Stokları Serelim

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #6,181
Cevabınız için tesekkür ederim.bende şurda bir kaç aydır aranızdayım.ne nedir nasıl uygulanır hangi markanın hangi malzemesi iyidir öğrenmeye ve edinmeye çalışıyorum..zymölde belliki bu işin nirvanası.bende bir kaç ay sonra edinmek istiyorum ama sadece birini alabilirim..sormamın nedeni bu idi..o zaman glasür edinmem daha mantıklı olacak..istanbulda kışlar çokta sert geçmiyor.arabam kapalı garajda duruyor..bunları gözönünde bulundurursak glasür iyi bir seçenek gibi duruyor

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Celal hocam her ne kadar hala çaylak da olsak zymöl konusunda gördüğüm ve yorumladığım kadarıyla kış şartlarında titanium, yazında Glasür uygulamak en makbulu . Sen neden almadın peki o zaman dersen de aldığım set fiyat konusunda daha mantıklı olması ve birkez en azından @onurçiko üstadın da dediği gibi nirvanaya ulaşmak için.. Gerçi bizimki nirvanaysa @Bodrum48 hocamın ki ne olur bilemedim bak şimdi.. İlerde illaki titanium ve glasür alıp deneyeceğim büyük ihtimalle..
Önemli olan uygulama başarısı diye düşünüyorum,inşallah başarıyla uygulayabiliriz,polisaj alt yapısı içinde gereken tüm yatırımı hallediyorum deneyimleyip göreceğiz,forumun kalitesi oldukça başarılı,herkes elinden gelenin en iyisi için uğraşıyor.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
yeni waxlar hayırlı olsun alan tüm forum üyelerine. bu yaz carnauba partileri düzenlenecek tüm türkiyede anlaşılan. hazırlayın bezleri ısıtın elleri zymöl show başlıyor.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
@Murat hocamla zorlu bir alışverişten sonra zymöllere kavuştuk. Zymöl 23 gün bekletti. 3 gün USD içi kargo. 10-11 gündür de Amerika'dan buraya, Amerikpostam bu sefer çok geciktirdi sağolsunlar. @Bodrum48 bilmiyorum nasıl aldı ama herkese aynı gün gelmesi tesadüf değil sanırım :mutlu: Gerçi paylaşımdan sonra paylaşmasammı dedim :komik:

Bizden de detail Wax, atlantique, destiny, concours üçlemesi gelsin:alisveris:

Para var huzur var abi:komik:

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Virüs, canlı organizma bulamazsa 2 saatte ölür rahat olun :D bakteriyle karıştırıyor çoğunluk virüsü
Bende bunu almıştım Çin'den 3 gün önce geldi PTT kargocuyla konuştuk elinde tutup vermek istedi bana hemen. Virüs vs. Yokmu dedim yok abi dedi biz araştirdik dedi herhangi bir problem yok dedi. Bir ara da radyo dinlerken hükümet yetkililerin kuru cansız eşya üzerinde virüsün tutunamayacagini soylediklerini duydum. Tabi aklımızda hep deli sorular

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Bende bunu almıştım Çin'den 3 gün önce geldi PTT kargocuyla konuştuk elinde tutup vermek istedi bana hemen. Virüs vs. Yokmu dedim yok abi dedi biz araştirdik dedi herhangi bir problem yok dedi. Bir ara da radyo dinlerken hükümet yetkililerin kuru cansız eşya üzerinde virüsün tutunamayacagini soylediklerini duydum. Tabi aklımızda hep deli sorular

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünya sağlık örgütüde bulasmıcanı söyledi. Bulaşma ihtimali olsa ülke buna engel olurdu diye düşünüyorum:)