Hayır @Tonyukuk07 den almıştım. Baya methedildi ama hakikaten umduğum gibi çıkmadı. İlk kullanımımdı. İş yerinde klavyeleri falan temizlim dedim apc ile. Aşırı kıl dökme var. Bir iki anlarsın ama normalden fazla idi. Ayrıca fırça kılları nedense vp gibi tatlı sert değil. Dağılacak gibi. Bi te topak topak oldu resimdeki gibi. Kısacası verim alamadım ve ömrü kısıtlı gibi.
Hayır @Tonyukuk07 den almıştım. Baya methedildi ama hakikaten umduğum gibi çıkmadı. İlk kullanımımdı. İş yerinde klavyeleri falan temizlim dedim apc ile. Aşırı kıl dökme var. Bir iki anlarsın ama normalden fazla idi. Ayrıca fırça kılları nedense vp gibi tatlı sert değil. Dağılacak gibi. Bi te topak topak oldu resimdeki gibi. Kısacası verim alamadım ve ömrü kısıtlı gibi.
Ne yazık ki beklediğim gibi çıkmadı hocam. Bugün gider aynı paranın üstüne 20-30 koyar parlatan adamlardan work stuff alırdım diye düşünmeden edemiyorum. Burdaki yorumlarda ad ürünleri kadar kaliteli falan diye okuyunca bi heves almış oldum. Zaten eksikti bu ürün stoğumda. Tonyukuk hocam makul bi açıklama yapacaktır diye düşünüyorum.
Ne yazık ki beklediğim gibi çıkmadı hocam. Bugün gider aynı paranın üstüne 20-30 koyar parlatan adamlardan work stuff alırdım diye düşünmeden edemiyorum. Burdaki yorumlarda ad ürünleri kadar kaliteli falan diye okuyunca bi heves almış oldum. Zaten eksikti bu ürün stoğumda. Tonyukuk hocam makul bi açıklama yapacaktır diye düşünüyorum.
Aynı dönemde ben de sgcb seti araştırıyordum, ama hazır Atalay getiriyor ve ürün ad ayarında diye vazgeçmiştim. Bu arada fırçalar gerçekten kıl döküyor lakin daha önce kaliteli bir fırça kullanmadığım için mukayese edemiyorum.
merhaba hocam, ürün ad ayarında derken ikisi de aynı malzemeden üretilme olduğunu ve benzer performans sergilediğini belirttim. Ad 5’li fırça seti de bunlar gibi plastik malzemeden oluşma ve ilk kullanımda 15-20 adet kıl dökmektedir. Sonraki kullanımlarda ise kıl olayı kullanım başı 2-3 e düşmektedir.
fırçayı herkesten önce test eden @onurçiko ya özellikle sorduğumda ilk kullanımda biraz dökme yaptığını lakin bunun Valed Pro da bile görülebildiğini söyledi.
sizleri 3-5 kuruş uğruna yanıltmam ya da kalitesiz ürünleri kaliteli gösterip satmam mümkün değildir.
Ürünün ilk kullanım durumu bu. Eğer bu görsel normal ise kusura bakmayın derim. Lakin değilse alan arkadaşlar da mağdur olmaması için gereken yapılmalı diye düşünüyorum. Vp fırça da var elimde. Evet onda da oldu dökülme ama bu fırçanın onda biri kadar ancadır. Eğer kullanan varsa bilgi bekliyorum. Sorun belki sadece bana gelendedir.
Ürünün ilk kullanım durumu bu. Eğer bu görsel normal ise kusura bakmayın derim. Lakin değilse alan arkadaşlar da mağdur olmaması için gereken yapılmalı diye düşünüyorum. Vp fırça da var elimde. Evet onda da oldu dökülme ama bu fırçanın onda biri kadar ancadır. Eğer kullanan varsa bilgi bekliyorum. Sorun belki sadece bana gelendedir.
Fırçayı bende kullandım, hatta @Muratcan da kullandı, bende dökülme yapmadı, lakin uygulama konumda da belirttim plastik kıl olduğu için kimyasal kullanımından sonra yıkama yapmazsanız sertleşme yapıyor diye
Evet bende Onur abi ile birlikte detay yaparken kullandım. Dökülmeyi gözlemlemedim fakat Onur abinin de dediği gibi kimyasaldan ötürü yıkayıp temizlemezseniz formunda bozukluk görebilirsiniz. Bu kadar fazla dökülme görmeniz tahminimce sizin şanssızlığınıza olmuş.
@Muratcan, temizledim hocam. Hatta pisliği taşımasın diye durulama suyunda ara ara yıkayıp işlemime devam ettim. En son işlemimden sonra da yıkadım. Bakalım araç yıkarken de olay devam edecek mi. Ayrıca fırçanın görsellerde göründüğü gibi fırça kıllarının topak topak olması (temizlendiği halde) ve fırça kıllarının seyrek görünmesi herhalde normal değildir diye düşünüyorum.