Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Yarın youtube'u tarayacağım konuyla alakalı Güner :) teşekkürler :)

hocam benzetme çok iyiydi :) teşekkür ederim.

Atalay hocam negatif yönlerinden bahsetmen ve kötülemen lazım :D sanırım konuyu yanlış anladın :aksii:
Yanlış anlamadım bence böyle bir şey şart oldu hep sana hep sana olmaz olmaz :D
Supersheen merak ettigim bir urun sonuclari paylasirsaniz memnun olurum :)
Tabiki en yakın sürede deneyip test edeceğim :)

ancak fırça bayağı bir büyükmüş resimlerde göründüğü gibi değil :D

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar, bu yorumun yeri burası mı bilmiyorum yanlışsa taşınabilir.

Kötü haber diyeceğim ama buna kötü haber de denemez gerçi (beklediğim buydu) Çin işi japon işi fırçalar berbat ötesi. Topaklanması ayrı, her sürdüğüm yüzeyde en az 2-3 adet kıl bırakıyor.

Fotoğrafa ilk geldiği güne ait, yanlış anlaşılmasın. Ürün hatırlansın diye ekledim.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

Kötü haber diyeceğim ama buna kötü haber de denemez gerçi (beklediğim buydu) Çin işi japon işi fırçalar berbat ötesi. Topaklanması ayrı, her sürdüğüm yüzeyde en az 2-3 adet kıl bırakıyor.

Fotoğrafa ilk geldiği güne ait, yanlış anlaşılmasın. Ürün hatırlansın diye ekledim.

Aynısından ben de almıştım. 1 kere kullandım, o gün bugündür kenarda duruyor.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Ben olsam bunlari kisaltirdim. Daha sert daha agresif olurlar boylece. Pedallarda vs cok iyi is yaparlar

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@tanjuyildizhan Hocam öncelikle yazdıklarınızı okumuştum, ben fırçaları çinden aldım görselleri aynı olsa da yapıları aynı olmayabilir. Konuyla ilgili ne diyeceğimi bilemiyorum. Özelden kendisi ile iletişime geçmeyi denediniz mi ?

Son düzenleme:

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hızlı teslimat için @MoonDance Emre abiye teşekkürler :)

Daha önce forumdan görüpte hep yapmak istediğim etiket işini de buna yaptım :) Böyle ince işlerde pek el becerim iyi olmadığı için kağıt biraz kırıştı ama yinede güzel oldu :)

Üründen alıpta yapmak isteyen olursa diye fotoğrafıda yükledim. Orjinal boyutunda çıkartıp kesip yapıştırabilirsiniz.
Tavsiyem yazıların altındaki çizgiden kesin şişeye daha güzel oturur. Benimki o yüzden biraz sırıttı gibi ama tekrar uğraşmaya da erindim :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Hızlı teslimat için @MoonDance Emre abiye teşekkürler :)

Daha önce forumdan görüpte hep yapmak istediğim etiket işini de buna yaptım :) Böyle ince işlerde pek el becerim iyi olmadığı için kağıt biraz kırıştı ama yinede güzel oldu :)

Üründen alıpta yapmak isteyen olursa diye fotoğrafıda yükledim. Orjinal boyutunda çıkartıp kesip yapıştırabilirsiniz.
Tavsiyem yazıların altındaki çizgiden kesin şişeye daha güzel oturur. Benimki o yüzden biraz sırıttı gibi ama tekrar uğraşmaya da erindim :)
Kazım, iyi günler de kullan kardeşim.