Stokları Serelim

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Stok o kadar büyüdüki ben bile anlam veremiyorum. Bir ara düzenleyip fotoğraflayacağım. Geçen yaz eski aracıma polisaj yapıp rotary makinamın satmıştım, orbital var daha ihtiyacım olmaz diye düşünmüştüm. Ama arabayıda satınca ve yeni aldığım araba polisaj yap bana diye haykırınca yeni rotary şart oldu. Bosch gpo 14 ce aldım. 2. El aldım amatör ve kendi aracıma uygulama yapacağımdan fazlasıyla işimi göreceğine eminim. Orbital olarak kl prom var zaten. Menzerna 400, 3800 keçe trend yoldan geldi. Aslında 2500 de aldım ama stokta kalmadığı içim maalesef iptal ettiler. Şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın. 914EB043-D2CA-45E6-AC2A-7E62303AC684.jpeg

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
IMAG4912-min.jpg

Arkadaşlar arşivden buldum, geçenlerde g1 yağmur kaydırıcı almıştım bu şekilde geldi. Üstelik kargo parasının ödenmesine rağmen alıcı ödemeli gönderilmiş, teslim alırken tekrar kargo parası verdim. Aradım telafi edileceğini söyledi firmanın sahibi ama telafi edilen hiç bir şey olmadı. Aldığım yer detailbox. Paylaşmazsam ayıp olurdu değil mi

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Ekli dosyayı görüntüle 17189

Arkadaşlar arşivden buldum, geçenlerde g1 yağmur kaydırıcı almıştım bu şekilde geldi. Üstelik kargo parasının ödenmesine rağmen alıcı ödemeli gönderilmiş, teslim alırken tekrar kargo parası verdim. Aradım telafi edileceğini söyledi firmanın sahibi ama telafi edilen hiç bir şey olmadı. Aldığım yer detailbox. Paylaşmazsam ayıp olurdu değil mi
Bence ürünü kargo gönderim aşamasında karışıklık olmuştur diye düşünüyorum.( N11 den aldıgım ve fatura üzerinde adres yazmasına ragmen kargo sistemde çıkan başka adrese göndermiş. diger bir kargoda,
ürünün kargo bedelini benim ödememe ragmen karşı ödemeli kesmiş allahtan hemen farkına vardım görevli düzeltti.) Bence bunun gibi durumlar olmuş olabilir. Siz tekrardan görkem beye durumu hatırlatın illaki durumu telâfi edecektir. Ama ürünü paketlemelerini tasnif etmedim. Bu şeklide paketleme olmamalıydı.