Stokları Serelim

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
@srknatmn Cem’in tavsiyesine ek olarak cilalı şampuanda aynı şekilde kullanabilirsiniz.
bahsettiğiniz Uygulamayı,fitillerin arka ara bölgesine yani fitili aralatıp,kaparta alkam ile fitil arasınamı sıkayım.videolarda ve servislerde direk fitil üzerine sıkılıyor çünkü.
Bu arada kapı üzerindeki fitilemi yoksa aracın kendi iskeleti üzeründeki fittilleremi uygulama yapmalı,çünkü fitiller hem kapıda hemde iskelet üzerinde ayrı ayrı bulunuyor bildiğiniz üzere

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Güle güle kullanın.
Sonaxın ürünü dikkatimi çekti,kapı içlerindeki silikon fitiller için sanırım,daha önce tecrübe ettinizmi?şundan dolayı soruyorum ,bende würth silikon sprey var bir iki defa uyguladım ancak gıcırtıyı özellikle hiç kesemedi.
2. Sorum,sünger fırçaları nerden temin ettimiz bana da özellikle havalandırma kanalları temizliği için ince uçludan gerekli
Golf 7 aracımda kronik yaşadığım bu soruna kendi çözümümü aktarayım. Kapılarda, fitillerden kaynaklı ses var ise, genelde fitilin metal aksama değdiği yer buna sebep oluyor. Kapının üstündeki fitile silikon sprey veya sıvı vazelin sürerseniz ses kayboluyor. Olmazsa [mention]Dragstar [/mention] Süleyman abinin çok önceden verdiği tavsiye üzerine, kapının kapandığında temas ettiği metal kısımlara bir miktar wax sürebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@srknatmn Cem’in tavsiyesine ek olarak cilalı şampuanda aynı şekilde kullanabilirsiniz.
bahsettiğiniz Uygulamayı,fitillerin arka ara bölgesine yani fitili aralatıp,kaparta alkam ile fitil arasınamı sıkayım.videolarda ve servislerde direk fitil üzerine sıkılıyor çünkü.
Bu arada kapı üzerindeki fitilemi yoksa aracın kendi iskeleti üzeründeki fittilleremi uygulama yapmalı,çünkü fitiller hem kapıda hemde iskelet üzerinde ayrı ayrı bulunuyor bildiğiniz üzere
Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ancak, silikon spreylerin fitillerde ilk etapta işe yaradığı ancak zamanla çatlamalara neden olduğunu okumuştum.

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ancak, silikon spreylerin fitillerde ilk etapta işe yaradığı ancak zamanla çatlamalara neden olduğunu okumuştum.
Vaseline Vücut Losyonu Temel Onarım 400 Ml - Migros

Ben uzun zaman boyunca linkteki sıvı vazelin kremi kullandım, katı formdaki vazelinden çok daha iyi iş çıkarıyordu. Sonra silikon spreyin de bu iş için kullanıldığını görünce, uygulaması da vazeline göre daha basit olunca onu kullanmaya başladım. 3-4 defadır silikon sprey kullanıyorum, çatlama ibaresi gözlemlemedim ama uyarınızı dikkate alıp kullanmayı bırakacağım. Sıvı vazelinden devam öyleyse :halay:
@srknatmn Sizi de silikon sprey konusunda yanlış yönlendirmiş olmayayım, isterseniz linkteki sıvı vazelin ile deneyin. Kapının tam olarak bahsettiğim kısımlarının fotoğraflarını müsait bir zamanda ekleyeceğim.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Bitmek üzereydi, hazır markete girmişken tazeleyeyim dedim, arayan arkadaşlar vardı sanırsam Onur Market'ten aldım.

Hayırlı olsun İbrahim hocam ben de duru granül sabun Ve beyaz sirke ile yıkıyorum duruyu da tavsiye ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Işık gücü az sanki pek işimizi görmez gibi. Bende elektrik modelli sini aldım ona çıkma bir akü baglasak olmaz mı?
Fotoğraf bizi aldatabilir; çünkü makinanın sensörü ışığın parlaklığını algılayarak bir çekim yapmış olabilir :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Fotoğraf bizi aldatabilir; çünkü makinanın sensörü ışığın parlaklığını algılayarak bir çekim yapmış olabilir :)
Abi aslında gözle gördüğüm ile çok yakın fotoğrafta çıkan, yani bu ışık az mıdır çok mudur bilemem ama fotoğraftaki gibi denilebilir.
Şöyle anlatayım 1, 1.5 metreyi güzel aydınlatıyor, sonrasının karanlıklığını alıyor ancak.

Ben zaten gözlerim kör olmasın diye aldım bu ışığı :) Polisaj için almadım, jant detayı, iç temizlik vs yaparken destek amaçlı aldım. Çok büyük beklentilerim yoktu yani. Otopark çok karanlık, geçiş yolu olan yerlerde florasan ışık var ama fotoğraftaki gibi ceplerde, ortada kalmayan park yerlerinde hiç ışık yok. Elektrik imkanı evet bu fotoğrafın çekildiği katta var ama kendi park katımda yok. Yani mobil, kablosuz bir çözüm arıyordum.

Ali express'te aynı ürün var, benzerleri de var,
1 ben çok sabırsızım yalnızca Türkiye'de olmayan ya da iki katı fiyata satılan ürünler için yurt dışı alışveriş yapıyorum,
2 fiyat olarak bundan pahalıya gelme ihtimali var, garip bir kargo fiyatı var + vergi,
3 gelmeme ihtimali :),
4 buradan taksitle alıp garanti konusunda muhatap bulma ihtimalim derken alıverdım :)

Yazasım vardı bunları yazmış olayım :)

srknatmn

Usta Detaycı
Üye

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hiper Stargil Çin Kılı Yuvarlak Special Boya Fırçası - n11.com

Marka aynı ama renk farkı var,jantları fırçalamak için alsam iş görürmü,ya da sizin tedarik ettiğiniz site neresi oldu bende ordan temin ederim en kötü şayet fırça yapısı iyiyse
50 TL üstü kargo bedava, kargoya para verceğinize fazladan fırça alırsanız daha mantıklı oluyor.

https://www.amazon.com.tr/Stargil-Y...qid=1588935259&sprefix=stargil,aps,203&sr=8-1

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar kapı fitili mevzusu geçmiş, kapıyı kapatınca parmağınızla ittirince gıcır gıcır ses gelir, üst kapı fitilinin kasada değdiği yere kağıt, poşet vs koyun kapatıp bi bakın ses kesiliyormu. Kesildiyse bana özel mesaj atın sorunu kalıcı çözelim

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Arkadaşlar kapı fitili mevzusu geçmiş, kapıyı kapatınca parmağınızla ittirince gıcır gıcır ses gelir, üst kapı fitilinin kasada değdiği yere kağıt, poşet vs koyun kapatıp bi bakın ses kesiliyormu. Kesildiyse bana özel mesaj atın sorunu kalıcı çözelim
Burdan yazsanız daha güzel olmaz mı.