Stokları Serelim

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ekli dosyayı görüntüle 873 Ekli dosyayı görüntüle 874

Ürün geldi, ambalajı yırtık pırtık bir şekilde geldi, umarım içi sağlamdır.

bu ne ya.... fiyasko. :mad:
hemen geri yolla. yenisini yollasınlar. terbiyesislikten başka birşey degil. bedeli ne olursa olsun .:mad:

@onurçiko üstad biliyorsundur zaten de n11 degişim linkinden aynı kargoyla alıyor. başvurdun mu kod geliyor tele onu firmaya söyle bitti gitti . bide yorum yerinden istiyorsan resmini çek at oraya .
ilgili satıcı dedik yaptıklarına bak. kesin ordaki elamanın birinin işidir. ses çıkarmayanlara yolluyorlardır..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
bu ne ya.... fiyasko. :mad:
hemen geri yolla. yenisini yollasınlar. terbiyesislikten başka birşey degil. bedeli ne olursa olsun .:mad:

@onurçiko üstad biliyorsundur zaten de n11 degişim linkinden aynı kargoyla alıyor. başvurdun mu kod geliyor tele onu firmaya söyle bitti gitti . bide yorum yerinden istiyorsan resmini çek at oraya .
ilgili satıcı dedik yaptıklarına bak. kesin ordaki elamanın birinin işidir. ses çıkarmayanlara yolluyorlardır..
Üstad inan ki bana kalsa uğraşmam bununla, dediğin gibi o ses çıkarmayanlardan biri benim.Biliyorum yanlış bilinçli tüketici olmak lazım ama ne bileyim hep üşenirim böyle şeylere.Fakat benim hatun da tam tersidir.Şimdi ben bu durumu ona paslayayım o haklarından gelir onların:kizgin:

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Üstad inan ki bana kalsa uğraşmam bununla, dediğin gibi o ses çıkarmayanlardan biri benim.Biliyorum yanlış bilinçli tüketici olmak lazım ama ne bileyim hep üşenirim böyle şeylere.Fakat benim hatun da tam tersidir.Şimdi ben bu durumu ona paslayayım o haklarından gelir onların:kizgin:
Onur abi bende aldım bu üründen,açıklamasin da var etiket hasarlı olduğu o yüzden fiyatı uygun.

Fatih Şahin

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sipariş verip beklemek için zamanımız yok hocam acaba gidip alabileceği yer neresidir öğrenme şansınız var mı

Hocam benim aldığım yerin adresi burası ama başka sitelerde de satılıyor hangisi daha yakın olur bilmiyorum. Diğer siteler dr.detail, carshine , flowmaxx.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Eldiven bilek kısmı uzun olunca hoşuma gitti 30’lusunı 3€’ya aldım.
Diğer mikrofiber ise çok kaliteli hissi var motor temizliğinde ulaşamadığım yerler için kullanırım diyerekten aldım 1€ tanesi. Fiber kısmı kirlenince söküp yıkanabiliyor.