Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Tr dekiler gibi bunlar kaliteli değil. Tabi bunun kadar çok alamıyoruz burda bu kaç adet ve fiyat i ne tuttu, birde gümrük vergisi.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum bunlar kalite açısından düşük seviyedeler ama, şuan en uygun 3-5 tl arasına satılıyor, onlarında kalitesi çin’den gelenler seviyesinde, eğer kaliteli istenirse 10-15 tl arasında onların fiyatlarıda.

Ben 100 adet aldım 37.50 tl takipli ve ücretsiz kargo, gümrük 14.50 tl tuttu = 52 tl
Kaliteli olacaksa 10 tl den 100 adet = 1000 tl :rulet:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
hayırlı olsun üstad @onurçiko güzel günlerde kullan. çok sevindim kendim almış gibi . Sampler Kit 3 de nasip olur inşallah.
Üstad hayırlısı olsun. Sen böyle söylüyorsan biz gerçekten şanslıyız o zaman:)..Havalar ısınsın da uygulama videolarını bekliyoruz @ege üstad saolsun püf noktaları vermişti ama uygulama videosu da hani hiç fena olmaz :mutlu:
bizim yaş kesimi her detaycının rüyasıdır bu özel waxlar. içerik özelinde bu güzel seri Holiday Sampler Kit 2 ,atlantique bir hayal gibi.
ürünlere sahip olmadıgım için ne yazık ki benim video yapma şansım yok. ama eminim ki üstad @onurçiko en güzelini yapacaktır.
ayrıca sizede hayırlı olsun. @KaiZeN, bey güzel günlerde kullanın. ben uygulama tüyolarını verdim gerisi sizde.

iyi detaylar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi bu durumlara en çok sen alışıksın diye biliyordum:komik:
Bu waxlara alışmak imkansız kardeşim.
Üstad hayırlısı olsun. Sen böyle söylüyorsan biz gerçekten şanslıyız o zaman:)..Havalar ısınsın da uygulama videolarını bekliyoruz @ege üstad saolsun püf noktaları vermişti ama uygulama videosu da hani hiç fena olmaz :mutlu:
Emin ol ki çok şanşlısın, bu waxlar gerçekten çok özel waxlar.
hayırlı olsun üstad @onurçiko güzel günlerde kullan. çok sevindim kendim almış gibi . Sampler Kit 3 de nasip olur inşallah.

bizim yaş kesimi her detaycının rüyasıdır bu özel waxlar. içerik özelinde bu güzel seri Holiday Sampler Kit 2 ,atlantique bir hayal gibi.
ürünlere sahip olmadıgım için ne yazık ki benim video yapma şansım yok. ama eminim ki üstad @onurçiko en güzelini yapacaktır.
ayrıca sizede hayırlı olsun. @KaiZeN, bey güzel günlerde kullanın. ben uygulama tüyolarını verdim gerisi sizde.

iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım, bir rüyaydı benim için gerçek oldu, kit 3 rüyamda bile göremem diyorum ama İnşallah nasip olur birgün. Bu waxları nasıl kıyar kullanırım onu da bilmiyorum. Müzelik kalır heralde:)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bu waxlara alışmak imkansız kardeşim.

Emin ol ki çok şanşlısın, bu waxlar gerçekten çok özel waxlar.

Teşekkür ederim üstadım, bir rüyaydı benim için gerçek oldu, kit 3 rüyamda bile göremem diyorum ama İnşallah nasip olur birgün. Bu waxları nasıl kıyar kullanırım onu da bilmiyorum. Müzelik kalır heralde:)
Aman üstad o kadar zahmet çektik getirirken zaten bir daha da alabilir miyiz bilimiyorum. Üzerine bir de nasıl kullanıcam müzelik filan diyorsun benim de aklımı çeliyorsun nasıl kullanıcam şimdi bilemiyorum :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Aman üstad o kadar zahmet çektik getirirken zaten bir daha da alabilir miyiz bilimiyorum. Üzerine bir de nasıl kullanıcam müzelik filan diyorsun benim de aklımı çeliyorsun nasıl kullanıcam şimdi bilemiyorum :)
8-9 binlik waxı fusso gibi süremezsin sonuçta. ellerin titrer başın döner bacakların uyuşur. gülücük.
yüzey hazırlıgını bekleme süresini uygulama şeklini söylemiyorum bile. gülücük.
hepsi bi tarafa
şimdi güzel bir PURESTAR LUXURY BUFFING TOWEL wax bezi ne yakışır buna. şart oldu gibi gbi . masrafa devam. detay aşkı bir başka aşk. gülücük.

yok yok takılma okadar. dünya malı sür gitsin
iyi detaylar.