Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #4,801
Bu sene Gyeon'a emanet ettim camları :). Yan aynalara da Glaco Zero uyguladım mı bitti gitti. Gerçi şampuana dayanamıyor ama bakalım.

@SubaruOutback Gyeon View incelemesinde hatırladığım kadarıyla ön cama dört kat uygulamıştın. Ürünü uygulayıp tamamen bitirmiş miydin? Şundan dolayı soruyorum; satıcı, ürün açıldıktan sonra bozulur mu diye sorduğumda bir şey olmaz dedi ama tereddütteyim zira nihayetinde seramik ürün. Eğer bozulmaz dersen ön cama iki kat diğerlerine tek kat uygulayayım diyorum. Ha bozulur ve dört katta da silecek atlama yapmadı dersen ön camı yeni camla sıvayacağım :D.
Ben ürünü tek otomobilde bitirmiştim. Açıldıktan sonra 6 ay ömrü kalıyor(muş.) Hiç kullanmadan bozulabilir de. En güzeli, hazır almışken yak odunları bitsin gitsin bu dert :)

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ben ürünü tek otomobilde bitirmiştim. Açıldıktan sonra 6 ay ömrü kalıyor(muş.) Hiç kullanmadan bozulabilir de. En güzeli, hazır almışken yak odunları bitsin gitsin bu dert :)
Veriyorum kutsalı o zaman. Ön cama dört arkaya da iki kat atayım da gerisine bakarım. Sileceklerin de bir tur üzerinden geçerim. Bakalım Glaco Ultra’dan neredeyse iki kat pahalı olmayı hak ediyor mu :). Gerçi kupondu bonustu 180 e falan geldi ama yine de görelim.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hayırlı olsun. Nerden aldınız. Bende bu tarz bir projektöre bakıyordum. Yorumlarımızı bekliyorum.
Çok ufak yan panellerde çalışırken güzel iş yapar gibi, yükseltmek için ben altına sehpa koymayı düşünüyorum, bir tanede cata20w beyaz var onuda yanına monte etmeyi düşünüyorum. Bakalım tam test etmedim ama ışık spot gibi değil, dağınık bir ışığı var

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Veriyorum kutsalı o zaman. Ön cama dört arkaya da iki kat atayım da gerisine bakarım. Sileceklerin de bir tur üzerinden geçerim. Bakalım Glaco Ultra’dan neredeyse iki kat pahalı olmayı hak ediyor mu :). Gerçi kupondu bonustu 180 e falan geldi ama yine de görelim.
Ön cama en az 4 kat uygula, ne kadar fazla uygularsan o kadar iyi sonuç alırsın. :)

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
@SubaruOutback, Gyeon sarfiyat konusunda 20ml ürün için tek bir aracın ön ve yan iki camı olarak belirtmiş. Fakat uygulanacak kattan bahsetmemiş. Acaba tek katta ne kadar sarfiyat oluyordur? View ben de aldım ama uygulama konusunda tereddüte düştüm. Acaba ön cama iki kat uygulasam evdeki iki aracı da çıkarır mı. Hatta artarsa arkadaşa uygularım diyordum..

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@SubaruOutback, Gyeon sarfiyat konusunda 20ml ürün için tek bir aracın ön ve yan iki camı olarak belirtmiş. Fakat uygulanacak kattan bahsetmemiş. Acaba tek katta ne kadar sarfiyat oluyordur? View ben de aldım ama uygulama konusunda tereddüte düştüm. Acaba ön cama iki kat uygulasam evdeki iki aracı da çıkarır mı. Hatta artarsa arkadaşa uygularım diyordum..
Ben tek kat uygulamıştım. 2 aydır gidiyoruz. Bir kat daha atacam hafta sonu

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
@OmerNecmi54 ben motulu eski aracımda kullandım. Sesli çalışmaya başladı. İmitasyonu çok motul ün

Liqui moly de ses çok azalıyor. Aracımda yağ eksiltme yok. Önceki aracımda da yoktu
Bu bakımda engine flush yapıp luqui mollye geçiş yapacağım ekstra ceractec kullanmayı da düşünüyorum.Kullandıktan sonra sonuçları paylaşırım.Teşekkür ederim cevabınız için