Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yabancı detailing videolarında gördüğüm matkap ucu fırçalarımı nihayet teslim almış bulunmaktayım :) hepsiburada aracılığı ile çinden aldım 1 ay gibi bir süre verilmesine rağmen 15 günde geldi cidden çok memnun kaldım. Fırçaların çapının küçük olması ince yerlere girmemi kolaylaştıracak ümidindeyim. Denemek içinde heyecanlıyım açıkçası :) bitanesi resmen tuvalet fırçası onu ne yapacağım konusunda bir fikrim yok ama belki motor da yada yuvarlak dar bölgelerde kullanılabilir.

İnşallah hocam denediğimde ürün hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım umarım sizin içinde ön bilgi konusunda faydalı olur.

Hayırlı olsun güle güle kullanın süpürge konusunda denedikten sonra yorumlarınızı rica edeceğim :)
En çok o tuvalet fırçası dediğini kullanacaksın merak etme:)

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
ekipmanlar çok güzel hocam daha neler gelecek
en önemlisi Karcher kullanabilecek alanın olması insanlar o aleti almaktan çok kullanamamaktan şikayetçi
Merhaba

Apartmanın kendi özel otoparkı var. Yarı açık. 5 araçlık. Boş olduğunda oraya çekip yıkıyorum. Genelde hortum başlığı kullanırım. Aşırı çamur vs olduğunda ön yıkama yaparım ondan dolayı makine yi kullanıyorum. Tesisatçı ya su saatlerinden çıkış yaptırdım direk hortumu bağlayıp yıkıyorum. :)

Ekipmandan daha çok detay ürünleri eklenecek yeni yıkama eldiveni, lastik parlatıcı, hızlı cila vs gibi. :) Önümüzdeki ay toplamaya başlıyorum.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Umarım kaliteli fırçalardır. Dün Onur abi ile uygulama yaparken eski fırçalarını kullanırken kılların ufak ufak kopup arabaya dağıldığını söylemişti :)
Hocam kırmızı bir fırçam vardı, hbden almıştım onda benzer problem vardı, arabanın içine kıllarını bırakıyordu. Bakalım deneyip göreceğiz. Sizin koptuğunu belirttiğiniz ürün aynı ürün mü ? :)

Yakında yeni ürünler eklenecek. Şimdilik bu kadar :)
Hocam güle güle kullanın, bu tarz bir raf bana da lazım :)

En çok o tuvalet fırçası dediğini kullanacaksın merak etme:)
abi merak ettim şimdi nerelerde kullanacağım ben onu cidden hiç işime yaramaz gibi geliyor ? :) videolarda hiç denk gelmedim kullanıldığına.

Son düzenleme:

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Hocam kırmızı bir fırçam vardı, hbden almıştım onda benzer problem vardı, arabanın içine kıllarını bırakıyordu. Bakalım deneyip göreceğiz. Sizin koptuğunu belirttiğiniz ürün aynı ürün mü ? :)

abi merak ettim şimdi nerelerde kullanacağım ben onu cidden hiç işime yaramaz gibi geliyor ? :) videolarda hiç denk gelmedim kullanıldığına.
Süpürge ile çıkmayan taban halisindaki tozları yüzeye çıkartmaya yarıyor diye biliyorum

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

Evet kırmızıymış hocam Onur abideki :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Hepinize yeni stoklarınız hayırlı uğurlu olsun
@Murat wax cidden tahrik edici duruyor. @Dragstar bu markanın bir waxını test etmişti yanlış hatırlamıyorsam ve bayaa da başarılıydı
Bunun onun seramik türevi kardeşi olduğunu düşününce test sonuçları için sabırsızlanıyorum :saskin: