Stokları Serelim

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
@Shirb13, Sağolasın. Teşekkürler ))

Rossman dan aldığım cam bezi. Banyodaki ayna da deneyim dedim. Ama beceremedim. Kaymadı . Kaldı öyle. Zaten yeni bi cam bezim oldu artık. Eski kurulama bezim cam bezim oldu

Kurulama havlumu bu gün denedim dokusu falan çok hoşuma gitti. Eski bezim de güzeldi ama bu farklı. Bunla kuruladıktan sonra bir daha bez ile ekstradan silmedim. Gayet güzel oldu. Sadece bu havlu ile arabayı kuruladım. Ne camı sildim tekrar ne arabayı .
@MoonDance Teşekkürler
Rosmann cam Bezi geçer not almadı mı yani ona göre almayı düşünüyorum?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Yeni bir ürün değil ama saklama kabı da lazımdı. Çeyizler sağlamda.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende önce bundan bir tane aldım çok iyi oldu dedim hep salkım saçak olmuyordu. Sonra bir daha aldım artık tamam bu yeterli dedim, bir tane daha aldım nasıl oldu bunlar 3koca 80 litrelik saklama kabına sığmıyorlar falan derken şehir değiştirdim.

Yahu dolap mı yapsak daha iyi, kibar durur dedim. İkinci el eski büfelerden buldum bir güzel boyadım saklama kapları boşa çıktı. Salçalık doğrarken, kurbanda et taşırken kullandık.

Dolabın alt kısımları boştu başlarda kovalar falan oradaydı sonra duvar ile arasına ek raf yaptım, böyle daha iyi oldu dedim. Kovaları dışarı çıkarmak zorunda kaldım sığmamaya başladılar. Biraz daha zaman geçince 2. dolabı-kitaplığı aldım şok marketten ayda 16.5₺ taksitle o da doldu üstleride dolu. Artık evin bir odası hem kiler, hem detailing deposu. Normalde o oda çocuk odası:rolleyes:

Hayırlı olsun dostum:atess:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Rosmann cam Bezi geçer not almadı mı yani ona göre almayı düşünüyorum?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben beceremedim herhalde. Banyo da aynaya camsil sıktım. Bunla sileyim dedim. Aynada kaldı. Kaymadı zar zor sildim Kalıntı bırakmadı Sonuç güzeldi ama zaten temiz aynada uygulama yaparken zorlandım

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ben beceremedim herhalde. Banyo da aynaya camsil sıktım. Bunla sileyim dedim. Aynada kaldı. Kaymadı zar zor sildim Kalıntı bırakmadı Sonuç güzeldi ama zaten temiz aynada uygulama yaparken zorlandım
Bez kuru iken kaymıyor., sudan geçirin sonra gücünüz yettiği kadar iyice sıkın., sonrasında bezi 2-3 kez çırpın., tereyağı gibi kaydığını göreceksiniz..

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Tonyin Demirtozu ürünü de geldi. Bakalım fp ürünü mü yoksa fiyasko ürünü mü olacak :)

Hocam hayırlı olsun, benimki daha gelmedi :S

Fırça çok işine yarayacak. Bir benzeri de bende var. Özellikle havalandırma kanallarında vs. çok işe yarıyor.
Eyvallah Can hocam teşekkür ederim, henüz denemek fırsat olmadı. Bende kendisinden ümitliyim :)

Güner kardeşim hayırlı olsun, güle güle kullan :) inşallah bizim hanımlar bu forumları keşfetmez.

@Shirb13, Sağolasın. Teşekkürler ))

Rossman dan aldığım cam bezi. Banyodaki ayna da deneyim dedim. Ama beceremedim. Kaymadı . Kaldı öyle. Zaten yeni bi cam bezim oldu artık. Eski kurulama bezim cam bezim oldu

Kurulama havlumu bu gün denedim dokusu falan çok hoşuma gitti. Eski bezim de güzeldi ama bu farklı. Bunla kuruladıktan sonra bir daha bez ile ekstradan silmedim. Gayet güzel oldu. Sadece bu havlu ile arabayı kuruladım. Ne camı sildim tekrar ne arabayı .
@MoonDance Teşekkürler
Hocam hem cam beziniz hemde kurulama beziniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Cam bezinden fazlasıyla memnun kalacaksınız.

Yeni bir ürün değil ama saklama kabı da lazımdı. Çeyizler sağlamda.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bende aynı şekilde saklama kapları kullanıyorum işimi çok kolaylaştırıyorlar :) yakında bende @Mentalfeed gibi dolap ayarlamayı düşünüyorum.

Abi hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Evet iron-x gecikmeli olsa da geldi arkadaşlar. yanına kargo bedava olsun diye monart fırçaları da eklemiştim. Büyükleri napacağımı bilmiyorum :) 3 taksitle fena olmadı. Iron-Xin performansını aracımı alınca deneyeceğim.

Aracımı daha alamadım ufak tefek eksikleri vardı, pazartesi günü gel el atarız falan dedi. Dedim araba bana lazım değil sen işi bitir beni öyle ara :)

Arkadaşlar sıcak bir gelişme daha paylaşayım araç kokularım geldi :)

Son düzenleme:

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Daha uzun ömürlü 75w-90 kullansanız daha iyi olur sentetik yada yarı sentetik dişli yağı olur koruması daha iyidir.
Aslına bakarsanız becerebilirsem kilitli diferansiyel takacağım arka diff.e
Kilit markası bu spesifikasyonda yağ önermiş ondan 80w90 api gl5 aldım.
Diff. havalandırma borusundan toz toprak girdiğinden her sene değiştiriyorum diff yağını o yüzden de pek sıkıntı olmaz sanırım.
*aklıma geldi de diff havalandırma borusunun ucuna motorsiklet hava filtresi uydursam süper olur :taraa:

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aslına bakarsanız becerebilirsem kilitli diferansiyel takacağım arka diff.e
Kilit markası bu spesifikasyonda yağ önermiş ondan 80w90 api gl5 aldım.
Diff. havalandırma borusundan toz toprak girdiğinden her sene değiştiriyorum diff yağını o yüzden de pek sıkıntı olmaz sanırım.
Her sene değiştiriyorsanız sorun olmaz. Çünkü aşırı sıcaklık görüpte yağın yanabileceği bir yer değil. Ancak tam sentetik her zaman daha iyidir tabii ki.