Seramik sevenler belki bana kızabilir ama bunlar benim internet ortamında gece gündüz araştırıp elde ettiğim bilgilerin kısa bir özeti. Eksik bilgiye sahip olanlar okusun faydalansın, fazlasını bilen de paylaşsın lütfen
Bir dizi işlem ve reaksiyon sonucunda elde ediliyor ki bu şartları da detaylı inceledikten sonra evde yapmam mümkün değilmiş dedim ama ne mutlu ki Türkiye' de cam suyu / sıvı cam olarak biliniyor ve satılıyor ve hava ile temasından sonra ise kısa sürede sertleşirken (24 saat tozsuz ortam yada ir ısıtıcı eşliğinde sertleştirilip) şeffaflığından pek bir şey kaybetmeden yüzeyde cam tabaka oluşturuluyor. UV koruması da silisyum içerdiği için default olarak yanında geliyor. E sıvı cam diyoruz, cam kimyasala da dayanıklıdır en nihayetinde. Her seramik kaplamada uv koruması ve kimyasal koruması var yani. Gelelim parlaklık meselesine. Aslında, kaportadaki boya ne kadar iyi ve parlak olursa cam kaplamanın sonucu da o kadar parlak oluyor. Camın parlaklığını büyük oranda altındaki boya belirliyor diyebiliriz (Glossmetre ile yapılan deneylerde ise en kaliteli seramiklerin karşısında gene aynı oranda kaliteli waxlar çok az bir farkla daha parlak sonuç vererek öne geçiyor. Yani waxın seramiğe göre parlak olduğunu insan faktörü belirlemiyor cihaz ölçüp söylüyor. Seramiğin parlaklıktaki dezavantajını ise waxa göre ömrü tolere ediyor ancak cam kaplamanın parlaklığını altındaki boya yüzeyinin parlaklığı belirlerken waxın kendisi de parlaklık verici özelliğe sahip olduğu için, seramik kaplamada iyi bir sonuç almak için yapılan titiz ön hazırlık kadar çaba istemiyor parlak olmak için. Karışık oldu burası ama umarım anlatabilmişimdir saat kaç olmuş
) Araba boyasında kullanılacak seramiğe daha sonra bir miktar titanyum falan katılarak bu cam katmanın parlaklığı bir miktar arttırılmış ama tabi o haliyle de wax geçilmemiş. Tabi seramik derken çinli seramiği yada autokit cilayı falan kastetmiyorum baya baya kaliteli bilinen popüper markalar. Tabi bunların detaylı formülleri falan var öyle baharat ekler gibi eklememişler 
Bu, betonu parlatan arkadaşlar, silisyum yerine daha da uzun ömürlü ve kalıcı olduğunu beyan ettikleri lityumu kullanmaya başlamışlar yakın bir geçmişte. Sonuçlar aynı ancak dayanım ve sertlik daha da fazla. Aynı mantıkla, bu seramiğin ekmeğini iyice yiyen otomotiv boyasını korumaya yönelik çalışan firmalar şu an arz talep meselesine göre seramik satmaya ve uygulamaya devam ediyor ancak ekmek azaldığı zaman yada sektöre heyecan katmak için bence muhtemelen parlak beton yapan arkadaşların izinden gidip seramik kaplamaya ek lityum kaplama diye piyasaya ürün çıkarabilirler. Ben ise, onlardan önce davranmak istedim hepsi bu, olur yada olmaz göreceğim
Yazının başını gördüm ne yalan söyliyim, dedim ki ulan arkadaş bu saatte ne yazmış yav
Geri dönmem gerekmeden tek seferde okudum, anladım ve faydalandım
Stok akıyor maşallah, uygulama paylaşımı beklerük 
Detail Forum? Türkiye'nin 'En Büyük' Detaylı Araç Bakımı,Temizliği ve Boya Koruma Forumu