Bende omsa çıta kullanıyorum çok memnunum. Yalnız şöyle bir problem var çift taraflıyı dayson ile destekleyin ve kendiniz ya da işçiliği iyi olan birine yapıştırın. Kalitesiz yerde yaptırdım ölçüyü tutturamadı.
Bende omsa çıta kullanıyorum çok memnunum. Yalnız şöyle bir problem var çift taraflıyı dayson ile destekleyin ve ya kendiniz ya da işçiliği iyi olan birine yapıştırın. Kalitesiz yerde yaptırdım ölçüyü tutturamadı.
Hayırlı olsun ben de ilk zamanlar pringles reyonu ile idare ediyordum ama gittim geçen kitaplık aldım 190 boyunda şimdi korkum, bunun hepsini dolduracak seviyeye gelmek
Hayırlı olsun ben de ilk zamanlar pringles reyonu ile idare ediyordum ama gittim geçen kitaplık aldım 190 boyunda şimdi korkum, bunun hepsini dolduracak seviyeye gelmek
Bence yaptırtma, letgodan kovala, gerçekten sıfır gibi şeyler düşüyor öyle denk getirdim ben, sıfırı ile arasındaki fiyat farkı ile de @FloweyTurkiye nin kampanyasından faydalandım
Bence yaptırtma, letgodan kovala, gerçekten sıfır gibi şeyler düşüyor öyle denk getirdim ben, sıfırı ile arasındaki fiyat farkı ile de @FloweyTurkiye nin kampanyasından faydalandım