinalar başka. ben de en ince iple yaptım ama boyalı yüzeylerde kullanamadım ne yazık ki . bi ara garajda yapıp paylaşırım.:)

yıkama işi biraz kişisel ben genelde bir kova- legen -tas gibi bir geniş tabanlı bir yerde ( tam boy su içinde kalması için önemili . kaynarsuda bir gece bekletiyorum. genelde rende sabun kullanıyorum. ( kilo ile aldıgım zeytinyaglı yeşil sabunu evde kendim bekletip kurutup rendeliyorum. )
bir gece sonra kirden eser kalmıyor. çok gerekirse elde bir iki çitilerim . sabah durularım oldu bitti .pek hırpalamayınca sünger kolay salmıyor kendini .

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@ege hocam hayırlı olsun. bende Meg. in ikili beyaz mikrofiber ped lerinden var. Makineye atıyorum hiçbir sorun çıkmıyor. tavsiye ederim :)
Bende de var, inanın ilk yıkamamda dikişleri bile söküldü.Resmini unutmaz isem atayım.Heralde biraz şans işi gibi.