Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback, Gyeon sarfiyat konusunda 20ml ürün için tek bir aracın ön ve yan iki camı olarak belirtmiş. Fakat uygulanacak kattan bahsetmemiş. Acaba tek katta ne kadar sarfiyat oluyordur? View ben de aldım ama uygulama konusunda tereddüte düştüm. Acaba ön cama iki kat uygulasam evdeki iki aracı da çıkarır mı. Hatta artarsa arkadaşa uygularım diyordum..
Açıkçası, geçmiş zaman olduğundan sarfiyatı hatırlamıyorum. Outback'in 6 yan cam, 4 kelebek cam, ön ve arka camlarına ürünü uyguladım. Yalan olmasın, hatırladığım ön 4 diğer camlar ise 2 kat uygulama yapmıştım. (rakam belki biraz daha fazla olabilir ama dediğimden az değil.)
Bende şişeyi ilk elime aldığımda 20ml nereme yetecek diye düşünmüştüm ama ters köşe olmuştum :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ben ürünü tek otomobilde bitirmiştim. Açıldıktan sonra 6 ay ömrü kalıyor(muş.) Hiç kullanmadan bozulabilir de. En güzeli, hazır almışken yak odunları bitsin gitsin bu dert :)
Abi selamlar gyeon türkiyeye sormuştum ne kadar kullanılmadan kalabilir diye şişeyi iyice kapatıp serin ve güneş almayan biyerde muhafaza edince 1 yıl dayanıyormuş view. one, mohs vb gibi seramikler için 3 ay trim view rim vb gibi seramikler için 12 ay raf ömrü varmış açıldıktan sonra. Benim tüm seramikler serin ve ışık almayan buzdolabında 8 derecede duruyorlar :D

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Hayirli olsun gule gule kullanin.ANSF yerine tercih edilebilir mi?Yorumlarinizi bekliyorum
Bende ansf kullanıyorum normalde @arsen90 a acil lazım olduğundan aldık bende ürünü merak ettiğim için ortak oldum cumartesi yıkama yapıcam aksilik olmazsa izlenimleri bildiririm

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara