Stokları Serelim

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
Hayırlı olsun :) alpha foam olanını almıştım, sizdekinin da ufak versiyonu hediye olarak gelmişti. Ben pek memnun kalmamıştım, gözlemlerinizi bekliyorum :)
Hocam ben birkac kez kullandim. Icerigin de tam olarak ne var bilmiyorum birkac arkadasla konustuktan sonra deneme amacli almistim. Kir sokuculugu az kopuk kivami icin de normal foam sampuanlarina gore sarfiyat fazlaydi. F/P benim acimdan orta karar bir urun diyebilirim :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam ben birkac kez kullandim. Icerigin de tam olarak ne var bilmiyorum birkac arkadasla konustuktan sonra deneme amacli almistim. Kir sokuculugu az kopuk kivami icin de normal foam sampuanlarina gore sarfiyat fazlaydi. F/P benim acimdan orta karar bir urun diyebilirim :)
Evet sarfiyat bana da fazla gelmişti. Vp sfc2 kullanıyordum bunu deneyeyim dedim. Ona göre 3 4 kat fazla koymak zorunda kaldım :D kokusu falan güzel ama kir sökücülükte zayıf gelmişti. Yazın iş yapar gibi fiyatına göre. Hafif tozlu falan olunca kullanıyorum sadece

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Hayırlı olsun :) 250 tl iken kovalamaya başladım 425 lerde bıraktım :D 350 iyiymiş. bir kullanıp bilgi verin de 377 lerden bizde alalım :)
Hocam inceleme konusu açacaktım fakat indirim sonlanmadan ve kur farkı daha çok yansımadan kısaca bilgilendiriyim istedim.
ciddi anlamda çok araştırma yaptım, bu modelin çekim gücü yaklaşık 4 kpa. Bd makinelerin 12 v serisinin en çok vakum kabiliyeti olan makinesi olduğunu gördüm. Bd Şarjlı modellerde vakum 6 kpa’a kadar çıkabiliyor fakat 10-15 dakika kullanım sunuyor, bu yüzden şarjlı yerine 12 v almak istedim. Ayrıca bu tipin şarjlıları hariç ne yazık ki hortumlu model yok. Araç içinde hareket kabiliyetini kısıtlayacağını düşündüm, ki kullandıktan sonra yanılmadığımı gördüm.
bosch pro serisi ürünlere baktım aslında niyetimde o tarz bi makine(yani daha endüstriyel, göreceli olarak daha dayanıklı) vardı fakat batarya fiyatları beni caydırdı, 1500-2000leri görüveriyorsunuz. Ama elinizde hali hazırda bosch pro serisi aletler var ise ve batarya gerilim seviyeleri tuttuğu takdirde bosch tercih edebilirsiniz(bataryasız fiyatı 600 civarı idi yanlış hatırlamıyorsam).
bd şarjlı süpürgelerin bataryalarından 1-2 yıl içerisinde şarj tutma özelliğinin bittiğine dair çok yorum okudum yurtdışı forumlarda. Batarya fiyatları 180-200 tl(kapasitesine göre değişmekte), kendiniz dizerseniz 100-110’a mal edebilirsiniz.
Makineyi alcantara koltuklarımda ve halı döşemelerde kullandım. 220 ile çalışan makinenin 5 dakikada yapacağı işi bu makine 8 dakikada yapıyor, ama yapıyor. Normal bi süpürge beklentisi içerisinde olmazsanız bence hayal kırıklığı yaşamazsınız. Beni üzen bir noktası olmadı diyerek noktalıyım:)
Yazı çok uzun oldu fakat enine boyuna anlatmak istedim. Eğer konum olarak yakınsak benimkini deneyip öyle satın alabilirsiniz. İyi forumlar:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi güle güle kullan. Yalnız 750 ml olduğunu bilmiyordum bu ürünün sanırım bizim tedarikçinin de haberi yok onlar 500 ml yazmış :). Amerikan sitesine baktım şimdi de 26 oz gözüküyor hakikaten.
Kardeşim bunu amazondan aldım burada satılanlar 500 ml sanırım, yarın buradan aldığım gelsin daha net yazarım.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Tonyukuk07 'a teşekkür ederim. Sabırsızlıkla uygulama yapmayı bekliyorum. Havalar düzelir düzelmez show Wax ile başlayacağım :)

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan:)

Davlumbaz fırçası değil sadece! Kavgada uzaktan dövüş için maganda itemi! :D

Teşekkürler @Tonyukuk07

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haha Celal hocam sen onu koltuğun sol tarafında taşı malum İstanbul trafiği maganda kaynıyor. :D

test denemesini saçlarını mı boyattın diyen @MoonDance Emre üzerinde yapabilirsin bence :D :p

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Celal saçları mı boyattın:mutlu:
Yok be ya. berbersizlikten aşırı uzakdılar.. saç sakal.. 1 ay daha boyle devam ederse mağara adamı, 2 ay daha devam ederse ilk insana döneceğim :D

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan:)
Haha Celal hocam sen onu koltuğun sol tarafında taşı malum İstanbul trafiği maganda kaynıyor. :D

test denemesini saçlarını mı boyattın diyen @MoonDance Emre üzerinde yapabilirsin bence :D:p
@MoonDance Emre'ye kıyamam. Onun yeri ayrı bende :)