Yorumumu üye olarak yaptığımı en başından size bildirdim.Mesajların konuyla gereksizliğinden bahsettiniz buna istinaden konu dışı mesajları siz ve diğer üyeler gördükten sonra ''şeffaflık''adına silebileceğimizi belirttim.
KESİNLİKLE istediğim mesajı silerim anlamı çıkacak bir cümlem olmadı,konuyu çarpıtmak adına kendinizce yorumlamayın.Ben size ne yapacağınızı değil forum vizyonumuz gereği nezaketi,forum kültürünü hatırlatma olarak söyledim.
Gereken durumlarda moderatörler,yöneticiler sebep söylemeksizinde kuralları uygulama yetkisine sahip.Mesajlarım içerisinde bulunmayan içeriği farklı şekilde lanse etmeniz gereksiz bir durum
Hakim olduğum şu anki durumla ilgili forum kuralları ektedir.
4. Kuralların yorumlanmasında ve uygulanmasında forum yöneticilerinin vereceği kararlar geçerlidir.
13. Forumdaki en yetkili kişiler Forum Yöneticileridir (Administrator); forum yöneticileri forumun düzenlenmesi ve yönetilmesi konusunda yardım etmesi için moderatör atayabilir ve gerekli görürse bunlari değiştirir. Forum yöneticileri; foruma yeni bölüm açabilir, mevcut bölümleri kapatabilir, kurallara uymayan kullanıcıları forumdan uzaklaştırabilir.
19. Tüm mesajlar forumdaki ilgili kısımlara yazılmalıdır. Bu kurala uymayan kullanıcılar uyarılır, mesajlar silinir ya da taşınır, Başlıklar kilitlenir, silinir yada taşınır. (İlkine uyarı , ikincisine 1 gün uzaklaştırma)
Bu ihlalin alım satım konusunda işlenmesi durumunda kullanıcının mesajları silinir ya da taşınır. (İlkine 1 gün uzaklaştırma, ikincisine 3 gün uzaklaştırma)
Ek olarak
- Yönetim foruma "Detay Ailesi" gözüyle bakar. Bu nedenle forum akışını bozan veya forum düzenine aykırı hareket eden kişi ya da kişileri süreli veya süresiz uzaklaştırabilir.[/QUOTE
Hocam siz elinizdeki yetkiyi ben bir bilgi almak için sordum diye bence kullanın hiç tereddüt etmeyin.
Ben tüm aynı konudan 50 tane soru soranlarında cezasını üstlenim sizde kimseye kızmayın