Stokları Serelim

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #8,281
Bu hafta sonu bir imtihanımız olacak bakalım. Fişe taktım çalıştırdım sesi gayet makul biraz kas yaptıracak ama anlaşılan. Teşekkür ederim.
Hem ağırlık hem ses olarak ben problem yaşamadım. Hiç bir kombinasyon+ alt devirde de bayılma gözlemlemedim. Hafif olduğunu söyleyemem ama ağır değil bence.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu hafta sonu bir imtihanımız olacak bakalım. Fişe taktım çalıştırdım sesi gayet makul biraz kas yaptıracak ama anlaşılan. Teşekkür ederim.
Kullanmadan önce fişe tak, boşta bir 15-20 dakika boşta çalıştır, Yani bir rodaj yap, ilerisi için, makina sağlığı için iyi olur.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
-bu spreylerden memnun musunuz?
-Flowey b33 yada diğer demir tozu sökücüler başlığı bozar mı yada tıkar mı?
Memnunum, çok kaliteli başlıklar, tek dezavantajları biraz hantallar, uzun çalışmalarda yoruyor. Onun dışında bu kimyasallar bozmaz, ben bir bozulma yaşamadım daha.
@FloweyTurkiye nin ana şubesi Denizlideymiş, kargoyla uğraşmayı elden aldım hemde Erkan abiyle tanışmış oldum. :) Sağolsun numunelik 2 3 parça üründe verdi. :mutlu:

Adam direk Mekana baskın yapmış:)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Memnunum, çok kaliteli başlıklar, tek dezavantajları biraz hantallar, uzun çalışmalarda yoruyor. Onun dışında bu kimyasallar bozmaz, ben bir bozulma yaşamadım daha.

Adam direk Mekana baskın yapmış:)
Sabırsızlandım :komik: Bayram tatilin de arabayı sadece Flowey ürünleriyle yıkamayı düşünüp konu açmayı planliyorum, önerin var mı Onur abi ?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Çin malı pedleri sonunda kaliteli pedlerde değiştirme fırsatı buldum.

İndirim varken arkadaşlarla aramızda ufak çaplı bölüştük. Onlara alırken kendime de wax bezi aldım sonunda yumuşacık çok beğendim.

Sepeti işgal eden twisted pile sonunda alındı. Hediye için @SuperClean 'e teşekkürler.

Bir de divortexden arkadaşa şampuan alırken kendime de 80'lik ufs keçe ve matkap ağzına konik sünger aldım. 2 sünger istemiştim 1 tane geldi malesef. Dün yazdım sadece kutuda yırtık var mı diye sordular, geri dönüş yaptım ancak onlar hala cevap vermedi. Kargoların 7-8 günde geldiği bir dönemde yapılacak hata değil ama insanlık hali neyse.
Edit: 03.06.20 tarihinde eksik ürün tedarik edilip sorun çözüldü.

Son düzenleme:

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Çin malı pedleri sonunda kaliteli pedlerde değiştirme fırsatı buldum.

İndirim varken arkadaşlarla aramızda ufak çaplı bölüştük. Onlara alırken kendime de wax bezi aldım sonunda yumuşacık çok beğendim.

Sepeti işgal eden twisted pile sonunda alındı. Hediye için @SuperClean 'e teşekkürler.

Bir de divortexden arkadaşa şampuan alırken kendime de 80'lik ufs keçe ve matkap ağzına konik sünger aldım. 2 sünger istemiştim 1 tane geldi malesef. Dün yazdım sadece kutuda yırtık var mı diye sordular, geri dönüş yaptım ancak onlar hala cevap vermedi. Kargoların 7-8 günde geldiği bir dönemde yapılacak hata değil ama insanlık hali neyse.
Wax bezleri 18.90 olan dan mı? Spark ın