Bence ürünü kargo gönderim aşamasında karışıklık olmuştur diye düşünüyorum.( N11 den aldıgım ve fatura üzerinde adres yazmasına ragmen kargo sistemde çıkan başka adrese göndermiş. diger bir kargoda,
ürünün kargo bedelini benim ödememe ragmen karşı ödemeli kesmiş allahtan hemen farkına vardım görevli düzeltti.) Bence bunun gibi durumlar olmuş olabilir. Siz tekrardan görkem beye durumu hatırlatın illaki durumu telâfi edecektir. Ama ürünü paketlemelerini tasnif etmedim. Bu şeklide paketleme olmamalıydı.
Daha önce seramik almıştım o da özensiz paketlenmişti. Kargo parasinda değilim telafi edilmemesi ve paketleme şekli hoş değil. Eğer hatırlansaydım telafi edilseydi paylaşmayacaktım, bir de üstüne unutulunca bana da bunu yapmak düşüyor
Resim rönesans tablosu gibi. O kadar kaliteli ki Zymöle bakasım gelmedi. Bi Ital bi Concours olsaymış yerine dedim içimden. Ben de Fifth Element merak ediyorum o 3lüden sanırım Angelwax lar panel pot güzel seçim olmuş
Resim rönesans tablosu gibi. O kadar kaliteli ki Zymöle bakasım gelmedi. Bi Ital bi Concours olsaymış yerine dedim içimden. Ben de Fifth Element merak ediyorum o 3lüden sanırım Angelwax lar panel pot güzel seçim olmuş
Abi açıkca söylemek gerekirse zymöller arasında en istemediğim japondu ama bu şansa çok uyguna denk geldi bende kaçırmak istemedim. Angelwax için de hep merak ettiğim bi markaydı 5th element ve halo arasında kalmıştım ben sipariş verene kadar haloda stok kalmadı tamamen şansa oldu ikiside
Tabi ki Hakan abi en kısa zamanda paylaşımlarını yapacağım memnuniyetle hemde... Angelwaxları kuzenim hollandadan getirdi bavulda ikisi 55 euro gibi bi fiyata geldi. Biliyorum pahalı ama daha fazla dayanamadım merakıma yenik düştüm