Stokları Serelim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #5,821
Hocam kırmızı bir fırçam vardı, hbden almıştım onda benzer problem vardı, arabanın içine kıllarını bırakıyordu. Bakalım deneyip göreceğiz. Sizin koptuğunu belirttiğiniz ürün aynı ürün mü ? :)

Hocam güle güle kullanın, bu tarz bir raf bana da lazım :)

abi merak ettim şimdi nerelerde kullanacağım ben onu cidden hiç işime yaramaz gibi geliyor ? :) videolarda hiç denk gelmedim kullanıldığına.
Kullanınca video atayım, daha açıklayıcı olur.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam kırmızı bir fırçam vardı, hbden almıştım onda benzer problem vardı, arabanın içine kıllarını bırakıyordu. Bakalım deneyip göreceğiz. Sizin koptuğunu belirttiğiniz ürün aynı ürün mü ? :)

Hocam güle güle kullanın, bu tarz bir raf bana da lazım :)

abi merak ettim şimdi nerelerde kullanacağım ben onu cidden hiç işime yaramaz gibi geliyor ? :) videolarda hiç denk gelmedim kullanıldığına.
Teşekkürler. İkea'dan almıştım hala satışta mevcut :)

lordofthelions

Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
Yabancı detailing videolarında gördüğüm matkap ucu fırçalarımı nihayet teslim almış bulunmaktayım :) hepsiburada aracılığı ile çinden aldım 1 ay gibi bir süre verilmesine rağmen 15 günde geldi cidden çok memnun kaldım. Fırçaların çapının küçük olması ince yerlere girmemi kolaylaştıracak ümidindeyim. Denemek içinde heyecanlıyım açıkçası :) bitanesi resmen tuvalet fırçası onu ne yapacağım konusunda bir fikrim yok ama belki motor da yada yuvarlak dar bölgelerde kullanılabilir.

İnşallah hocam denediğimde ürün hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım umarım sizin içinde ön bilgi konusunda faydalı olur.

Hayırlı olsun güle güle kullanın süpürge konusunda denedikten sonra yorumlarınızı rica edeceğim :)
Hocam iyi akşamlar fırçaları deneme şansınız oldumu bende almayı düşünüyorum

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Kardeşim köpük makinası gibi bir şey mi kastediyorsun :)

Hocam ben bunu burada yıkamacı olan bir arkadaşın malzemecisinden ayak üstü punduna gelip 50 tl ye aldım. Hepsiburada da mı n11 de mi ne 35-40 lira civarında vardı.

İçine koch chemie gs yada valet pro koyarak ben koltuklara taban halısına vs. sıkıyorum. Bir tane litrelik epoca foamer var onu tavana kullanmak için denedim. Koltuklara da iş görüyor.
Evet abi köpük Makinasını kastettim :saskin:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Hocam ben bunu burada yıkamacı olan bir arkadaşın malzemecisinden ayak üstü punduna gelip 50 tl ye aldım. Hepsiburada da mı n11 de mi ne 35-40 lira civarında vardı.

İçine koch chemie gs yada valet pro koyarak ben koltuklara taban halısına vs. sıkıyorum. Bir tane litrelik epoca foamer var onu tavana kullanmak için denedim. Koltuklara da iş görüyor.
Valetpro billbery ve dragons breathe var . Onlar ile kullanılır mı ? Yada sadece durulama amaçlı su atar mı ? Köpük yapar mı. Kwazar gibi ?

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bu arada. Benim kıymetlilerde link te . Fotoğraf eklemeyi bilmiyorum. Hotmail drive a yükledim.
Yıkama malzemeleri
Fotoğrafta olmayan yada üstünde etiket olmayan ürünler .
auto Finesse spritz 500 ml
3D magic dress Tire 500 ml
ValetPRO. 500ml Neutural Foam - 500 ml Advanced nautural snow foam - 500 ml Combo 2 snow foam.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Bu arada. Benim kıymetlilerde link te . Fotoğraf eklemeyi bilmiyorum. Hotmail drive a yükledim.
Yıkama malzemeleri
Fotoğrafta olmayan yada üstünde etiket olmayan ürünler .
auto Finesse spritz 500 ml
3D magic dress Tire 500 ml
ValetPRO. 500ml Neutural Foam - 500 ml Advanced nautural snow foam - 500 ml Combo 2 snow foam.
Maşallah abi sağlam stok
resimleri Google ye hızlı resim yazdığında resim yükleme siteleri çıkıyor herhangi birine yükleyip urlerini buraya yapıştırıp resimleri yükleyebilirsin :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
cecilin ucu da çıkıp el sallamış bize onun da polisaja ihtiyacı var gibi duruyor
çekim için beyaz arka planı olan yer masa olunca kitap da istemsiz çıkıyor cecilden ziyade benim megane 2 nin ciddi bir polisaja ihtiyacı var hocam bu hafta hava güzel olursa bir dış detay konusu gelecek inşallah

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yabancı detailing videolarında gördüğüm matkap ucu fırçalarımı nihayet teslim almış bulunmaktayım :) hepsiburada aracılığı ile çinden aldım 1 ay gibi bir süre verilmesine rağmen 15 günde geldi cidden çok memnun kaldım. Fırçaların çapının küçük olması ince yerlere girmemi kolaylaştıracak ümidindeyim. Denemek içinde heyecanlıyım açıkçası :) bitanesi resmen tuvalet fırçası onu ne yapacağım konusunda bir fikrim yok ama belki motor da yada yuvarlak dar bölgelerde kullanılabilir.

İnşallah hocam denediğimde ürün hakkındaki fikirlerimi paylaşacağım umarım sizin içinde ön bilgi konusunda faydalı olur.

Hayırlı olsun güle güle kullanın süpürge konusunda denedikten sonra yorumlarınızı rica edeceğim :)
Hayırlı olsun öncelikle. Fırçaları aldığınız hepsiburada linkini paylaşabilir misiniz? Hepsiburada içinde bulamadım bir türlü.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bekli
çekim için beyaz arka planı olan yer masa olunca kitap da istemsiz çıkıyor cecilden ziyade benim megane 2 nin ciddi bir polisaja ihtiyacı var hocam bu hafta hava güzel olursa bir dış detay konusu gelecek inşallah

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bekliyoruz konuyu hazırlamanı. Nerde okuyosun tıbbı