Stokları Serelim

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öne çıkan konu #6,381
Fırçalardan bende aldım ve 3-4 yıkamadır dış detay için kullanıyorum hatta birinde green star ile kullandım ve her yıkamadan sonra eve gelince duruladım. Evet ilk kullanımda biraz fazla kıl döküldü ve her kullanımda bir iki kıl döküyor ama bunu valetpro fırçada da yapıyordu. Ama şekillerinde bir bozulma vs. yok kısacası ben memnunum fırçalardan. Hatta şimdi fotoğraf için çıkarttığımda bile 1 kıl döküldü :)

Ben de son 2-3 uygulamada, içeride Koch po, vp carpet cleaner ve vp verso ile dış yüzeyde apc ile detay temizlikte kullandım. Açıkçası gayet güzel iş görüyor. Çok memnunum.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Esprili ve geyiksever @MoonDance Emre abim sağolsun hediye olarak çikileta göndermiş :) Abi damak olaydı, eyiydi :D

1 lt Banana Gloss
1 lt Superfoam
1 lt Purple Velvet
1 adet Amigo Glaze
1 adet Wizard of Gloss (kampanyalı fiyattan)

Bu arada jet hızında teslimat için ayrıca teşekkür ederim abi :)

Son düzenleme:

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Muratcan, öyle olduğunu umuyorum. Havalar ısınınca daha fazla deneme şansım olacak. Umarım dökülme azalır. Diğer alan arkadaşların durumunu da bekliyor olacağım. Tavsiyeler için teşekkür ederim

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Kzmsefa, sizin fırça gayet iyi görünüyor. Ben de aynı işlemleri yaptım durulama vs. Lakin bu şekilde toplu durmadı fırça. En büyüğünü kullandım sadece. Belki de diğerlerinde problem yoktur. Zamanla göreceğiz belki erken davrandım konuyu açmak için.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Esprili ve geyiksever @MoonDance Emre abim sağolsun hediye olarak çikileta göndermiş :) Abi damak olaydı, eyiydi :D

1 lt Banana Gloss
1 lt Superfoam
1 lt Purple Velvet
1 adet Amigo Glaze
1 adet Wizard of Gloss (kampanyalı fiyattan)

Bu arada jet hızında teslimat için ayrıca teşekkür ederim abi :)
Kardeşim hayırlı olsun, güzel stok yapmışsın, dış yıkama ekipmanları toplanıyor:)
Hayırlı olsun, çok güzel stok ondan da güzel resimler:)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
fırcaları kullandıktan sonra izlenımlerınızı paylasırsanız sevınırım. Ben de almayı dusunuyorum.
Ben cevap vereyim hocam, bugun kullandim. Bir kere kaucuk sapli olmadi cok iyi elden kaymiyor. Killarin boyu uzun, dagilmayacak gibi duruyor. Saniyorum bunlar da sentetik. Aciklamalarina bakmadim ya da yakma vs gibi bir test yapmadim. Uclari guzel kesilmis yumusacik. Bir kac kil doktu ama cok az.

Ilk izlenimlerim bunlar :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Ben cevap vereyim hocam, bugun kullandim. Bir kere kaucuk sapli olmadi cok iyi elden kaymiyor. Killarin boyu uzun, dagilmayacak gibi duruyor. Saniyorum bunlar da sentetik. Aciklamalarina bakmadim ya da yakma vs gibi bir test yapmadim. Uclari guzel kesilmis yumusacik. Bir kac kil doktu ama cok az.

Ilk izlenimlerim bunlar :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim icin soyledikleriniz yeyerli.Albino serisi almayi dusunuyodum ama fiyat artiyor. birkac yerde bunu cok ovmusler deneyelim bakalim.

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
arkadaşlar benimki eve benden önce gelmiş ve hanım faturayı görmüş :D akşam zılgıt var :D

@akko sana takıla takıla sana benzedim Hakan :D

@Utopik83 Ramazan Bey hızlı teslimat için teşekkürler.

Radyo çekilişinden çıktı falan de yoksa aynı tutarda bişeyi yengeye hedıye almak zorunda kalırsın :)