Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Öne çıkan konu #621
Arkadaşlar bu Microfaser nasıl 1€ tanesi kalın ve tüyleri çok sık ve çok yumuşak evde aldığım Silverblack XXL gibi sık dokusu var 30X30 boyutunda. Motor aksamı falan temizlerken iş görür mü? sonuçta 1€

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaşlar bu Microfaser nasıl 1€ tanesi kalın ve tüyleri çok sık ve çok yumuşak evde aldığım Silverblack XXL gibi sık dokusu var 30X30 boyutunda. Motor aksamı falan temizlerken iş görür mü? sonuçta 1€

Alınabilir dokusu güzele benziyor

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Süpercleanin ürünlerin çoğundan bir miktar aldım. İyi gibi kullandıkça kalitesini daha iyi anlayacağım Ekli dosyayı görüntüle 918

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun yorumlarını bekliyoruz buradan. Uber blue kurulama havlusu; lüx kurulama bezi ve ekonomik kurulama bezi 2 adet var istediğin olursa gönderebilirim superclean. ;)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
@nuriksari Teşekkürler. Cam bezleri bir garip geldi bana sanki tek taraflı kullanıma uygun gibi çünkü 2 tarafındaki dokular aynı değil. Mesela valet pro cam bezi var o hem daha kalın hem iki yüzü de aynı dokuda . Birkaç ay önce kimyasal adamlardan indirimde almıştım. Diğer temizlik-eko cila bezleri aynı gibi piyasada bulunan orta seviye bez gibi , Lüx kurulama bezi ise biraz da deneme amaçlı biraz da ekonomi olsun diye aldım şu anda gojonun kurulana havlusu var . Büyük zannediyordum ama küçükmüş tüyleri uzun değil ama dokusu daha sık 400 gsm. Temizlik süngeri normal sihirli süngerlere göre rahat iki kat daha büyük ama dokusu daha az sık sanırsam daha önce bir tane vardı eskittim şu ana elimde yok ama bakalım aynı etkiyi verecek mi. Artık hepsinin kullandıkça performansını test etmiş olacağım. Kurulama havlusu olarak soft99 şipariş ettim bakalım ado yetmezse silverback twisted pile filan bakıcam