Stokları Serelim

Kaptan_34

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sarpın tutunması nasıl. Araç ilerledikçe sıçrama yapıyor mu?
Ben Sarp'ı kıllarını kısalttığım traş fırçası ile iyice yedirerek sürüyorum. Hatta daima aynı kapta ağzında aynı poşet ile muhafaza ediyorum. Sıçrama hiç olmadı ya da lastikte çatlama gibi bir yan etkisini görmedim. 3-4 yıkama arası çıkarıyor şartlara göre. Sarp tam f/p

Eski Kaptan, Eski Detaycı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sarpın tutunması nasıl. Araç ilerledikçe sıçrama yapıyor mu?
@Kaptan_34 abinin dediklerine aşırı katılıyorum hatta üstüne keleme yapıyım, pad ile sürdükden sonra çok parlak kaldığını düşünüyorsanız: Pansuman yapar gibi bez ile silin daha mat görünüyor.

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
Yukarıdaki mesajımda aldığım kili buradaki arkadaşların sahte olabileceği uyarısıyla iade etmiştim. Yamaçlar Detailing'den aldığım kil bugün geldi ve kıyaslama fırsatı bulmuş oldum.

Önceki ürün koyu mavi renkliydi ve daha sertti. Yeni gelen turkuaz renkli ve öncekine nazaran daha yumuşak ve dolgun.
Sahte ürünü hepsiburada, n11, gittigidiyor sitelerinde COMTECH diye geçen mağazadan almıştım.

Uyarınız için teşekkürler @Yasin.Dogan @PassionateDetailing @omrslhmms :)

hangi site üzerinden aldınız hocam. ayrıca şuan 100 lira civarında çok değil mi. daha uygun fiyatlı alsak riskli mi olur

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İyi olur hocam. Galiba beyaz şişeler bir önceki ithalat. Yeniler hep şeffafta geliyor gördüğüm kadarıyla.
Bence urunler burada bolunuyor. Sise bitmistir ellerinde seffaf bundan koymuslardir yenilerde. Cunku etiketleri falan da burada basiliyor. Hatta degismis tasarim daha da guzel olmus

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Uzun zamandır düşündüğüm ev ve araba döşeme işini let go ile nihayete kavuşturdum. Tam takım, aksesuarlar tam, toz alma için hiç kullanılmamış. Yıkama için de pek kullanılmamış. Evdeki tekli koltukta denedim, gayet de iyi. Üfleme fonksiyonu da var...
Kendisi 250 liraya giriş yaptı aletler arasına

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

Ben de 2 sene öncesinde ikinci el bir makine almıştım Fakir'in. Hemen hemen sizinkinin özelliklerine sahip. Doğru düzgün kullanmamışlar bile. İnanılmaz faydası dokundu bana.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İyi olur hocam. Galiba beyaz şişeler bir önceki ithalat. Yeniler hep şeffafta geliyor gördüğüm kadarıyla.
Son noktayı koyıyım abi, bayide burda bölünüyor. 25 litreliğin ucuna çeşme takılarak 1 litrelik şişelere dolduruluyor, hatta ben kendi siparişimi birlikte doldurmuştuk. :D Siyah ambalajlar veya eski beyaz kare gibi şişeler Flowey'den orjinal olarak geliyor.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Detailforum Aplikatöre scholl pedi taktım bugün. 22 TL fiyatı var linki aşağıya bıraktım. Aplikatöre daha uygun fiyata ped takmak için alternatif çözümleri de paylaşabilirsek sevinirim :) (aklıma elde olan standart pedlere cırt cırt dikmek geldi ama o ip araca değince çizebilir diye düşündüm.)

Ürün linki
Scholl Concepts S Polishing Pad 85/25 Mm Orange - n11.com

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Detailforum Aplikatöre scholl pedi taktım bugün. 22 TL fiyatı var linki aşağıya bıraktım. Aplikatöre daha uygun fiyata ped takmak için alternatif çözümleri de paylaşabilirsek sevinirim :) (aklıma elde olan standart pedlere cırt cırt dikmek geldi ama o ip araca değince çizebilir diye düşündüm.)

Ürün linki
Scholl Concepts S Polishing Pad 85/25 Mm Orange - n11.com

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İdareden bişi düşünülürse pede sıcak silikon sıkıp cırt taktıktan sonra aplikatörle kullanılabilir

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bence urunler burada bolunuyor. Sise bitmistir ellerinde seffaf bundan koymuslardir yenilerde. Cunku etiketleri falan da burada basiliyor. Hatta degismis tasarim daha da guzel olmus
Son noktayı koyıyım abi, bayide burda bölünüyor. 25 litreliğin ucuna çeşme takılarak 1 litrelik şişelere dolduruluyor, hatta ben kendi siparişimi birlikte doldurmuştuk. :D Siyah ambalajlar veya eski beyaz kare gibi şişeler Flowey'den orjinal olarak geliyor.
Çok teşekkür ederim. Burada bölüneceği hiç aklıma gelmemişti. Ben de düşünüp duruyordum ambalajları neden farklı diye :)

qonrul

Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
Bugün dolapların numaralandırması, etiketsiz ürünlerin etiketlenmesi vs. işlerini yaptım bir de detaylı stok çıkardım.
-Çin malı mf kapı içi ve etekler için
-Spark cam bezi
-mikrofibermarket cam bezi
-Cam bezi üzerinde marka yok nereden aldığımı da hatırlamıyorum ancak çok memnunum
-UFS Premium yün eldiven
-Purestar Duplex daha denemek nasip olmadı çarşamba günü inşallah, altında da iç temizlik için 4-5 tane bim mf var

-Gyeon Silk Dryer dublex öncesi kullanıyordum, dublexi görünce bunu 2. plana atarım diye tahmin ediyorum.
-Geri kalanın çoğu ya çin malı, eski ya da 10-20 liraya kampanyalardan aldığım bezler var. Altta da açılmamış bim bezleri

Rutin temizlik dolabım
-Dolphin eldiven
-Grit guardlar
-KC TS
-KC PSS
-KC NMPC
-AF Revive
-3D Magic Dressing
-Meguiars Hyper Dressing 1:4 paspaslar için
-Lastik ve diğerleri için bir kaç aplikatör
-Kwazar Foamer 2L
-Köpük şişesinde 1/10 VP APC
-Diğerlerinin tamamı elimdeki ürünlerin kullanıma hazır halleri.

-Gazyağı
-KC FB
-M700
-Kil kayıdırıcı köpüklü su vs.
-Marflo kil eldiven
-VP mavi ve turuncu kil
-VP Bug Remover
-VP Enzyme Odour
-VP Classic Protectant
-Turtle Wax zift sökücü
-Sonax BSD
-Etiket sökücü
-CG Bug Tar wash
-Kostikli şampuan

-Aplikatörler süngerler, pamuklar vs.
-5M Uzatma makaralı
-KLpro blower
-Einhell sanayi fönü

-KC PO
-KC GS
-Gyeon View
-Magic klima bombası
-CG Leather Cleaner
-Würth iç mekan temizleme köpüğü
-Würth fitil sprey
-VP Twisted jant fırçası
-Yamaclar jant fırçası
-Mothers Davlumbaz, jant ve lastik fırçası
-VP kimyasala dayanıklı ahşap fırça
-Jantlar için çin malı wash mitt
-Lucullan lastik fırçası
-VP detay fırçası küçük ve büyük
-Ivır zıvır fırçalar vs.

Ivır zıvır dolabı :komik::komik:

-Menzerna 400-2500-3800-metal cilası
-AF Ultra Glaze
-AF Vision
-AF Tough Coat
-CG Ez Creme Glaze
-Soft99 Authenic
-Soft99 Kiwami beyaz
-Soft99 Fukupika
-KC PW
-Gtechniq G5
-Nasiol Su kaydırıcı
-Çin malı seramik
-Polisaj bez ve aplikatörler

-Birkaç çeşit ve boyda sünger ve keçeler
-Polisaj makinesi uzatma apartarları
-Kloroform seti
-Zımpara bant vs.

-AF Spritz
-VP ANSF
-VP APC
-VP CC
-VP Bilberry
-VP Concantrated Car Wash
-Flowey B33
-Flowey EV13
-3D Magic Dressing
-Sens oto köpüğü

-VP Glass Cleaner
-İPA
-3D Orange Degreeser
-Tela ve kağıt paspas

Dışarıda böyle
merhaba. gyeon silk dryer yada Purestar Duplex alma arefesindeyim. hangisini tavsiye edersin hocam

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
merhaba. gyeon silk dryer yada Purestar Duplex alma arefesindeyim. hangisini tavsiye edersin hocam
silk dryer gsm değeri düşük olduğu için arabanın yarısından sonra iz bırakmaya başlıyor. Silk dryer ve black hole vs. kullanmış biri olarak kesinlikle purestar dublex derim gyeona hiç bakmayın bence :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Pedermobile yaptığımız işlemler icin malzeme teminine devam ettim. Allahtan sponsorlu proje, maddi külfeti sıfır

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sponsor kristal boya mi:) pedermobile ne yapıyorsun bu sefer

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Sponsor kristal boya mi:) pedermobile ne yapıyorsun bu sefer
Maşallah abi gözünden birşey kaçmıyor Valla keşke kristal boya ile öyle bir ilişkimiz olsaydi ama bu projede sponsor doğrudan baba oluyor

Dün arka davlumbazları söktüm abi. Açmışken de hem bazı yerlere pütür ve su yalıtımı uygulayayım hem de porya ve kaliperleri orijinal gri rengine boyayım dedim. Temiz halini cekmemisim henüz ama kirliyken durum bu şekilde

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wolki

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Belki size farklı bir ürün yollamışlardır, neden farklı yollamasınlar. :)
Hediye gönderilen lastik parlatıcı.
Arkadaşın ürününü'de görünce Aynı renk öyle yazmıştım.
Renk Farkı da varmış dikkat edince

SM-J710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme: