Stokları Serelim

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Biraz da aksesuara harcayalım :D
Tam 14 gündür gelmesini beklediğim omsa line krom cam çıtalarımız :mutlu:
Bende omsa çıta kullanıyorum çok memnunum. Yalnız şöyle bir problem var çift taraflıyı dayson ile destekleyin ve kendiniz ya da işçiliği iyi olan birine yapıştırın. Kalitesiz yerde yaptırdım ölçüyü tutturamadı.
Wax bezleri 18.90 olan dan mı? Spark ın
Bu üründen aldım.
Spark Mikrofiber Pasta Cila Bezi 3'lü

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende omsa çıta kullanıyorum çok memnunum. Yalnız şöyle bir problem var çift taraflıyı dayson ile destekleyin ve ya kendiniz ya da işçiliği iyi olan birine yapıştırın. Kalitesiz yerde yaptırdım ölçüyü tutturamadı.
Teşekkürler benimde aklımdaydı siyah dyson ile desteklemek. :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sıfırdan topladığım ürünleri koymak için yaptırdığım dolap 70×70

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun :) ben de ilk zamanlar pringles reyonu ile idare ediyordum ama gittim geçen kitaplık aldım 190 boyunda :D şimdi korkum, bunun hepsini dolduracak seviyeye gelmek :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vallaha simdiden pisman ettiniz saygıdeger ağabeylerim keske az daha buyuk yaptiraydim diye :rolleyes:
Bence yaptırtma, letgodan kovala, gerçekten sıfır gibi şeyler düşüyor :D öyle denk getirdim ben, sıfırı ile arasındaki fiyat farkı ile de @FloweyTurkiye nin kampanyasından faydalandım :D

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Bence yaptırtma, letgodan kovala, gerçekten sıfır gibi şeyler düşüyor :D öyle denk getirdim ben, sıfırı ile arasındaki fiyat farkı ile de @FloweyTurkiye nin kampanyasından faydalandım :D
Ağabey'im ben bunu atık tahtalardan tanıdıga 15 tl ye yaptırdım açiķcası bi kac kere daha ugrayacagız anlaşılan