Stokları Serelim

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Skt yeni ürünün o yönden bi sıkıntısı yok ayrıca benim açılır tavan şıkır şıkır hiç takılmadan çalışıyordu ben zaten hep bakımlı tutuyorum ayrıca hss gres kullanmadan önce yine ince fırçayla temizledim öyle sıktım... aç kapa yapmaya fırsat olmadı zaten direk takıldı Balat’a sipreyiyle temizleyip tekrar hhs 2000 sıkınca eski haline döndü...
. ezcümle çok popüler bi ürün olsaydi sunroof ve açılır tavanda best seller bi ürün olurdu koskoca Türkiye de ana bayii ve bi kaç yerde Tek tük satılan ürün olmazdı örneğin tunap 107 ile yakın fiyatlarda ama sunroof cular Würth değil tunap kullanıyor yani amatör yada prosyonel parası yüzünden tercih edilmeyen bi ürün değil heleki wurth gibi kendini her türlü kanıtlarmış bi marka olmasına rağmen
Temizden kastım daha önceki kimyasalı apc veya degreaser gibi bir temizleyiciyle temizlemek ve ardında herhangi bir kimyasal bırakmamak. Önceki uugulanan herhangi bir kimyasalla farklı tepkimeye de girmiş olabilir.

Würth ün bu ürünü sizin aracınızda başarılı olamamış ne yazıkki ama yerine tunap 107 önermem hocam. Silikonludur. Tunap illaki olacaksa 901 tercih edilebilir.

Burda çoğu arkadaş yerine göre birçok ustadan daha fazla tecrübeli ve bilgili. Sanayideki Usta'nın hhs grease i tercih etmemesi veya tunap 107 i tercih etmesi ürünün ne doğruluğunu ne de yanlışlığı hakkında fikir verebilir.

Ben alacağım her üründe kullananların olumlu olumsuz yorumlarını okuyup, ürünü inceleyip aklıma, cebime hangisi daha mantıklı gelirse onu tercih etmeye çalışıyorum. Ona göre de önermeye gayret gösteriyorum.

@Endotown hocam bende 2016 dan bu yana golf e uyguluyorum ürünü.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Temizden kastım daha önceki kimyasalı apc veya degreaser gibi bir temizleyiciyle temizlemek ve ardında herhangi bir kimyasal bırakmamak. Önceki uugulanan herhangi bir kimyasalla farklı tepkimeye de girmiş olabilir.

Würth ün bu ürünü sizin aracınızda başarılı olamamış ne yazıkki ama yerine tunap 107 önermem hocam. Silikonludur. Tunap illaki olacaksa 901 tercih edilebilir.

Burda çoğu arkadaş yerine göre birçok ustadan daha fazla tecrübeli ve bilgili. Sanayideki Usta'nın hhs grease i tercih etmemesi veya tunap 107 i tercih etmesi ürünün ne doğruluğunu ne de yanlışlığı hakkında fikir verebilir.

Ben alacağım her üründe kullananların olumlu olumsuz yorumlarını okuyup, ürünü inceleyip aklıma, cebime hangisi daha mantıklı gelirse onu tercih etmeye çalışıyorum. Ona göre de önermeye gayret gösteriyorum.

@Endotown hocam bende 2016 dan bu yana golf e uyguluyorum ürünü.
Kayınvalidede countryman var onun sunroofları kapanırken sekiyor. Hhs 2000 sıktım ama geçici çözüm oldu. Kısa zamanda tekrar etti. Grease yi sipariş verdim deneyecem

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Teşekkür ederim, bende @onurçiko abinin bir uygulamasında görmüştüm, youtube videolarını da izlemiştim.

Biraz sabırlı uygulamak gerekiyor anladığım kadarıyla ve iş görüyor gibi görünüyor.
Videolarda bunu sürüyor eleman sonra sprey ile siliyor. Camlarda da 1 dk limit koyuyor :) Spreyi almasak olmaz mı ki acep :dusun:Kendi aracımda water spot olsa alıp deneyip video çekeceğim de bende yok :) Kardeşim de Rize'de! :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Videolarda bunu sürüyor eleman sonra sprey ile siliyor. Camlarda da 1 dk limit koyuyor :) Spreyi almasak olmaz mı ki acep :dusun:Kendi aracımda water spot olsa alıp deneyip video çekeceğim de bende yok :) Kardeşim de Rize'de! :)
Spreyde sıktığı şey tiner diye dinlemiştim. @onurçiko Onur Abi uygulama konusunda yardımcı olacaktır.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Karantina stok günlükleri vol 2

3d Eraser,
Gyeon Soft Wipe cila bezi
N11'de boyassi de Chemical Guys lazer kesim cila ve kurulama bezi olarak geçiyor ama yapısı soft wipe ile aynı ve yarı fiyatına. Ölçü 40 x 40.

Eraser başarılı ürün, almıştım bir tane elimde bulunsun diye dükkanda birine kaptırdık çbs cila çeker gibi arabaya yılda 3-4 kere eraser atıyor. Geçen gelmiş bitti bu nerden alayım diyor. :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Boş zamanı değerlendirmek açısından köyde kitaplık yapımı :)
Hocam arkadakiler bakla cubugu mu?
Fasulye? Koy neresi acaba? Arkadaki doga benim daha cok ilgimi cekti kusura bakmayin :)

Elinize saglik saka bir yana guzel is cikmis

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Fasulye? Koy neresi acaba? Arkadaki doga benim daha cok ilgimi cekti kusura bakmayin :)

Fasulye çubuğu ömer hocam valla bende doga sevenlerdenim:) Samsunda köyümüz. Teşekkür ettim :)

Boşver kitaplığı çeyiz diz çeyiz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru ömer hocam fasulye çubukları dikilmeye başlandı Samsunda köyümüz teşekkür ettim
Valla hocam bende aynı şeyi düşünüyorum yarı yarıya bölecez artık
Boşver kitaplığı çeyiz diz çeyiz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahah hocam valla şeytan dürtüyor