Fotoğraf bizi aldatabilir; çünkü makinanın sensörü ışığın parlaklığını algılayarak bir çekim yapmış olabilir
Abi aslında gözle gördüğüm ile çok yakın fotoğrafta çıkan, yani bu ışık az mıdır çok mudur bilemem ama fotoğraftaki gibi denilebilir.
Şöyle anlatayım 1, 1.5 metreyi güzel aydınlatıyor, sonrasının karanlıklığını alıyor ancak.
Ben zaten gözlerim kör olmasın diye aldım bu ışığı

Polisaj için almadım, jant detayı, iç temizlik vs yaparken destek amaçlı aldım. Çok büyük beklentilerim yoktu yani. Otopark çok karanlık, geçiş yolu olan yerlerde florasan ışık var ama fotoğraftaki gibi ceplerde, ortada kalmayan park yerlerinde hiç ışık yok. Elektrik imkanı evet bu fotoğrafın çekildiği katta var ama kendi park katımda yok. Yani mobil, kablosuz bir çözüm arıyordum.
Ali express'te aynı ürün var, benzerleri de var,
1 ben çok sabırsızım yalnızca Türkiye'de olmayan ya da iki katı fiyata satılan ürünler için yurt dışı alışveriş yapıyorum,
2 fiyat olarak bundan pahalıya gelme ihtimali var, garip bir kargo fiyatı var + vergi,
3 gelmeme ihtimali

,
4 buradan taksitle alıp garanti konusunda muhatap bulma ihtimalim derken alıverdım
Yazasım vardı bunları yazmış olayım