Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #501
hocam adams 40, gyeon 49. Bu ikisi 500 ml. koch chemie de 55. koch 750 ml.

500 olanlar meg. detail çantasına rahat sığıyor ya ondan cazip geliyor. yoksa gyeon un 1 lt olanı 80 tl.

Bu arada koch chemie GSS diye konsantre bir ürünü de var. Ama onda Alkol var içeriğinde :D
Konsantreyi geç, alkol bize ters:cay::kop: Biraz inceledim ürünleri.Adams ı eledim direk.Eğer yağmur kaydırıcı kullanıyorsan Koch al.Temizlik özelliği gayet güzel gibi.Yağmur kaydırıcı kullanmıyorsan Gyeon al bence.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Konsantreyi geç, alkol bize ters:cay::kop: Biraz inceledim ürünleri.Adams ı eledim direk.Eğer yağmur kaydırıcı kullanıyorsan Koch al.Temizlik özelliği gayet güzel gibi.Yağmur kaydırıcı kullanmıyorsan Gyeon al bence.
Alkol bana da ters hocam :D
hiç gyeon ürün almadım. siftahı yapıcam sanırım :)

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

bezlerimin yarı kısmı. kimyasaladamlar sağolsun bez stoğumu komple yeniledim.. 10 tane soft99 bez aldım. 2 sini 8 er parçaya bölüp overloklattım 16 oldu. 2 sini 4 er parçaya böldüm 8 oldu. 30 parça soft99 bez. + olarak vazgeçilmezim wolly mahmutum, çinden aldığım mükemmel bol tüylü bezlerim ve eurow bezlerim temiz olduğu için yıkamadım. ıskartaya yani yer silmeye ayrılanlar "cg miracle dryer, meg water magnet ve 30 parça karışık bez.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

bezlerimin yarı kısmı. kimyasaladamlar sağolsun bez stoğumu komple yeniledim.. 10 tane soft99 bez aldım. 2 sini 8 er parçaya bölüp overloklattım 16 oldu. 2 sini 4 er parçaya böldüm 8 oldu. 30 parça soft99 bez. + olarak vazgeçilmezim wolly mahmutum, çinden aldığım mükemmel bol tüylü bezlerim ve eurow bezlerim temiz olduğu için yıkamadım. ıskartaya yani yer silmeye ayrılanlar "cg miracle dryer, meg water magnet ve 30 parça karışık bez.
Bu kadar işlemin üzerine “40 yapar” demenizi bekledim :D

Bİ de şu geldi aklıma (4:30 dan sonrası)