Stokları Serelim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar bizim iş yerinde sevdiğim bir arkadaş olan bir forkliftçimiz işten ayrılıp halı yıkamacı devraldı. Devraldığı işletmeci aynı zamanda oto yıkamada yapıyormuş. Ondan tornado kalmış abi bu benim işime yaramaz senin işine yararsa al benden sana hediye olsun dedi. Eyvallah dedim aldım çalışıyor ve bende kompresör yok :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Arkadaşlar bizim iş yerinde sevdiğim bir arkadaş olan bir forkliftçimiz işten ayrılıp halı yıkamacı devraldı. Devraldığı işletmeci aynı zamanda oto yıkamada yapıyormuş. Ondan tornado kalmış abi bu benim işime yaramaz senin işine yararsa al benden sana hediye olsun dedi. Eyvallah dedim aldım çalışıyor ve bende kompresör yok :)

Kompresör yok artık ağzınla üflersin:kop: Hadi bakalım sana büyük masraf çıktı şimdi:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
:taraa: Abi sorma acayip masraf çıktı hemde. Kısa zamanda imkansız önce bunu bi temizlerim bu yatar temiz temiz :cool:
Güzelcw parçala, bütün parçalarını ayrı ayrı wd40 la falan temizle, sonra hareketli parçaları yağla, öyle dursun, kirli olunca çok performans kaybı oluyor. Yada hiç çalışmıyor zaten.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Oo hadi hayırlı olsun. Tornado güzel üründür. Artık bir kompresör almak şart oldu sana :tesellii:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Güzelcw parçala, bütün parçalarını ayrı ayrı wd40 la falan temizle, sonra hareketli parçaları yağla, öyle dursun, kirli olunca çok performans kaybı oluyor. Yada hiç çalışmıyor zaten.
Eyvallah abi sağol telkinlerin için yarın kendisi ile ilgileneceğim.

Güncel stok ))
Purple velvet
Bananaai gloss
Magfoam
1500 gsm. Havlu ( hala ismini ezberleyemedim )
3D magic dress Tire
Tonyin Tire gel
ValetPro. Combo2. Anfs , nautral foam
Yeni eklenenler
Hocam hayırlı olsun gülle güle kullanın.

Oo hadi hayırlı olsun. Tornado güzel üründür. Artık bir kompresör almak şart oldu sana :tesellii:
Hocam inşallah hayırlı olmuştur :) çok masrafa girecek durumum yok ama bakalım.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
ana işlevi için kullanıyorum.extra bi numarası yok. araç için aldıgımdan burada paylaştım.özellikle kuş pisligi temizliginden sonra ve sürekli el temasının oldugu alanlarda gerçekleşen kullanım öncesi ve sonrası ellerimin dezenfekte etme ve mukavemetini artırmak amaçlı bir kullanım.
Ege hocam selam, (Kuş pisliği ile teması derken)., kuş pisliklerini temizlerken elinize temas eden/bulaşan kuş pisliği için elinizi “sterilize etmek” için mi kullanıyorsunuz doğru mu anlamışım.?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ege hocam selam, (Kuş pisliği ile teması derken)., kuş pisliklerini temizlerken elinize temas eden/bulaşan kuş pisliği için elinizi “sterilize etmek” için mi kullanıyorsunuz doğru mu anlamışım.?
selamlar; evet evet dogru anlamışsınız. aslında zaman zarfı kullandım ''sonra'' .
Genelde bulumdugum bölge itibariyle biliyorsanız hergün kuşlarla dans ettigim bir lokasyon neticesinde bu duruma müteakip temizlemeler için şeffaf eldiven bahsi geçen el kirlenmesinde işimi hayli kolaylaştırsada bittigi yada zaman darlıgı kullanımında negatif etki gösterdigi vakit bu el dezenfektanı Sterilizasyon amaçlı kullanıyorum. tabi sadece patojen imha amaçlı hizmet etsede muhtelif durumlarda farklı yöntemleri dememiyor da degilim. dijital alanda alkol kullanımı yaygındır sizde bilirsiniz uçucu ve su içermedigi için lakin bu ürün o açıdan elverişli degil, başka alanlarda, burda çözücü saf etil %67.2 olarak muhtevi ediyor yine çözmeyi sagladıktan sonra kaldırma işlevinde % 32.6 lık H2O devreyegiriyor.karışımlarıda şu an kurcalıyorum vakit buldukça. birşey çıkarsa paylaşırım zati .

anlık güncel bird show

Son düzenleme:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Shirb13, Sağolasın. Teşekkürler ))

Rossman dan aldığım cam bezi. Banyodaki ayna da deneyim dedim. Ama beceremedim. Kaymadı . Kaldı öyle. Zaten yeni bi cam bezim oldu artık. Eski kurulama bezim cam bezim oldu

Kurulama havlumu bu gün denedim dokusu falan çok hoşuma gitti. Eski bezim de güzeldi ama bu farklı. Bunla kuruladıktan sonra bir daha bez ile ekstradan silmedim. Gayet güzel oldu. Sadece bu havlu ile arabayı kuruladım. Ne camı sildim tekrar ne arabayı .
@MoonDance Teşekkürler